Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Foto: "Kurbads" vēlreiz uzvar HK "Mogo" un iekļūst finālā

Jūsu uzmanībai piedāvājam fotoieskatu Latvijas hokejā čempionāta Virslīgas ceturtajā pusfinālspēlē starp HK "Kurbads" (Ogre) un HK "Mogo" (Rīga), kurā ar 4:1 uzvarēja ogrēnieši, sērijā uzvarot ar 3:1 un iekļūstot finālā.
Foto: Ritvars Raits


Broks Nelsons pret Kristapu Zīli. Foto: David W. Černý/Reuters/Scanpix
119

Latvija izgāž sākumu, iemet divas ripas 16 sekunžu laikā, taču izlieto nesasmeļ

Pasaules hokeja meistarsacīkstes šovakar noslēdzās Latvijas valstsvienībai, kura Ostravā ar 3:6 kapitulēja amerikāņiem, paliekot piektajā vietā Ostravas grupā. Latvieši šo turnīru noslēguši devītajā vietā.
Latvijas valstsvienības hokejisti pateicas līdzjutējiem. Foto: IIHF

Gudļevskis: "Līdzjutēji bija šī čempionāta labākais spēlētājs"

LETA. Latvijas hokeja izlases līdzjutēji bija neatsverams atbalsts valstsvienībai šajā pasaules čempionātā, sarunā ar žurnālistiem uzsvēra komandas vārtsargs Kristers Gudļevskis.
Rodrigo Ābols, Kaspars Daugaviņš, Kristers Gudļevskis. Foto: LHF
11

Trīs labākie Latvijas izlases spēlētāji PČ – Gudļevskis, Daugaviņš un Ābols

Par trim labākajiem turnīra spēlētājiem Latvijas hokeja izlases rindās pēc pasaules 2024. gada čempionāta noslēdzošās spēles atzīti vārtsargs Kristers Gudļevskis un uzbrucēji Kaspars Daugaviņš un Rodrigo Ābols.