Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

E grupa: "Chelsea" bezcerīga Doņeckā, "Juventus" paklūp Dānijā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

E grupa: "Chelsea" bezcerīga Doņeckā, "Juventus" paklūp Dānijā
Doņeckieši metas prieka dejā
Foto: AP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas E grupā šodien divi visnotaļ pārsteidzoši rezultāti. Doņeckas "Shakhtar" savā laukumā, dominējot teju visa mača garumā, ar 2:1 pārspēja Londonas "Chelsea", savukārt dāņu "Nordsjaelland" pārsteidza ar neizšķirtu pret Turīnas "Juventus" - 1:1.

"Chelsea" bez variantiem zaudē "Shakhtar"

Pārpildītā "Donbass Arena" varēja uzgavilēt jau spēles trešajā minūtē! Doņeckas "Shakhtar" uzbrūkošais pussargs Luiss Adriano saņēma bumbu soda laukumā, sita pa vārtiem, tomēr viņa sitienu bloķēja Džons Terijs (bumba trāpīja pa roku), pēc kā nonāca pie Aleksa Teišeiras, kurš no apmēram desmit metriem praktiski neviena netraucēts sita precīzi. Gaidītā "Chelsea" ofensīva, atskaitot ne to bīstamāko Oskara tālsitienu, izpalika. "Shakhtar" ar īsām un ātrām saspēlēm uzbruka krietni bīstamāk, pie tam 16. minūtē uz līdzenas vietas savainojumu guva Frenks Lempards. Šajā pašā brīdī no labas pozīcijas garām vārtiem uzsita Vilians. Tas pats Vilians pēc septiņām minūtēm sita jau bīstamāk, bet Petrs Čehs bija vietā. Vislabākie momenti "Shakhtar" radās puslaika izskaņā. 37. minūtē Teišeira labā pozīcijā izvirzīja Henriku Mhitarjanu, tomēr pēdējais spēja uzsist tikai ar otro piegājienu, bet šo raidījumu meistarīgi atvairīja jau pieminētais Čehs. Fantastiska iespēja pēc stūra sitiena izspēles 40. minūtē bija Tomašam Hubšmanam, bet viņa sitienu no četriem metriem uz vārtu līnijas kritienā atsita Čehs. "Shakhtar” uzbruka ļoti bīstami, bet "Chelsea" izturēja. Pirmajā puslaikā izpildīto sitienu skaits 15:4 par labu Doņeckai!

Otro puslaiku viesi iesāka nedaudz sparīgāk, taču rupja Edena Azāra kļūda laukuma centrā un rezultāts jau 0:2. Luiss Adriano tika pie bumbas laukuma centrā, pietuvojās soda laukumam, pievilka sev klāt divus aizsargus, pēc kā adresēja bumbu neviena nepiesegtajam Fernandiņjo. Brazīlietis no 12 metriem pārliecinoši ieraidīja bumbu tālajā stūrī. Azārs nekavējoties centās reabilitēties ar tālu sitienu, bet Pjatovs bija vietā. Nākamais moments pie Pjatova vārtiem radās 67. minūtē, tomēr Obi Mikels pēc stūra sitiena uzsita pāri. Sekojošais „Shakhtar” uzbrukums bija pat bīstamāks – Fernandiņjo no 16 metriem sita nedaudz garām. Praktiski no tās pašas distances pēc brīža sita arī Mhitarjans, bet Čehs spēcīgo sitienu atsita. Doņeckieši turpināja uzbrukt, bet 79. minūtē rupji iekrita centra aizsargi, ļaujot Azāram tikt vienatnē pret Pjatovu. Šajā duelī pārāks bija vārtsargs, neļaujot "Chelsea" atgriezt intrigu. Kas neizdevās Azāram, to divas minūtes līdz pamatlaika beigām paveica Oskars - labs Ivanoviča reids pa labo malu noslēdzās ar ideālu piespēli partnerim, kurš no pāris metriem sita nekļūdīgi. Atlikušajā laikā doņeckieši meistarīgi nospēlēja aizsardzībā, nedodot iespējas viesiem pat cerēt uz neizšķirtu. Ļoti pelnīts panākums "Shakhtar", kas tagad kļuvusi par vienīgo grupas līderi.

"Nordsjaelland" vēsturisks punkts pret "Juventus"

Dāņu "Nordsjaelland" gaidīja smags pārbaudījums pret Turīnas "Juventus". Pirmajās 15 minūtēs "Juve" apstiprināja favorītu statusu, uzbrūkot patiešām bīstami. Pamazām iespēlējās arī mājinieki, radot briesmas Džanluidži Bufona sargātajam cietoksnim. 31. minūtē labā pozīcijā nonāca Sebastjans Džovinko, tomēr kritienā nespēja trāpīt vārtos. Puslaika izskaņā iniciatīva pārgāja tiešu viesu rokās, bet vismaz pirmajā puslaikā iesist tā arī neizdevās.

Otrajā puslaikā "Juventus" piederēja vēl lielāks pārsvars, bet iesita ne jau viņi – Mikels Bekmans ar eleganti izpildītu soda sitienu guva "Nordsjaelland" pirmos vārtus Čempionu līgā. "Juventus” uzbruka ļoti daudz, izcils moments bija Džovinko, tomēr Jespers Hansens spēlēja spīdoši. Kopīgiem spēkiem dāņi tuvojās vēsturiskajai pirmajai uzvarai Čempionu līgas grupu turnīrā. Itāļi uzbruka milzīgiem spēkiem, savu arī panākot 81. minūtē. Jansens glāba, cik spēja, tomēr 81. minūtē pēc Mirko Vučiniča sitiena no pāris metru attāluma arī viņš nebija glābējs. Visi turpmākie "Juventus" centieni izraut uzvaru gan panākumu vairs nedeva, tādējādi "Nordsjaelland" varēja priecāties par pirmo punktu!

UEFA Čempionu līga, E grupa

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Shakhtar - Chelsea2:1 (1:0)Teišeira 3'; Fernandiņjo 52' - Oskars 88'
Nordsjaelland - Juventus1:1 (0:0)Bekmans 50' - Vučiničs 81'

E grupas tabula

VKomandaSUNZGV:ZVP
1.Shakhtar32105:27
2.Chelsea31117:44
3.Juventus30304:43
4.Nordsjaelland30121:71
1 2 47 komentāri

  +5 [+] [-]

, 2012-10-23 23:39, pirms 12 gadiem
Nu labi, "Juventus" izbraukumā atkal cīnījās neizšķirti, bet kurš gan viņus tagad kritizēs par neizšķirtu pret "necilo" "Shakhtar"? - "Chelsea" fani tie noteikti nebūs

  -4 [+] [-]

, 2012-10-23 23:40, pirms 12 gadiem
Cerams ka Juventus netiks ara no grupas,jo tadai komandai nav vietas CL,lai spele toto A Seria!
Slēpts komentārs: Modritis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-10-23 23:49, pirms 12 gadiem
Modritis rakstīja: Juventus nospeleja neizshkirti majas ar Donecku,bet Chelsia zaudeja izbraukuma! Juti atshkiribu?
"Barcelona" mājās knapi izvelk uzvaru pret "Celtic" vai "Barcelona" mājās pārbrauc "Celtic" ar ceļa rulli - jūti atšķirību?
Gaidu Tavu nākamo "atmazku" Man šķiet, ka Tu vienkārši nespēj saprast, ka esi pamatīgi aizšāvis pēc piena ar savu muldēšanu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-10-23 23:50, pirms 12 gadiem
Prieks bija skatīties kā uzbruka Doņecka, pelnīta uzvara.

  -1 [+] [-]

, 2012-10-23 23:51, pirms 12 gadiem
Modritis rakstīja: Cerams ka Juventus netiks ara no grupas,jo tadai komandai nav vietas CL,lai spele toto A Seria!
Paraudi vēl, meitiņ! Gaidu, kad sāksi kritizēt "Real" "Juventus" vismaz nav zaudējuši nevienu spēli. Jūti atšķirību?

  +1 [+] [-]

, 2012-10-23 23:52, pirms 12 gadiem
Un vispār man prieks par Doņecku, jo šis klubs sevi pierāda kā ļoti spēcīgu Eiropas futbola klubu. Nav gan superklubs, bet spēja "ukraiņiem"netrūkst

  -1 [+] [-]

, 2012-10-23 23:53, pirms 12 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: "Barcelona" mājās knapi izvelk uzvaru pret "Celtic" vai "Barcelona" mājās pārbrauc "Celtic" ar ceļa rulli - jūti atšķirību?
Gaidu Tavu nākamo "atmazku" Man šķiet, ka Tu vienkārši nespēj saprast, ka esi pamatīgi aizšāvis pēc piena ar savu muldēšanu
Tu pats neaizshavii garam,kads sakars Barselaonai ar Celtik speli? Nevari pardzivot ka tavs trollala klubs nevar uzveikt kkadu pastariti! Nebrinitos ka atkal kkas no toto!

  -3 [+] [-]

, 2012-10-23 23:55, pirms 12 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Paraudi vēl, meitiņ! Gaidu, kad sāksi kritizēt "Real" "Juventus" vismaz nav zaudējuši nevienu spēli. Jūti atšķirību?
CL Real ar nav zaudejis,pat vairak,visas uzvarejis un spelejot pret daudz,daudz specigakiem pretiniekiem ka Nordsjaelland!
Juti atshkiribu?

  -2 [+] [-]

, 2012-10-23 23:56, pirms 12 gadiem
Patiesa bauda bija skatiities, kaa Donjecka sasit ziliishu komandu..malachi..

  +1 [+] [-]

, 2012-10-23 23:56, pirms 12 gadiem
Modritis rakstīja: Tu pats neaizshavii garam,kads sakars Barselaonai ar Celtik speli? Nevari pardzivot ka tavs trollala klubs nevar uzveikt kkadu pastariti! Nebrinitos ka atkal kkas no toto!
Nezinu. Varbūt "Barcelona" šovakar spēlēja ar "Celtic"? Man jau šķita, ka nespēj pārdzīvot, ka Tavas prognozes atkal pēc piena. Cerams, ka pārāk daudz nezaudēji, Mr.Totiņ

     [+] [-]

, 2012-10-23 23:59, pirms 12 gadiem
Modritis rakstīja: CL Real ar nav zaudejis,pat vairak,visas uzvarejis un spelejot pret daudz,daudz specigakiem pretiniekiem ka Nordsjaelland!
Juti atshkiribu?
"Juventus" nav zaudējis nevienā spēlē šosezon un atrodas A sērijas galvgalī. Laikam vienkārši nav ko darīt, ka kritizē A sērijas līderus. "Real" gan neredzu Spānijas līgas vadošo klubu trīniekā, kas tad nu? Ko jaunu atkal izgudrosi?

  +3 [+] [-]

, 2012-10-24 00:00, pirms 12 gadiem
Hose laikam joko... dāņi šajā grupā vispār neskaitās, bet juve pat tur pakāš punktus, pilnīgs ārprāts.

     [+] [-]

, 2012-10-24 00:03, pirms 12 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: "Juventus" nav zaudējis nevienā spēlē šosezon un atrodas A sērijas galvgalī. Laikam vienkārši nav ko darīt, ka kritizē A sērijas līderus. "Real" gan neredzu Spānijas līgas vadošo klubu trīniekā, kas tad nu? Ko jaunu atkal izgudrosi?
kā tu redzi juves kvalificēšanos 1/8f? jeb tev tas vienalga, galvenais kaut kādu dīvainu taisnību pierādīt nav jau vecie laiki, kad par uzvaru 2p, mūsdienās ar ničiem tālu netiksi.

     [+] [-]

, 2012-10-24 00:06, pirms 12 gadiem
Swordsman rakstīja: Hose laikam joko... dāņi šajā grupā vispār neskaitās, bet juve pat tur pakāš punktus, pilnīgs ārprāts.
Es tiešām jokojos. Smejos par Modrīti. Ja pareizi sapratu, tas "objektīvais" čalis zaudēja piķi toto, liekot uz "Juventus" un tagad katru mīļu brīdi izmanto iespēju kaut ko negatīvu pateikt. Manām cerībām par "Juventus" iespējām šoreiz ir otrajā vietā. Vienkārši jautri pasmieties par mūsu "ekspertu ekspertu"

  +5 [+] [-]

, 2012-10-24 00:09, pirms 12 gadiem
cāļus skaita pēdējā kārtā

     [+] [-]

, 2012-10-24 00:10, pirms 12 gadiem
Swordsman rakstīja: kā tu redzi juves kvalificēšanos 1/8f? jeb tev tas vienalga, galvenais kaut kādu dīvainu taisnību pierādīt nav jau vecie laiki, kad par uzvaru 2p, mūsdienās ar ničiem tālu netiksi.
"Juventus" joprojām problēmas ar uzbrukumu, bet tas nav nekas negaidīts un neparasts. Tomēr apskatoties tabulā retajam radīsies pārliecība, ka kaut kas jau zaudēts un kādam vilciens aizbraucis. Es redzu trīs komandas, kurām šobrīd ir vienlīdz lielas iespējas izkļūt no grupas.

  +3 [+] [-]

, 2012-10-24 00:11, pirms 12 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: "Juventus" nav zaudējis nevienā spēlē šosezon un atrodas A sērijas galvgalī. Laikam vienkārši nav ko darīt, ka kritizē A sērijas līderus. "Real" gan neredzu Spānijas līgas vadošo klubu trīniekā, kas tad nu? Ko jaunu atkal izgudrosi?
1. Galvenais kur klubs atrodas sezonas baigas,nevis sakuma!
2.LaLiga ir specigaks cempis ka A seria

     [+] [-]

, 2012-10-24 00:12, pirms 12 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: tagad katru mīļu brīdi izmanto iespēju kaut ko negatīvu pateikt.
BAIGI,NE!??? KĀ TĀ VAR!!! kaut kur šito jau esmu redzējis. nav nekas pazīstams?
bez tam,juves rezultāti tiešām bezcerīgi, tā ka modrītim ir iemesls tā runāt.
šodien,kad pārskatīju toto koefus, tieši padomāju, ka juve baigi nedroši. kaut arī pretinieks tāds,kuru visi sit, bet nu juve jau mācēs neuzvarēt. valencia uzvara likās daudz drošāka par juves.

     [+] [-]

, 2012-10-24 00:12, pirms 12 gadiem
MN2S rakstīja: cāļus skaita pēdējā kārtā
Nu bet tieši tā. Ja tā nebūtu, tad kaut vai tā pati Itālijas izlase daudz ko nebūtu izcīnījusi no tā, kas ir tās trofeju skapī Tāda ir itāliešu mode - visu atlikt uz pēdējo brīdi. Var izlīst un var neizlīst, to mēs redzēsim tikai pašās beigās, tur nu Tev taisnība.

  -1 [+] [-]

, 2012-10-24 00:12, pirms 12 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Es tiešām jokojos. Smejos par Modrīti. Ja pareizi sapratu, tas "objektīvais" čalis zaudēja piķi toto, liekot uz "Juventus" un tagad katru mīļu brīdi izmanto iespēju kaut ko negatīvu pateikt. Manām cerībām par "Juventus" iespējām šoreiz ir otrajā vietā. Vienkārši jautri pasmieties par mūsu "ekspertu ekspertu"
beidz...Juves iespējas tev CL otrajā vietā....cik atceros no pagajušo gadu ļoti lielas cerības liki uz Juvi...kas tad nu???

     [+] [-]

, 2012-10-24 00:14, pirms 12 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Es tiešām jokojos. Smejos par Modrīti. Ja pareizi sapratu, tas "objektīvais" čalis zaudēja piķi toto, liekot uz "Juventus" un tagad katru mīļu brīdi izmanto iespēju kaut ko negatīvu pateikt. Manām cerībām par "Juventus" iespējām šoreiz ir otrajā vietā. Vienkārši jautri pasmieties par mūsu "ekspertu ekspertu"
Nepareizi saprati,es neliku naudu uz shodienas spelem!
Vnk riebjas tadi klubi ka Juventus kuri saruna macus un iesaistas tadas lietas!

  +1 [+] [-]

, 2012-10-24 00:14, pirms 12 gadiem
Modritis rakstīja: 1. Galvenais kur klubs atrodas sezonas baigas,nevis sakuma!
2.LaLiga ir specigaks cempis ka A seria
1.Tad nekul tukšus salmus par to, kā kurš sākumā spēlē, ja paša klubam gadījušies nepiedodami klupieni, kas var dārgi maksāt.
2.Par to es nestrīdos, bet šobrīd "Juventus" ir izteikti labākais klubs A sērijā, kamēr "Real" tikai sākt karpīties pakaļ "Barcelona". Tev vispār nav iemesla vērt muti vaļā, jo īpaši pēc Tavām lažā ar prognozēm.

  +1 [+] [-]

, 2012-10-24 00:17, pirms 12 gadiem
Modritis rakstīja: Nepareizi saprati,es neliku naudu uz shodienas spelem!
Vnk riebjas tadi klubi ka Juvntus kuri saruna macus un iesaistas tadas lietas!
Cilvēks, kas par to iespējams bija atbildīgs (ja tas patiešām notika), vairs nav futbolam ne tuvu. Ja dzīvo pagātnē un nespēj fokusēties uz tagadni, tad vari lasīt tā laika laikrakstus un rakstīt sūdzības kādam, kurš tās noteikti neizlasīs. Vai arī Tev ir lieliska iespēja vienkārši paklusēt, ja nav nekā jēdzīga, ko pateikt. Tava tā saucamā "objektivitāte" šeit nevienu neinteresē.

P.S.- es neko neteicu par likšanu uz "šodienas spēlēm". Tu noliedz, ka šosezon esi licis naudu uz kādu "Juventus" spēli?

  +2 [+] [-]

, 2012-10-24 00:17, pirms 12 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: "Juventus" joprojām problēmas ar uzbrukumu, bet tas nav nekas negaidīts un neparasts. Tomēr apskatoties tabulā retajam radīsies pārliecība, ka kaut kas jau zaudēts un kādam vilciens aizbraucis. Es redzu trīs komandas, kurām šobrīd ir vienlīdz lielas iespējas izkļūt no grupas.
precīzi teikts.
juves soliņš vispār ļoti stiprs, bet problēma ka īsti nav pamatsatāva uzbrukumā, visi vienādi labi. lielās pastiprināšanās vietā 10 minūšu bentners tika nopirkts.

  +1 [+] [-]

, 2012-10-24 00:17, pirms 12 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: 1.Tad nekul tukšus salmus par to, kā kurš sākumā spēlē, ja paša klubam gadījušies nepiedodami klupieni, kas var dārgi maksāt.
2.Par to es nestrīdos, bet šobrīd "Juventus" ir izteikti labākais klubs A sērijā, kamēr "Real" tikai sākt karpīties pakaļ "Barcelona". Tev vispār nav iemesla vērt muti vaļā, jo īpaši pēc Tavām lažā ar prognozēm.
Kadam prognozem,tas ka es pateicu ka Barselona parbrauks par Celtic ka cela rulis? Ta miljoniem Barselonas fanu domaja,bet es biju objektivs un biju par liecinats ka Barselona vines! Baiga jau laza!

     [+] [-]

, 2012-10-24 00:19, pirms 12 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: "Juventus" joprojām problēmas ar uzbrukumu, bet tas nav nekas negaidīts un neparasts. Tomēr apskatoties tabulā retajam radīsies pārliecība, ka kaut kas jau zaudēts un kādam vilciens aizbraucis. Es redzu trīs komandas, kurām šobrīd ir vienlīdz lielas iespējas izkļūt no grupas.
skats diezgan drūms patiesībā. pieņemot,ka juve uzvar čelsiju, zaudē doņeckā (kas pat būtu daudz izdevīgāk,nekā 2 niči), čelsea savās mājās paņem doņecku - ar to ir par maz. vajag ko vairāk. šodien jau juve iedeva abām pārējām 2 punktu handikapu.

     [+] [-]

, 2012-10-24 00:20, pirms 12 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Cilvēks, kas par to iespējams bija atbildīgs (ja tas patiešām notika), vairs nav futbolam ne tuvu. Ja dzīvo pagātnē un nespēj fokusēties uz tagadni, tad vari lasīt tā laika laikrakstus un rakstīt sūdzības kādam, kurš tās noteikti neizlasīs. Vai arī Tev ir lieliska iespēja vienkārši paklusēt, ja nav nekā jēdzīga, ko pateikt. Tava tā saucamā "objektivitāte" šeit nevienu neinteresē.
Kas atklajas,tev nepatik ka kads dir*h tavam klubam virsu! Bet varu atgadinat,tu nevienu iespeju nepalaid garam lai kko sliktu nepateiktu par Real

  +1 [+] [-]

, 2012-10-24 00:21, pirms 12 gadiem
Modritis rakstīja: Kadam prognozem,tas ka es pateicu ka Barselona parbrauks par Celtic ka cela rulis? Ta miljoniem Barselonas fanu domaja,bet es biju objektivs un biju par liecinats ka Barselona vines! Baiga jau laza!
Un Tu vēl kaut ko pīksti? Ja cilvēks ir izgāzies kā Tu, tad parasti viņš paklusē, ja vien ir gudrs, bet...par Tevi neizteikšos Un argumentēt Eiropas čempionu zaudējumu ukraiņiem ar izbraukuma spēli ir smieklīgi. Kur tad palika Tava objektivitāte? - Tādas vienkārši nav

     [+] [-]

, 2012-10-24 00:22, pirms 12 gadiem
Swordsman rakstīja: skats diezgan drūms patiesībā. pieņemot,ka juve uzvar čelsiju, zaudē doņeckā (kas pat būtu daudz izdevīgāk,nekā 2 niči), čelsea savās mājās paņem doņecku - ar to ir par maz. vajag ko vairāk. šodien jau juve iedeva abām pārējām 2 punktu handikapu.
Skats ir tāds, kāds ir. "Juventus" atkal jāspēlē 2 lielajās frontēs. Protams, ar šādu uzbrukumu to nav tik viegli paveikt. Tāpēc vai nu jāpieliek, vai arī jāgaida nākamais transfēru logs.

     [+] [-]

, 2012-10-24 00:23, pirms 12 gadiem
Bronsons rakstīja: beidz...Juves iespējas tev CL otrajā vietā....cik atceros no pagajušo gadu ļoti lielas cerības liki uz Juvi...kas tad nu???
Es joprojām ceru, ka "Juventus" aizies uzbrukums. Ja nē, tad jāgaida nākamo transfēru logu, tas arī viss. Ļoti loģiski un vienkārši.

  -1 [+] [-]

, 2012-10-24 00:24, pirms 12 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: P.S.- es neko neteicu par likšanu uz "šodienas spēlēm". Tu noliedz, ka šosezon esi licis naudu uz kādu "Juventus" spēli?
Ne,es to nenoliegshu,esmu licis,esmu pat licis uz Barselonas uzvaru,jo kad liec kombineto,labs koificents sanak!
1 2 47 komentāri