Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373), Fid:1335, Did:0, useCase: 3

TV4 šobrīd

Ceturtdiena, 25. aprīlis

06:00 Raidījums par sportu un naudu Latvijā - "(Bez)maksas sports" 12. epizode
07:00 Rīta vingrošana
07:23 Sporta spēļu labākie momenti

Video: V. Krūmiņš: "Ļoti smaga sērija"

Kalvis Krūmiņš
Kalvis Krūmiņš
"Aldaris" Latvijas Basketbola līgas (LBL) pēdējā ceturtdaļfināla spēlē Vidzemes Olimpiskajā centrā BK "Valmiera" ar 71:61 pārspēja Latvijas Universitātes komandu. Piedāvājam noskatīties abu komandu galveno treneru konentārus.
Vērtējums: +6
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2013-04-23 22:54, pirms 11 gadiem
Njā Rubenis par sevi atstāj fantastisku iespaidu. Šķiet īsts psihologs un komandas iedvesmotājs, tieši mentāli spēj pārliecināt "amatierus" laukumā izdarīt lielas lietas, kas arī izdodas. Cepuri nost LU. Žēl.

  -2 [+] [-]

, 2013-04-23 22:55, pirms 11 gadiem
Intervētājs varētu izrādīt cieņu treneriem un vismaz sagatavot jautājums nevis raustīties un vienu un to pašu abiem prasīt..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2013-04-24 08:43, pirms 11 gadiem
Rubenis vienkarsi fantastisks treneris!
Noteikti, ka par vinu dzirdesim nakotne ari augstaka limeni, vienigi jautajums, vai vins pats to velesies?
Viena lieta stradat ar studentiem kur celsies un kritisies par treneri, otra lieta stradat ar profesionaliem, kuriem lielai dalai tikai sava maka saturs skiet interesants, varbut, ka Rubenis nemaz to nevelas. Katra zinu novelu vinam lielu veiksmi, redz, ka te pat Latvija mums var uzaugt augstas klases treneris.

Paldies LU un vinam par so fantastisko sezonu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-04-24 10:33, pirms 11 gadiem
Real Gortat rakstīja: Rubenis vienkarsi fantastisks treneris!
Noteikti, ka par vinu dzirdesim nakotne ari augstaka limeni, vienigi jautajums, vai vins pats to velesies?
Viena lieta stradat ar studentiem kur celsies un kritisies par treneri, otra lieta stradat ar profesionaliem, kuriem lielai dalai tikai sava maka saturs skiet interesants, varbut, ka Rubenis nemaz to nevelas.
Piekrītu, ka Arturs Visockis-Rubenis ir fantastisks treneris, bet tik labs treneris var būt tikai fantastisks cilvēks....tāpēc trenējot profus nevajadzētu būt problēmai, jo jebkurš kolektīvs cienot savu galveno spēlē nevis par naudu, bet par kopīgo ideju...

...līdzīgi ir ar Znaroku

  +4 [+] [-]

, 2013-04-24 11:19, pirms 11 gadiem
Izlasi Latvijas ziņas, Jaunākās ziņas Latvijā | Apollo interviju ar Ž.P.un tad raksti par amatieriem. Ž.P.galīgi neuzskata sevi par amatieri.
kn23m rakstīja: Pilnīgi piekrītu - ja ir tādi amatieri kā LU, tad kāda velna pēc mums vajag tādus profesionāļus kā tā pati Valmieraun vēl daža laba LBL komanda...

  +2 [+] [-]

, 2013-04-24 16:25, pirms 11 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Njā Rubenis par sevi atstāj fantastisku iespaidu. Šķiet īsts psihologs un komandas iedvesmotājs, tieši mentāli spēj pārliecināt "amatierus" laukumā izdarīt lielas lietas, kas arī izdodas. Cepuri nost LU. Žēl.
Pilnībā piekrītu, treneris, kādu varētu vēlēties ikviena komanda un spēlētājs.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-24 21:43, pirms 11 gadiem
tacu stulbeni nemuldi ja neko nezini, LU trenejas divas reizes diena tapatas, ka profesionals klubs, Peiner pats treica, ka vinji ir nosaciti amatieri, kada tur atskiriba no profesioana kluba, vieniga, ka nemaksa skaidra..
kn23m rakstīja: Pilnīgi piekrītu - ja ir tādi amatieri kā LU, tad kāda velna pēc mums vajag tādus profesionāļus kā tā pati Valmieraun vēl daža laba LBL komanda...

     [+] [-]

, 2013-04-24 22:00, pirms 11 gadiem
Valmiera izlīda caur adatas aci,pret Venspili būs grūti,bet ne neiespējami.

  +2 [+] [-]

, 2013-04-24 22:58, pirms 11 gadiem
kn23-daudz jau tu esi savos tina gados profesionalas komandas redzejis un, protams, visas tikai no iekspuses, vai ne? Palasi kaut kur, cik daudz BK Valmiera strada pie basketbola un veseliga dzivesveida popularizesanas i Valmiera, i citur Vidzeme! Ari komanda Vamierai nav vis kaut kada daudznacionala brinumbrigade a la Liepaja, bet vistiraka pasu majas izaugusu basketbolistu komanda, kurai par savu esamibu un ari speles limeni sosezon galigi nav ko kauneties... Ja, bija vairaki pilnigi mulkigi zaudejumi pastarisiem, bet bumba jau apala bija vakar, ir sodien un bus rit! Ta ka nefano te ar roza brillem par fantastiskiem amatieriem, ja nezini to drebi no abam pusem!