Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Tallinas "Kalev/Cramo" izstājas no Vienotās līgas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Oficiāli: Tallinas "Kalev/Cramo" izstājas no Vienotās līgas
Donovans Džeksons un Roberts Štelmahers. Foto: VTB līga

Igaunijas spēcīgākais basketbola klubs Tallinas "Kalev/Cramo", ko pārstāv divi Latvijas basketbolisti un divi treneri, tuvākajā laikā paziņos par izstāšanos no Krievijas Vienotās basketbola līgas. Vēlāk pēcpusdienā Igaunijas klubs to paziņoja oficiāli.

Komandu pārstāv Latvijas basketbolisti Ojārs Siliņš un Mārcis Vītols, bet galvenais treneris ir Roberts Štelmahers, kuram asistē Akselis Vairogs.

"Kalev/Cramo" menedžeris Ramo Kasks pavēstījis, ka kluba padome vēl tiksies un ka oficiāls paziņojums sagaidāms piektdien. "Tur nav daudz, par ko domāt, bet mūsu valsts dzimšanas dienā lietas uz priekšu neiet tik ātri," teica Kasks. Igaunija tieši 24. februārī atzīmē neatkarības dienu.

Beigās klubs negaidīja piektdienu un jau ceturtdien pēcpusdienā paziņoja, ka izstājas no Vienotās līgas. ''Sakarā ar Krievijas agresiju pret Ukrainu mēs pārtraucam dalību Vienotajā līgā, tā kā neredzam iespējamību turpināt dalību pēc šādiem notikumiem. Mēs esam pret jebkāda veida vardarbību un karadarbību,'' teikts paziņojumā.

Tas nozīmē, ka ''Kalev/Cramo'' atlikušajā sezonā spēlēs apvienotajā Latvijas-Igaunijas līgā, kā arī cīnīsies par Igaunijas kausu un Igaunijas čempiona titulu.

Jau ziņots, ka Latvijas Basketbola savienība vērsusies pret Krievijas karadarbību Ukrainā. Arī Lietuvas Basketbola federācija aicinājusi savas organizācijas nesadarboties ar Krievijas un Baltkrievijas organizācijām.

Izmantotie resursi:
https://sport.delfi.ee/artikkel/959...

 +18 [+] [-]

, 2022-02-24 15:14, pirms 2 gadiem
Ceru, ka fašistiskie vatņiki tiks izmesti no jebkādām starptautiskajām sacensībām.

  +8 [+] [-]

, 2022-02-24 17:49, pirms 2 gadiem
Pareiz lēmums. No mūsdienu nacistiem Krievijas maksimālu tālu!!!
Sadomājuši tagad vēl černobiļai uzbrukt...

  +6 [+] [-]

, 2022-02-24 17:49, pirms 2 gadiem
Brožē uztaisi vienu live rakstu lūdzu. kas atsakās un kas turpina sadarbību ar okupantiem no Krievijas un Baltkrievijas!
tev un mums būs ērtāk un operatīvāk.

  +6 [+] [-]

, 2022-02-24 18:53, pirms 2 gadiem
Netikai fašistiskai krievijai bet ari fašistiskai baltkrievijai!

     [+] [-]

, 2022-02-24 19:35, pirms 2 gadiem
Apsveicams lēmums! Malači!

  -1 [+] [-]

, 2022-02-24 20:14, pirms 2 gadiem
Protams, loģiski un pareizi, tikai no visām tām milžu cīņām vienmēr cieš tikai ierindas cilvēki, šajā gadījumā, sportisti.