Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2324, Did:0, useCase: 3

Ģenerālis šodien par Vefiņu

Šodien Vefiņam pēdēja spēle VTB līgas grupu turnīrā pret Lokomotiv. Ja mēs šodien zaudējam un Ņižņijnovgoroda uzvar Kauņā, tad mēs paliek piektajā vietā un play-off pirmajā kārtā spēlēsim ar Spartak. Ja mēs tomēr spējam noturēt ceturto vietu, tad pretiniekos varētu dabūt Astanu vai Donetsk.

Lokomotiv Eiropas kausā pret Valencia parādīja ļoti labu spēli, abi lietuvieši - Jasaitis un Kalnietis, nospēlēja sezonas labāko spēli. Komanda ir ļoti labi nokomplektēta un es nebrīnīšos, ja nākamsezon viņi spēlēs Eirolīgā.

Vefiņam šodien jāparāda uz ko viņi ir spējīgi, jo Eirokausos arī mums bija jābūt un būtu bijušas diezgan labas izredzes tikt pusfinālā. Tiesa esam, kur mēs esam un šobrīd iespējams, ka komanda nav tajā labākajā formā, jo spēļu grafiks ir visai pašķidrs un reti ir tādas spēles, kur uzvara vēl ir jāizcīna.

Kopumā VTB līga šogad mani pārsteidz ar to, ka pirmajā vietā ir Žalgiris nevis CSKA, komandai kurai ir ļoti lielas finansiālas problēmas, spēj parādīt raksturu un cīnīties par uzvarām. Tiesa nu jau komandā parādās informācija par spēlētāju dumpi, tāpēc grūti viņus vērtēt kā favorītus uz titulu šajā sezonā. Es uzskatu, ka galvenie favorīti cīņā par kausu būs Khimki un CSKA.

Man gribētos, lai Vefiņš tiek pretī Donetsk, jo tur spēlē Miledžs, kur būtu interesants duelis - Roulends vs Miledžs. Jāpriecājās, ka netiekam uz Lietuvas Rytas, jo tur ir atnācis jauns treneris un komanda sāk atdzīvoties.

Par uzvaru šodienas spēlē!

Slēpts komentārs: popins
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-03-24 13:45, pirms 11 gadiem
Maz esi lasīji viņa Twitteri...

sasperjods rakstīja: viņš nekad nav nolicis komandu, bet gan balstās apkaklītes
būsim precīzi
un par EJ piesaisti ir pat slavējis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-24 13:57, pirms 11 gadiem
Jā diez gan bieži tiek nolikts vef kā spēlē ne tā kā vajag. Un vispār, da viņš visus noliek. Tipiskais latvietis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-24 14:10, pirms 11 gadiem
San Blas rakstīja: Sestdienas intervijā raksta, ka pateicoties PSRS izlasei esot izmainījies un palicis īsts vecis, nevis parasts latviešu gnīda. Rafiks ir visīstākā gnīda, kurš izdarījis visu no savas puses iespējamo, lai Latvijas basketbols būtu tur, kur tagad ir. Un vienmēr kad ir pielicis biksēs savas vainas dēļ ir ieziepējis asti un pārmetis vilnu
Kāda ir viņa vaina? Lielāks ļaunums LV ir tādi utes kā Tu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-03-24 14:23, pirms 11 gadiem
Vefiņš zaudēs, jo par to liecina bilance. Lokomotīve ir labā formā, mīca Valencia pa sienām, eiropas kausā.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-24 15:02, pirms 11 gadiem
merikikifans rakstīja: neesmu ģenerālis,parasts ierindnieks,un esmu par Lokomotiv-Kuban.bruņiniekiem drīz būs galīgi slikti un tāpat kā Liepājai hokejā jāpiedalās tikai Latvijas līgā,jo bērzs uz NBA,VARBŪT ARĪ BERTĀNS UN KAPTEINIS TIEK PIE ŠVAKAJIEM AMERIKĀŅIEM UZ NBA,tad nebūs kas spēlē un pamatpieciniekā varēs iet jaunups ar buļu
Dzer??? Pats maz saprati ko uzrakstīji???

     [+] [-]

, 2013-03-24 16:46, pirms 11 gadiem
Heat&Thunder rakstīja: Vefiņš zaudēs, jo par to liecina bilance. Lokomotīve ir labā formā, mīca Valencia pa sienām, eiropas kausā.
nu profiņ, jel dižais nostradamus! Kauns nav?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja