Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Spartaks" noslēdz līgumu uz vienu gadu ar Mihadjuku

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Spartaks" noslēdz līgumu uz vienu gadu ar Mihadjuku
Pāvels Mihadjuks
Foto: Andris Gertsons (f64)

Latvijas čempions futbolā Jūrmalas "Spartaks" parakstījis līgumu uz vienu gadu ar aizsargu Pāvelu Mihadjuku, kurš komandu pārstāvēja arī aizvadītās sezonas otrajā pusē.

Jūrmalas "Spartaks" pirmo titulu kluba vēsturē izcīnīja vienu kārtu līdz Virslīgas noslēgumam, kad izbraukumā izdevās ar 2:0 pieveikt RFS, un tas ļāva kapteinim Jevgeņijam Kazačokam virs galvas celt trofeju. 28 spēļu laikā čempioni savāca 55 punktus, par četriem apsteidzot "Jelgavu", bet trešā palika "Ventspils" arī ar 51 punktu.

Ārpus labāko trijnieka palika 2015. gada čempione "Liepāja", no kuras sezonas gaitā Jūrmalas "Spartaks" sāka īrēt aizsargu Pāvelu Mihadjuku. 36 gadus vecais futbolists "Spartaka" rindās laukumā devās 13 mačos (Kurzemes komandas rindās šajā sezonā aizvadītas četras spēles), visus sākot pamatsastāvā un visos aizvadot 90 minūtes, un tagad ar Mihadjuku noslēgts līgums uz vienu gadu.

Mihadjuks 2007. gadā ir pārstāvējis arī citu pārsteiguma autori "Rīgu", kas kļuva par bronzas medaļnieci. Pēc "Rīgas" posma viņš pārstāvēja "Ventspili", bet pēcāk pārcēlās uz Skotiju, 2010. gadā kopā ar "Dundee United" izcīnot Skotijas kausu, tiesa, finālā Latvijas futbolists nepiedalījās.

Aizsargs pārstāvējis arī Latvijas izlasi, kurā debitēja 2009. gada vasarā zaudējumā Bulgārijai. Pēdējo maču valstsvienībā Mihadjuks aizvadīja 2013. gada jūnijā, kad mūsējie savā laukumā cieta sagrāvi pret Bosniju un Hercegovinu ar 0:5.

  +3 [+] [-]

, 2016-12-22 16:22, pirms 7 gadiem
Mihadjuks par Latvijas čempionu kļuva arī 2008. gadā, kad pārstāvēja citu pārsteiguma autori – "Rīgu".
Autor , kas tās ir par muļķībām?

     [+] [-]

, 2016-12-23 19:48, pirms 7 gadiem
Mihadjuks 3 speles tadus udenus noleja,ka piesaukt vinju pie Skotijas kausa ir smiekligi. Ja butu normala deferis tad pec 3spelem neatlaistu.