Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Jevpalovs treniņā iedzīvojas savainojumā un nevarēs spēlēt dažas nedēļas

Agris Suveizda

Jevpalovs treniņā iedzīvojas savainojumā un nevarēs spēlēt dažas nedēļas
Ņikita Jevpalovs
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Kontinentālās hokeja līgas komanda Rīgas "Dinamo" savā mājaslapā paziņoja, ka Ņikita Jevpalovs treniņā ticis pie ķermeņa augšdaļas savainojuma, kā dēļ nespēlēs dažas nedēļas.

23 gadus vecais Ņikita Jevpalovs savā debijas sezonā Kontinentālajā hokeja līgā līdz šim piedalījies 23 spēlēs, kuru laikā atzīmējies ar trim precīziem metieniem, divām rezultatīvām piespēlēm, negatīvu lietderības koeficientu -3 un astoņām soda minūtēm. Vidēji laukumā Jevpalovs bijis 14 minūtes un 56 sekundes.

Iepriekšējā mačā pret Čerepovecas "Severstal" (3:2 pagarinājumā) Jevpalovs spēlēja trešajā uzbrucēju virknējumā, kurā bija kopā ar Gunāru Skvorcovu un krievu leģionāru Nikolaju Žerdevu. Rīgas "Dinamo", kas šovakar uzņems Novosivbirskas "Sibir", ar desmit punktiem 23 spēlēs ir pārliecinošā pēdējā vietā līgā. Austrumos pēdējā pozīcijā ar 20 punktiem 24 mačos ir Arta Ābola trenētā Toljati "Lada", bet Rietumu konferencē priekšpēdējā vietā ar 22 punktiem 24 spēlēs atrodas Bratislavas "Slovan".

Piecus iepriekšējos gadus Jevpalovs pavadīja Ziemeļamerikā. Kvebekas Junioru hokeja līgā viņam regulārajā sezonā kopumā 185 spēles un 193 (95+98) punkti, bet izslēgšanas spēlēs – 40 mači un 30 (14+16) punkti. Piecas spēles viņš aizvadīja arī ECHL regulārajā sezonā (vieni vārti un piecas rezultatīvas piespēles), "play-off" piedaloties 15 spēlēs un sakrājot astoņus (2+6) punktus. Savukārt Amerikas Hokeja līgas regulārajā sezonā viņam 125 spēles un 35 (18+17) punkti. Kaldera kausā Jevpalovs 14 spēlēs tika pie viena vārtu guvuma.

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...