Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" pārbaudes spēlē Kiprā cīnās neizšķirti ar "Pafos"

Ints Megnis
Ints Megnis

"Riga" pārbaudes spēlē Kiprā cīnās neizšķirti ar "Pafos"
Stefans Paničs. Foto: Zigismunds Zālmanis (Riga FC)

Latvijas čempionvienība futbolā "Riga" sestdien pārbaudes spēlē Kiprā cīnījās neizšķirti 1:1 ar vietējo "Pafos" komandu. Vienīgos vārtus rīdzinieku labā guva pussargs Stefans Paničs.

Mača pirmajā puslaikā laukumā bija vērojama līdzīga spēle. Abas komandas demonstrēja nepiekāpīgu futbolu un duelis bija sportiski agresīvs. Tomēr rezultāts nemainījās.

53. minūtē “Pafos” atklāja spēles rezultātu, taču ilgi nebija jāgaida arī rīdzinieku atbilde, kad 58. minūtē 1:1 panāca pussargs Stefans Paničs. Brīžiem pārsvars bija vienai komandai, brīžiem – otrai, taču veiksmīgi darbojās abu komandu vārtsargi, noslēgumā tiekot fiksētam likumsakarīgam neizšķirtam – 1:1.

"Riga" komanda uz Kipras pilsētu Pafu devās 16. martā, dienu pēc izcīnītas 2:1 uzvaras Latvijas futbola Virslīgas spēlē pret “Metta"/LU. Kā vēsta Latvijas klubs, šajās dienās futbolisti smagi strādājuši, lai uzlabotu fizisko formu, kā arī pie veiksmīgākas kopējās spēles izveidošanas. Otrdien tā atgriezīsies Rīgā un turpinās gatavošanos Virslīgas 3. kārtas spēlei pret “Valmiera Glass ViA”.

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/pret-pafos-fc-nei...