Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Video: Neraugoties uz Šiliņa 30 punktiem, LU sagādā "Liepājai" ceturto zaudējumu pēc kārtas

Uģis Rode
Uģis Rode
Kārlis Šiliņš savas vienības labā guva 30 punktus un izcīnīja 13 bumbas zem groziem, tomēr „Liepāja“ visu spēli atradusies nelielā vadībā, ceturtajā ceturtdaļā piekāpās LU. Studentu rindās redzamākais vīrs laukumā šajā mačā bija Dāvids Vīksne. Viņam 19 punkti, 4 piespēles un 8 atlekušās bumbas.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2022-11-23 07:08, pirms gada
Uzbrukumā Šiliņš jā, efektīvi. Bet aizsardībā Avotiņš un Vīksne viņu izskoloja kā pirmklasnieku

     [+] [-]

, 2022-11-23 16:27, pirms gada
šiliņš ir monstrs, un tas ir praktiski visas spēlēs. šoreiz viņš kārtējo reizi parādīja savu klasi. negribētu piekrist, ka avotiņš un viksne viņu izskoloja, statistika rāda ka tieši Šiliņš nospēlēja labāk kā avotiņš un viksne kopā. bet cepuri nost visiem lu dzekiem, labākā spēle šosezon ko no viņiem esmu redzējis. pretēji Liepājai, kas ir zemāka līmenī šogad, izņemot Šiliņu, Bērziņu un daļēji Birkanu. Meinarts vispār nepatīkami pārsteidz - ar saviem dotumiem, šāda spēle... , kā darbība aizsardzībā, tā sods, uzbrukuma arī nekāda asuma, nav viņa limenis.