Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šteinboram kļūda, "Arka" piedzīvo zaudējumu viesos

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Šteinboram kļūda, "Arka" piedzīvo zaudējumu viesos
Pāvels Šteinbors
Foto: Lukasz Grochala/Cyfrasport

Polijas Ekstraklasē pirmo zaudējumu četros augustā aizvadītajos mačos piedzīvoja Gdiņas "Arka", kas izbraukumā ar 1:2 piekāpās Kelces "Korona".

Laukuma saimnieki vadībā izvirzījās 16. minūtē. Pāvels Šteinbors pēc stūra sitiena darbojās izgājienā un izsita bumbu ārā no soda laukuma. Sekoja patāls sitiens, tomēr latviešu vārtsargam neizdevās noturēt bumbu rokās. Viņa kļūdu izmantoja turpat blakus stāvošais Elia Soriano, itāļu uzbrucējam vieglā situācijā panākot 1:0.

Kelces "Korona" pārsvaru dubultoja 65. minūtē, veiksmīgi izspēlējot ātro uzbrukumu. Šteinbors tika galā ar sitienu no ļoti bīstamas pozīcijas, izvelkot bumbu no apakšējā stūra, taču pirmais pie atlēkušās bumbas bija vācu pussargs Zlatko Janjičs. Lai gan Gdiņas "Arka" tika pie iespējas izpildīt pendeli, kuru arī izmantoja, izglābties neizdevās – zaudējums ar 1:2.

Tādējādi komanda piedzīvoja pirmo zaudējumu augustā, jo pirms tam bija uzvara un divi neizšķirti, turklāt tikai viens no četriem mačiem aizvadīts savā laukumā. "Arka" ar sešās spēlēs sakrātajiem sešiem punktiem ir 10. vietā, bet "Korona" ieņem 5. vietu, pateicoties 11 punktiem.

Nīderlandes pēc spēka otrajā līgā pirmo uzvaru sezonā izcīnīja "Cambuur", kas savā laukumā ar 2:1 pieveica "Jong AZ". Četras komandas sezonu sākušas ar sešiem punktiem, bet vēl divas, starp tām "Cambuur", tikušas pie uzvaras un neizšķirta. Andrejs Cigaņiks maču sāka rezervē, bet laukumā devās 68. minūtē jeb sešas minūtes pirms uzvaras vārtiem.

     [+] [-]

, 2018-08-24 23:37, pirms 6 gadiem
Vai Cigaņika klubs ir starp favorītiem NED 2.pēc spēka līgā?