Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

papildināts Rautakalio: "Saša ir mūsu labākais bullīšu izpildītājs"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rautakalio: "Saša ir mūsu labākais bullīšu izpildītājs"
Gints Meija un Andris Džeriņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien uzvaru Kontinentālās hokeja līgas spēlē izlaida Rīgas "Dinamo", kas Jaroslavļā ielaida vārtus 58. minūtē un pēcspēles metienos ar 1:2 piekāpās "Lokomotiv" priekšā. Vienīgos vārtus "Dinamo" labā iemeta Andris Džeriņš. "Vārtu guvumā jāizceļ Gints Meija – viņš tiešām izdarīja izcilu piespēli," pēc mača stāstīja Džeriņš.

"Pirms spēles viens otru ģērbtuvē motivējām, noskaņojāmies. Treneri atrada īstos vārdus, izgājām laukumā un spēlējām ļoti aktīvi. Iepriekšējo maču bijām zaudējuši, šodien nevarējām atļauties zaudēt punktus. Pietrūka trīs minūtes, lai tiktu pie trim punktiem. Slikti, ka neizdevās, jo iespēja bija," pēc spēles atklāja vienīgo vārtu autors Andris Džeriņš.

"Vārtu guvumā jāizceļ Gints [Meija], kurš tiešām izdarīja izcilu piespēli. Atlika tikai pielikt nūju, un ripa bija vārtos. Šādu kombināciju mēģinājām treniņos, arī iepriekšējās spēlēs centāmies. Piespēle bija teicama, tādas izdevības ir jāizmanto," partneri slavēja centra uzbrucējs.

Pirms pēcspēles metienu sērijas Džeriņam bijusi sajūta, ka uzvaru vajadzējis paņemt ātrāk: ""Bullīšos" iespējas abām komandām ir vienādas – 50 pret 50. Mums ir labi metienu izpildītāji, turklāt Māris [Jučers] pirmos divus atsita. Tomēr "Lokomotiv" hokejisti nav švakie. Šoreiz uzvarēja viņi. Tikām pie viena punkta, un katrs punkts ir svarīgs."

"Labāk uzvarēt ne tik skatāmā spēlē, nevis, parādot labu hokeju, beigās zaudēt. Varējām iegūt trīs punktus, bet ir tikai viens. Ātrāk jāaizmirst spēle un jāgatavojas nākamajai, kurā jācenšas uzvarēt pamatlaikā," mērķus uzstādīja Džeriņš, kuram pret "Lokomotiv" gūtie vārti bija pirmie sezonā. Vēl viņa kontā ir divas piespēles.

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Peka Rautakalio pēc zaudētā mača nespēja pārmest saviem spēlētājiem: "Katrs atdeva visu, kas viņam bija, un esmu lepns par spēlētājiem. Diemžēl nebijām spējīgi iemest ripu vārtos, bet esmu lepns par puišiem, kas nospēlēja tādā veidā, kā mēs to izdarījām."

"Mums ir divi labi vārtsargi, abi ir pirmie numuri un spēlējam ar to, kurš konkrētajā brīdī ir karsts. Šodien bija Māra laiks, un viņš sevi labi parādīja," savu vārtsargu paslavēja somu speciālists. "Ja ņemam procentuāli, Saša [Ņiživijs] ir mūsu labākais bullīšu izpildītājs. Treniņos esam sacentušies šajā spēles elementā un tādā veidā arī izvēlamies, kurš tos veiks arī spēlēs."

"Dinamo" nākamo spēli aizvadīs otrdien, 18:00 Ņižņijnovgorodā spēlējot pret vietējo "Torpedo".

Izmantotie resursi:
dinamoriga.eu

 +12 [+] [-]

, 2012-09-23 20:31, pirms 12 gadiem
kopš tās spēles, kad Peka samainīja maiņas, šie baigi ārdās!!
ļoti Priecē abu spēle!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: tukshums

     [+] [-]

, 2012-09-23 20:37, pirms 12 gadiem
Principā Džeriņš ir no Aiviekstes!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: MigelsElo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-09-23 21:52, pirms 12 gadiem
kaads iemet video ! Paldies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2012-09-23 22:02, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: Tu nesaproti, ka tika pateikta kārtējā pērle, par ko ir jāpajautrinās
Šausmīgi asprātīgi, nenosmieties. Jebkurš redzēja ka ir neveikls teikums, bet uzķēras, nenocietās lubraks negative un Tu. Tāds nu ir tas troļļu līmenis.
Slēpts komentārs: pirdaks

  +4 [+] [-]

, 2012-09-23 22:45, pirms 12 gadiem
cipulis pagājušā sezonā arī treniņos bija bombardieris

  -1 [+] [-]

, 2012-09-23 22:46, pirms 12 gadiem
visi (treneri, spēlētāji) maļ vienu un to pašu kā politiķi. beidzot varētu nomainīt plati

  +1 [+] [-]

, 2012-09-23 22:51, pirms 12 gadiem
Iemest nevaram, bet maz arī iekšā laižam tikai dažas komandas mazāk kā mēs ielaidušas un viņiem arī spēles mazāk aizvadītas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-09-23 23:23, pirms 12 gadiem
Var teikt un runāt daudz ko, bet hokejs nav futbols, ja nespēj gūt vairāk par 2 goliem, tad viss pārējais ir atrunas un tukšas runas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-09-24 00:50, pirms 12 gadiem
nospēlēja labi un pretī jau ar nebija nekāds autsaideris,Loko tomēr ir un paliek Loko,par cīņas sparu puišiem paldies,ar šādu spēli uzvaras neizpaliks un cerams,ka komandā nebūs divi pirmie nr vārtos,bet gan tikai viens-Māris

  +1 [+] [-]

, 2012-09-24 02:24, pirms 12 gadiem
Fox_hokejs rakstīja: Tieši tā, draugs!
kāpēc vairāk ar profilu "Rietumu_vilciens" nekomentē?

  +2 [+] [-]

, 2012-09-24 07:25, pirms 12 gadiem
Neviens prātīgs hokeja līdzjutējs jau neies apstrīdēt Niživija meistarību izpildit bullīšus,tomēr pret Jaroslavļu viņam nevajadzēja dot mest.Pārāk daudz viņu ar šo pilsētu saista.

  +3 [+] [-]

, 2012-09-24 08:04, pirms 12 gadiem
Man jau sāk likties, ka tamborētājs (saška) kļuvis jau pavecs un bulīši vairs čali ar īpaši neiet, varēja jau dot tiem leģionāriem, Daugavai vai kādam jaunam pamest, tā par arī tamborētājs uz laukuma īpaši ar Žirū un Daugavu neder, jo sarežģī par daudz spēli, sapinas pārsvarā, ziemeļamerikāņiem maiņā vajag kādu, kas spēlēvienkāršu hokeju, izdevība, metiens, vai piespēlē. nevis kā saška, līs gar bortiem, aiz vārtiem un pakāst ripu, iemest kādu jauno vai arī Ivanānu, būtu kārtīga ziemeļamerikāņu maiņā

     [+] [-]

, 2012-09-24 08:05, pirms 12 gadiem
NilsK rakstīja: nospēlēja labi un pretī jau ar nebija nekāds autsaideris,Loko tomēr ir un paliek Loko,par cīņas sparu puišiem paldies,ar šādu spēli uzvaras neizpaliks un cerams,ka komandā nebūs divi pirmie nr vārtos,bet gan tikai viens-Māris
Loko spēle tieši bija kā autsaideriem. Vienīgais MIķelis izcēlās ar savām aktivitātēm.

     [+] [-]

, 2012-09-24 08:38, pirms 12 gadiem
Tomēr vajadzētu precizēt - Pekka varētu būt lepns par cīņassparu un varējumu aizsardzībā, bet, diemžēl, ne par ko vairāk. Atzīsim - vārtu gūšanai ir vajadzīga kopumā lielāk meistarība, nekā lai "atsistos". Diemžāl šīs meistarības pietrūkst. Diemžēl arī vairākumā vairs nekrīt, bet pērn bijām vieni no labākajiem līgā....

     [+] [-]

, 2012-09-24 10:30, pirms 12 gadiem
CHIDLOVSKI БЛОГ ШИДЛОВСКОГО - Беседа с Хелмутом...
Вы часто при розыгрыше большинства забивали с очень острого угла. Ну, казалось бы - острый угол, вратарь должен отбить, шайбе негде проскочить... А вы все равно бросали раз за разом и шайба то над плечом, то возле ноги... залетала!!

Это были отработанные броски, или вы просто везучий?!

- Да, это отработанные броски были.

Кулагин в сборной тоже удивлялся, как я могу с очень острого угла где-то под планку забить! Ну, это все тренировки, отработка бросков.

Так же, как сейчас смотрим чемпионаты мира или НХЛ. Смотрим - там такие броски, что ужас, йохайды (латышское безобидное ругательство, навроде русского чорт побери) - там шайба в такую щелочку влетает, что впритирку! Вот, сейчас чемпионат мира был! Кто там... а.... чехи шведам - как дал в такую щелочку!!! Все тоже самое - броски пристреливаются!! Вот и попадают.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-09-24 17:00, pirms 12 gadiem
Fox_hokejs rakstīja: Gaidu, kad publika kritīs ceļos un lūgs Saimnieku atgriezties!
To varētu lūgt vienīgi geju praida dalībnieki.