Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nets" treneris: "Kurucam 34 minūtes nebija plānotas, bet grūti viņu nomainīt"

Rolands Eliņš

"Nets" treneris: "Kurucam 34 minūtes nebija plānotas, bet grūti viņu nomainīt"
Rodions Kurucs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Bruklinas “Nets” galvenais treneris Kenijs Atkinsons pēc zaudējuma pret “Pacers” Ņujorkas medijiem paskaidroja, ka Rodiona Kuruca spēle viņam ir liels un pozitīvs pārsteigums, kamēr pats latviešu spēlētājs pēc savas līdz šim rezultatīvākās NBA spēles norādīja, ka kļuvis vēl pārliecinātāks par saviem spēkiem.

“Grūti izņemt Kurucu no spēles un nomainīt viņu,” sacīja Kenijs Atkinsons par savas komandas negaidīti veiksmīgo debitantu. “Nebija plānots, ka viņš laukumā pavadīs 34 minūtes, bet viņš savu spēles laiku nopelna pats. Viņš izsit sev vietu un spēles laiku, kas ir ļoti patīkams pārsteigums 20 gadus veca puiša izpildījumā.”

Ņujorkas medijs “NY Post” norāda, ka Bruklinas klubs jau vasarā izrādīja uzticību Kuruca spējām, noslēdzot ar viņu četru gadu līgumu, bet viņa šobrīd rādītais sniegums “ir tālu pārsniedzis visas cerības, kādas vien kluba vadība viņam varēja loģiski izvirzīt”.

Kurucs ir devies sākumsastāvā piecās spēlēs pēc kārtas, kas gan saistīts arī ar savainojumu situāciju komandā, taču “Nets” tāpat uzvarējusi četrās no šīm spēlēm, un Kurucs savu rezultativitāti pacēlis jau līdz 8.6 punktiem vidēji spēlē, kas ir 11. labākais rādītājs debitantu vidū šosezon, turklāt ar tikai 17 minūšu spēles laiku. Visiem desmit rezultatīvākajiem debitantiem spēles laiks ir vismaz vidēji 23 minūtes.

“Viss notiek ļoti labi,” pēc 24 punktu izvirduma pret “Pacers” teica Kurucs. “Es izbaudu katru dienu. Man nav īpaši, ko piebilst. Kā jau teicu, izbaudu katru dienu, esmu priecīgs, ka varu strādāt ar šādiem komandas biedriem, treneriem un pārējiem kluba darbiniekiem. Man vienkārši ir prieks būt šeit un palīdzēt komandai. Tagad esmu kļuvis pašpārliecinātāks, jūtot komfortablāk. Redzu, ka treneris man uzticas, viņš sniedz man spēles laiku, un es tikai dodos uz priekšu.”

Izmantotie resursi:
https://nypost.com/2018/12/22/nets-...

  +7 [+] [-]

, 2018-12-22 14:30, pirms 5 gadiem
Šķiet, arī komandas biedri sāk viņu novērtēt un biežāk dod bumbu.

  +9 [+] [-]

, 2018-12-22 14:49, pirms 5 gadiem
Ja tādā garā turpinās, tad noteikti būs viens no lielākajiem sezonas pārsteigumiem visā līgā

  +3 [+] [-]

, 2018-12-22 15:01, pirms 5 gadiem
Latvija- NBA lielvalsts! 🙉

 +16 [+] [-]

, 2018-12-22 15:28, pirms 5 gadiem
Zinot, cik ļoti NBA klubi palīdz pilnveidoties jebkuram spēlētājam, bail pat iedomāties, ko Nets izmīcīs no Kuruca fiziskajiem dotumiem.
Atcerēsimies, ka ikviens latvietis, kurš sevi labi apliecina NBA, dod pozitīvu signālu visām komandām - skat, tie letiņi taču ir lietaskoki. Ne tikai spāņi, balkāni, francūži un leiši, bet arī letiņi var! Bet Rodions ir pārsteidzis visus, un tas ir super. Amen.

  +3 [+] [-]

, 2018-12-22 15:31, pirms 5 gadiem
Krasavchiks!

  +9 [+] [-]

, 2018-12-22 15:38, pirms 5 gadiem
reti kurš patiesi ticēja, ka var sagaidīt šosezon arī tādus rādītājus no Kuruca. Es noteikti ka neticēju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2018-12-22 15:54, pirms 5 gadiem
Vispār Nets simpatizē kā komanda, izskatās ļoti saliedējusies un ļoti nesavtīgi spēlē. Prieks arī par treneri, viņu beigās izraidīja, bet visa publika riktīgi to novērtēja. Ceru, ka Nets nesalūzīs un tiks playoff

     [+] [-]

, 2018-12-22 17:05, pirms 5 gadiem
Леонидс Грецкис rakstīja: Zinot, cik ļoti NBA klubi palīdz pilnveidoties jebkuram spēlētājam, bail pat iedomāties, ko Nets izmīcīs no Kuruca fiziskajiem dotumiem.
Atcerēsimies, ka ikviens latvietis, kurš sevi labi apliecina NBA, dod pozitīvu signālu visām komandām - skat, tie letiņi taču ir lietaskoki. Ne tikai spāņi, balkāni, francūži un leiši, bet arī letiņi var! Bet Rodions ir pārsteidzis visus, un tas ir super. Amen.
ja netraucēs traumas, kas Kurucam ir radījušas problēmas pie lielām slodzēm.

  +2 [+] [-]

, 2018-12-23 10:08, pirms 5 gadiem
Nu ko ,drīz abiem Nujorkas klubiem līderi būs latvieši

     [+] [-]

, 2019-01-02 08:32, pirms 5 gadiem
Ar katru nākamo spēli, aizvien vairāk kņud vēders kaut kad ieraudzīt visus mūsejos top čaļus uz laukuma izlasē kopā.
Sapņu komanda 20...? kāpēc ne