Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ozoliņš: "Par citiem mačiem neinteresējos"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ozoliņš: "Par citiem mačiem neinteresējos"
Sandis Ozoliņš
Foto: ska.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Rietumu ceturtdaļfinālā tiekas regulārās sezonas čempionvienība Sanktpēterburgas SKA un Sanda Ozoliņa pārstāvētais "Atlant". Pēc pirmajiem diviem mačiem sērijā ar 2:0 vadībā ir SKA. Mitišču kluba kapteinis skaidro, kāpēc viņa komandai pagaidām nav izdevies gūt vārtus. Ozoliņš arī atklāj, ka neseko līdzi citiem mačiem.

Ozoliņš nezina citu spēļu rezultātus… "Nē, neko nezinu. Kāda informācija līdz mums nonāk, bet speciāli līdzi nesekoju. Kad beigsies sezona, tad varbūt paskatīšos ziņas," saka latviešu leģionārs, un atzīstas, ka viens rezultāts viņam varētu būt zināms: "Nu, esmu dzirdējis, ka CSKA apspēlēja "Lev" otrajā papildlaikā. Tā ir taisnība?"

Rietumu ceturtdaļfinālu pirmajos divos mačos "Atlant" spēlētāji nespēja atslēgt pretinieku vārtus Sanktpēterburgā. "Galvenais iemesls ir tas, ka nedarbojamies visi kopā. Nevajag dalīties uzbrucējos un aizsargos, bet gan jābūt kā vienam pieciniekam. Vienotības trūkums mums arī traucēja. Un pārāk plaši darbojāmies uzbrukumā. Cilvēks atveras kaut kur tālu pie zilās līnijas, lai gan ripa ir pretējā stūrī. Un ir jātrāpa vārtos," sacīja Ozoliņš.

Ceturtdienas mačā "Atlant" vārtus 43 minūtes sargāja Gaļimovs un ielaida četras ripas, savukārt atlikušajās 17 minūtēs vārtos stāvēja Volkovs un ielaida trīs ripas… "Pēc otrā mača atvainojāmies vārtsargiem, ka kādās situācijās atstājām viņus vienus," atzīst kluba kapteinis Ozoliņš.

"Nē, mūsu pārī vēl nekas nav beidzies. Kāpēc nav? Tāpēc, ka nepievēršam uzmanību diviem zaudējumiem. Pat, ja viens no tiem bija ar rezultātu 0:7. Jā, no malas šķiet, ka viss ir slikti - viņi zaudēja ar tādu rezultātu, ai, ai, ai. Varu pat paskaidrot, kāpēc tā zaudējām. Tāpēc, ka sākām nepildīt to, ko norunājām pašā sākumā. Nepieturējāmies spēles plānam. Pieļāvām daudz tādu kļūdu, kādas nedrīkst pieļaut," sacīja Sandis Ozoliņš.

Neskatoties uz zaudējumiem ceturtdaļfināla sērijas pirmajās divās izbraukuma spēlēs, mitiščiešu hokejisti nav zaudējuši ticību saviem spēkiem. Tagad būs divas mājas spēles Mitiščos (24. un 25. februārī), un tā būs iespēja situāciju labot.

Izmantotie resursi:
sportbox.ru