Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsumam rezultatīva piespēle, "Dinamo" atspēlējas un pārtrauc zaudējumu sēriju

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Karsumam rezultatīva piespēle, "Dinamo" atspēlējas un pārtrauc zaudējumu sēriju
Oļegs Znaroks
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Apbrīnojamu neatlaidību šovakar demonstrēja Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Maskavas "Dinamo", kas septiņarpus minūšu laikā guva četrus vārtus un ar 5:4 pieveica Bratislavas "Slovan" hokejistus, tādējādi pārtraucot līdz trim spēlēm ieilgušo zaudējumu sēriju, savukārt citā šīvakara spēlē Kazaņas "Ak Bars" ar 2:1 pārspēja Prāgas "Lev" vienību.

Lai gan mača pirmajā periodā pārsvars piederēja maskaviešiem, kas pa Jaroslava Janusa sargātajiem vārtiem izdarīja divreiz vairāk metienu nekā pretinieki, perioda otrajā pusē mača rezultātu atklāja tieši "Slovan" hokejisti, kad vārtu priekšā caur Jerjomenko kājsargiem ripu izslidināja Tomāšs Mojžīšs.

Otrās trešdaļas ievadā jau 2:0 "Slovan" labā panāca Mihals Vondrka, taču jau pavisam drīz vienus vārtus pēc Karsuma piespēles vairākumā atguva Deniss Kokarevs. Arī otrajā periodā biežāk metienus veica "Dinamo" hokejisti, taču trešdaļas izskaņā pēc lieliskas Libora Hudāčeka piespēles divu vārtu pārsvaru bratislaviešiem atjaunoja Peters Olveckis.

Jau trešā perioda trešajā minūtē vienus vārtus atgūt izdevās Maksimam Pestuško, bet mirkli vēlāk pēc skaistas izspēles jau 3:3 panāca slovāku aizsargs Dominiks Graņāks. Arī turpmākajās minūtēs "Slovan" komandai klājās pagalam nesekmīgi, vispirms vārtus gūstot Maksimam Solovjovam, taču pēc tam jau 5:3 maskaviešu labā panākot Konstantīnam Gorovikovam. Pāris minūtes vēlāk 4:5 izdevās panākt Martinam Bakošam, taču ar to bija par maz, lai "Slovan" hokejistiem izdotos atspēlēties.

Latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums šovakar spēlēja vienā maiņā kopā ar Denisu Kokarevu un Alekseju Cvetkovu, 14:58 laukumā pavadītajās minūtēs pa pretinieku vārtiem izdarot vienu metienu, kā arī izdarot rezultatīvu piespēli komandas pirmo vārtu guvumā.

Prāgā notikušajā mačā starp vietējo "Lev" un Kazaņas "Ak Bars" ar 2:1 pārāki bija Kazaņas hokejisti. Lai gan mača pirmajās divās trešdaļās abas komandas aizvadīja līdzīgu cīņu, Jannem Pesonenam divreiz izdevās pārspēt Petri Vehanenu un ar 2:0 vadībā izvirzīt "Ak Bars". Trešā perioda ievadā Niklass Danielsons guva vārtus "Lev" labā, taču neizšķirtu Prāgas hokejistiem tā arī neizdevās panākt.

Izmantotie resursi:
KHL.RU - официальный сайт : Континентальная...

  +1 [+] [-]

, 2013-09-23 22:41, pirms 11 gadiem
Vai tad Karsumam nav rezultativa piespele??

  +2 [+] [-]

, 2013-09-23 22:42, pirms 11 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Vai tad Karsumam nav rezultativa piespele??
ir

  +1 [+] [-]

, 2013-09-23 22:49, pirms 11 gadiem
Znaroka spēks slēpjas viņa padusēs. Noslēpums iir atklāts! (bildē)

  +1 [+] [-]

, 2013-09-23 22:49, pirms 11 gadiem
Slovan vārtsargs Janušs ir netiešais Gudļevska konkurents uz vietu Tampabejas Lightning sastāvā. Pēdējās 3 sezonas tīri labi aizvvadītas - Eliteprospects.com - Jaroslav Janus . Abi vienā sistēmā. Abi pēc perspektivitātes NHL novērtēti vienādi zemu - 6,5 balles. Salīdzinājumam, Vasiļevskim ir 8 balles.