Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nuggets" baidās no Karija; "Warriors" domā, kā aizstāt Lī

Andrejs Siliņš

"Nuggets" baidās no Karija; "Warriors" domā, kā aizstāt Lī
Stefans Karijs - "Warriors" bīstamākais ierocis pret Denveru
Foto: AFP/Scanpix

Rīt agri no rīta pulksten 5:30 otro pirmās izslēgšanas spēļu maču Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) uzsāks Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas "Warriors" vienība, mēģinot revanšēties Denveras "Nuggets" komandai par pirmajā spēlē piedzīvoto zaudējumu.

Šobrīd "Warriors" atrodas ļoti nepatīkamā situācijā un ne jau tāpēc, ka pirmā spēle Denverā zaudēta. Galvenokārt, tāpēc, ka no ierindas izkritis komandas līderis Deivids Lī, kuram gurna savainojums liegs šosezon iziet laukumā. Komandas galvenais treneris vēl nezina, kuram tiks uzticēts ieņemt spēka uzbrucēja vietu starta pieciniekā, bet pieļauj iespēju, ka nāksies spēlēt krietni vairāk "small-ball" jeb ar četriem vai pat pieciem ārējiem spēlētājiem vienlaikus laukumā.

No standarta ceturtajiem numuriem palīdzēt varētu Karls Lendrijs, bet vieglo uzbrucēju vidū no tiem, kas varētu veikt ceturtā numura funkcijas, ir Dreimonds Grīns un veterāns Ričards Džefersons. Cita opcija - spēlēt ar īso sastāvu un jau pamata pieciniekā iesaistīt vienu no gada labākajiem rezervistiem līgā Džeretu Džeku.

"Spēka uzbrucēja loma noteikti ir manā repertuārā," ar humoru komentēja 191 centimetru garais Džeks. "Nesaprotu, kas trenerim lika tik ilgi gaidīt, lai mani jau sen šajā pozīcijā ieliktu. Ja vajadzēs, būšu gatavs."

Denveras nometnē tikmēr domā to, kā tikt galā ar uzlēcošo superzvaigzni Stefanu Kariju. "Daudz vairāk uzmanības jāvelta viņu spēles tempa samazināšanai," vienu no veiksmes atslēgām gaidāmajā mačā zināja teikt "Nuggets" aizsargs Tajs Lousons. "[Pret Kariju] vienmēr jābūt kādam ar svaigām kājām. Ja viens cilvēks mēģinās dzīties pakaļ visu spēli, viņš nogurs."

"Warriors" treneris Džeksons, kā allaž, saglabā vēsu prātu, lai kāda būtu situācija: "Mēs nesāksim panikot. Uzskatām, ka bijām pietiekami labi, lai uzvarētu arī pirmajā spēlē. Manu spēlētāju darbs nebūs kļūt par Deividu Lī. Gribam, lai mēs katrs esam tie, kas esam."

Pēc šīs nakts spēles sērija pārcelsies uz Oklendu, kur notiks nākamie divi mači.

Ar kādu rezultātu sērijā komandas dosies uz Oklendu?

  • 76

  • 75


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-04-23 20:34, pirms 11 gadiem
Kurš tieši teica, ka nuggets BAIDĀS?!?!?!

Tad nu gan brīnums, ka Jackson ir gatavs vēl vairāk spēlēt small ball. Reāli tagad ir savainots GSW centrs nevis PF . Jackson spēlētu arī ar 5 PG laukumā.

2-0, vispār bez variantiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-04-23 20:53, pirms 11 gadiem
haha vistas nuggets baidas no karija mērces

  +2 [+] [-]

, 2013-04-23 20:54, pirms 11 gadiem
Hugo-brūnais pusmērkaķis rakstīja: Andris šodien iespraudīs!
Ja Madarai galva nesāpēs

  +8 [+] [-]

, 2013-04-23 20:54, pirms 11 gadiem
Denvera baidas no Andra, ka tik shis sezhot uz solinja nesavaino muguru!

  +1 [+] [-]

, 2013-04-23 20:56, pirms 11 gadiem
Nez gan vai Lī iztrūkums uzreiz nozīmē kādas minūtes AB. Šaubos, bet ceru...

  +1 [+] [-]

, 2013-04-23 20:59, pirms 11 gadiem
Vēlu veiksmi Andrim,cerams,ka tiks spēlēt un parādīs sakarīgu sniegumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-04-23 21:39, pirms 11 gadiem
Bez Lī būs grūti,tur Karija tālmetieni nepalīdzēs.
Nuggets savā laukumā 39+3,šorīt būs 40+3.
GSW nav iespēju,bet kas to lai zina.
AB dodu 40%,ka tiks laukumā uz 3-9min.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-23 22:48, pirms 11 gadiem
Lielā iespēja jau nebūs, bet pie minūtēm varēs tikt, ja Ezelis savāks foulus ar Bogutu. Redzēsiem, šis spēlētājs ir aizstājams, jo uzbrukumā arī mazie var vēl vairāk pavilkt uz sevi, vai vnk iespēlēt uz Bogutu. Lendrijs arī ir labs. Pie tam, uzbrukums manuprāt nezaudēs tik daudz, cik cīņa par bumbām. Aizsardzība iegūs. Protams iegūs tad, ja Džeksons neliks PF pozīcijā Džeku. Pie tam viņš arī pa nopietno apsver tādu ideju, nevis kā joku. Ceram uz AB, ka nevis noplosīsies, bet vispār tiks laukumā. Atliek vien sevi pierādīt vienu reizi šādā situācija iekš PO, kad uzticības mērs uzskries debesīs.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-23 23:07, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Lielā iespēja jau nebūs, bet pie minūtēm varēs tikt, ja Ezelis savāks foulus ar Bogutu. Redzēsiem, šis spēlētājs ir aizstājams, jo uzbrukumā arī mazie var vēl vairāk pavilkt uz sevi, vai vnk iespēlēt uz Bogutu. Lendrijs arī ir labs. Pie tam, uzbrukums manuprāt nezaudēs tik daudz, cik cīņa par bumbām. Aizsardzība iegūs. Protams iegūs tad, ja Džeksons neliks PF pozīcijā Džeku. Pie tam viņš arī pa nopietno apsver tādu ideju, nevis kā joku. Ceram uz AB, ka nevis noplosīsies, bet vispār tiks laukumā. Atliek vien sevi pierādīt vienu reizi šādā situācija iekš PO, kad uzticības mērs uzskries debesīs.
Nu viens ir, ka pateica, ka Jack laidīs laukumā, bet pavisam kas cits, ka viņš būs kā PF. Drīzāk Barnes būs PF, Thompson SF, Jack SG, Curry PG. Bet tādā small ball tas ir diezgan nosacīti. Tikai vai tad netiktu tīri uz auguma apspēlēti. Tāds McGee varētu vandīties, tas pats Mosgovs, Koufus varētu vākt rebus ar kaudzēm.

Bet arī fakts- uzmetot aci pirmajai spēlei tā vien izskatās, ka tieši DEN sākumsastāvs ir small ball