Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Leicester" atlaiž ceturto galveno treneri četru gadu laikā

Rolands Eliņš

"Leicester" atlaiž ceturto galveno treneri četru gadu laikā
Klods Puels. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs „Leicester” paziņojis par galvenā trenera Kloda Puela atbrīvošanu no amata.

„Leicester” vakar ar 1:4 piedzīvoja sakāvi savā laukumā pret „Crystal Palace”, kas bija komandas trešais zaudējums pēc kārtas un sestais pēdējās septiņās spēlēs. Klubs šajā periodā noslīdējis līdz 12. vietai Premjerlīgā.
Puels tika oficiāli atlaists šodien. Viņa vietā galvenā trenera pienākumus pagaidām pildīs treneri Maiks Stouvels un Adams Sadlers. „Leicester” nākamā spēle Premjerlīgā paredzēta jau otrdien.

Puels tika nolīgts pirms pusotra gada un tobrīd noslēdza trīs gadu līgumu. Savā pirmajā sezonā viņš palīdzēja komandai iegūt devīto vietu Premjerlīgā, kas bija tikai otrā reize 21. gadsimtā, kad „Leicester” iekļuvusi līgas labāko desmitniekā. Otra reize, protams, bija sensacionālais čempionu tituls 2016. gadā.

„Leicester” sezonu šoreiz pamatīgi aptumšojis notikums ārpus futbola – helikoptera avārijā oktobrī dzīvību zaudēja kluba īpašnieksVišajs Srivadranarapbha, un Puels vadīja komandu šajā grūtajā mirklī, neslēpjot, ka klubs futbolistiem un tehniskajiem darbiniekiem piedāvājis speciālistu palīdzību, lai turpinātu darbu pēc traģēdijas.

„Leicester”, neskatoties uz savu milzīgo panākumu 2016. gadā, izcīnot Premjerlīgas titulu, galvenos trenerus mainījusi regulāri, un arī titula kaldinātājs Klaudio Ranjēri klubā nepalika ilgāk par diviem gadiem. Kopš 2015. gada jūnija, kad tika atlaists Naidžels Pērsons, „Leicester” bija atlaidusi trīs trenerus un šodien Puels kļuva par ceturto.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +2 [+] [-]

, 2019-02-24 16:15, pirms 5 gadiem
Kas tad nu, EPL vidusmēra kluba saimniekiem nepielec, ka brīnums nenotiek katru gadu. Ne naudas ne resursu, lai traucētu Top6.