Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Bayern" pagarina līgumu ar Danti līdz 2017.gada vasarai

"Bayern" pagarina līgumu ar Danti līdz 2017.gada vasarai
Dante (ar bumbu)
Foto: AP/Scanpix

Vācijas futbola čempionvienība Minhenes "Bayern" noslēgusi jaunu līgumu ar aizsargu Danti. Jaunā vienošanās paredz sadarbību līdz 2017.gada vasarai.

30 gadus vecais brazīliešu aizsargs Dante piekritis līguma pagarināšanai ar Minhenes "Bayern", informē Bavārijas klubs. Dante "Bayern" rīcībā paliks līdz 2017.gada 30.jūnijam.

Brazīlietis Minhenes klubu pārstāv kopš 2012.gada vasaras, kad pārcēlās uz "Bayern" no Menhengladbahas "Borussia". Minhenes komandas rindās Dante kopš tā laika ir aizvadījis 83 spēles (78 no tām – starta vienpadsmitniekā) un guvis piecus vārtus.

"Pievienošanās "Bayern" ir mana mūža labākais lēmums," atzina brazīlietis. "Šeit viss ir lielisks: klubs, komanda, izcīnītās trofejas, atmosfēra. "Bayern" man ir īstais klubs, un tāpēc esmu priecīgs šeit palikt vismaz līdz 2017.gadam. Esmu pārliecināts, ka šī komanda tuvākajos gados var piedzīvot vēl vairāk prieka un panākumu," piebilda Dante.

Izmantotie resursi:
Nocookies - FC Bayern München AG
Live scores, results, fixtures, tables,...