Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Kroļļa klubs pirms svarīgām spēlēm A sērijā ieceļ amatā jaunu galveno treneri

Agris Suveizda

Kroļļa klubs pirms svarīgām spēlēm A sērijā ieceļ amatā jaunu galveno treneri
Leonardo Sempliči. Foto: Reuters/Scanpix

Itālijas futbola klubs "Spezia" šodien oficiāli paziņojis par vienošanos ar itāļu speciālistu Leonardo Sempliči. Līgums ar viņu parakstīts līdz sezonas beigām un automātiski pagarināsies uz diviem gadiem, ja komanda noturēs vietu A sērijā. Sempliči līdzi paņēmis arī virkni palīgu.

Ieskaitot arī kausu, "Spezia" nav uzvarējusi sešās spēlēs pēc kārtas un šajā nogrieznī piedzīvojusi piecus zaudējumus, visos mačos ielaidusi vismaz divus vārtus un četrās no sešām cīņām palikusi bez gūtiem vārtiem. Ar 19 punktiem 23 spēlēs "Spezia" noslīdējusi uz 17. vietu un izkrišanas zonu apsteidz vairs tikai par diviem punktiem, taču arī tikai par diviem punktiem atpaliek no "Salernitana".

"Spezia" 55 gadus veco Luku Goti atbrīvoja vēl pirms iepriekšējās spēles pret Turīnas "Juventus" (0:2), kurā komandu vadīja viņa līdzšinējais asistents. Goti pie komandas stūres stājās tikai vasarā, un viņš ir pirmais sezonas laikā atbrīvotais treneris kopš 2015. gada novembra. Latvijas izlases uzbrucējs Raimonds Krollis pagaidām laukumā devies vienā spēlē.

Goti vienaudzis Sempliči trenera karjeru sāka jau 2004. gadā, taču ilgstoši trenēja zemāko līgu klubus. 2014. gada decembrī viņš pārņēma trešās divīzijas klubu SPAL, nepilno sezonu pabeidza savas zonas 4. vietā, bet nākamajās pilnajās sezonās triumfēja gan trešajā līgā, gan arī B sērijā un necilo klubu ieveda A sērijā. Pirmajās sezonās Sempliči ar SPAL ieņēma 17. un 13. vietu, taču 2020. gada februārī tika atlaists. SPAL sezonu pabeidza pēdējā vietā. 2021. gada februārī Sempliči atgriezās A sērijā un pārņēma "Cagliari", ar 24 punktiem 14 spēlēs izglāba to no izkrišanas, taču nākamajā sezonā tika atlaists jau pēc trešās kārtas (0-1-2). Sempliči, līdzīgi kā Goti, iecienītākais izvietojums līdz šim bijis 3-5-2.

"Spezia" svētdien viesosies Udīnē ("Udinese" atrodas 10. vietā), bet nedēļu vēlāk uzņems tiešo konkurenti "Hellas Verona".

Izmantotie resursi:
https://www.acspezia.com/it/news/uf...

     [+] [-]

, 2023-02-23 13:31, pirms gada
Loti labi, jo kka likas, ka ieprieksejais treneris Raimondam isti neuzticejas. Ar so jabut labak!

  +3 [+] [-]

, 2023-02-23 13:47, pirms gada
parveselīgudzīvesveidu rakstīja: Loti labi, jo kka likas, ka ieprieksejais treneris Raimondam isti neuzticejas. Ar so jabut labak!
Kāds arguments ir tam, ka jaunais treneris vairāk uzticēsies Krollim? Tikai tāpēc, ka cits treneris?

  +4 [+] [-]

, 2023-02-23 13:52, pirms gada
parveselīgudzīvesveidu rakstīja: Loti labi, jo kka likas, ka ieprieksejais treneris Raimondam isti neuzticejas. Ar so jabut labak!
Krollis tak pats intervijā teica ka neesot sportiskā formā , jo labu laiku neesot trenējies , vajadzīgs laiks !

     [+] [-]

, 2023-02-23 15:04, pirms gada
Treneris būs prātīgs un Raimis tiks laukumā, vismaz uz maiņu

  +2 [+] [-]

, 2023-02-23 15:55, pirms gada
Kur jūs steidzaties? Krollis ir nesen pievienojies A Sērijas klubam. Nevajag sapņot, ka uzreiz sāks spēlēt un sist golus. Ja trenēsies un paliks labāks, treneris to redzēs, par to var nešaubīties, tad arī dos iespējas.

     [+] [-]

, 2023-02-23 16:15, pirms gada
Pēc pāris spēlēm redzēsim vai Krollis iederas viņa zīmējumā vai nē.

     [+] [-]

, 2023-02-23 19:16, pirms gada
juings rakstīja: Krollis tak pats intervijā teica ka neesot sportiskā formā , jo labu laiku neesot trenējies , vajadzīgs laiks !
Lai to zinātu, saprastu, jālasa intervijas, jādomā. Tas nav tik viegli, kā pagrābt kaut ko no zila gaisa un pasniegt kā patiesību!