Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

2017. gada drafta pirmā numura Fulca aģents noliedz maiņas pieprasīšanu

Agris Suveizda

2017. gada drafta pirmā numura Fulca aģents noliedz maiņas pieprasīšanu
Markels Fulcs (no kreisās). Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komandas Filadelfijas "76ers" saspēles vadītāja Markela Fulca aģents Reimonds Brazers sarunā ar ESPN noliedza baumas, ka Fulcs vēlas meklēt laimi citā vienībā un būtu pieprasījis maiņu.

"Ģenerālmenedžerim Eltonam Brendam vai kādam citam neesmu licis noprast, ka Markels dotu priekšroku aizmainīšanai. Koncentrējos tam, lai Markels izveseļotos. Stāsta beigas," sacīja 20 gadus vecā spēlētāja aģents.

Sezonas sākumā Fulcs bija Filadelfijas "76ers" sākumsastāva spēlētājs, taču Džimija Batlera ierašanās deva skaidru signālu, ka vienība vēl lielāku uzsvaru liks uz uzvaru izcīnīšanu, nevis spēlēs ar skatu nākotnē. Pret Fīniksas "Suns" (119:114) Fulcu no starta piecinieka izstūma pieredzējušais Džeidžejs Rediks, bet pēc pirmajā puslaikā aizvadītām septiņām minūtēm Fulcs arī tika izstumts no rotācijas, priekšroku dodot 26 gadus vecajam Tīdžejam Makonelam.

Galvenais treneris Brets Brauns atteicās komentēt, kurš – Makonels vai Fulcs – tagad būs otrā piecinieka spēlētājs, taču šonakt pret Ņūorleānas "Pelicans" (121:120) pagājušā gada drafta pirmais numurs spēli jau vēroja ielas drēbēs, jo aģents "76ers" ģenerālmenedžeri informēja, ka Fulcs nespēlēs, kamēr nebūs bijis pie ārstiem, lai tiktu skaidrībā ar labā pleca stāvokli. Vienlaikus klīda baumas, ka spēlētāja puse ir pieprasījusi maiņu.

Debijas sezonā Fulcs veselības likstu dēļ aizvadīja vien 14 spēles, visās ejot uz maiņu, bet šosezon viņš ir sācis 18 no 19 mačiem , vidēji 22,5 minūtēs gūstot 8,2 punktus, izcīnot 3,7 atlēkušās bumbas, izdarot 3,1 rezultatīvu piespēli un pieļaujot 1,3 kļūdas. Fulcam ir viena no sliktākajām metienu precizitātēm komandā, un par viņu līdzjutēji bieži ņirgājas soda metienu tehnikas dēļ. No spēles Fulcs trāpījis 41,9% metienu (vidēji spēlē 3,4/8,2), no tālās distances – 28,6% metienu (0,2/0,7), bet no soda metienu līnijas viņš bijis precīzs vien 56,8% gadījumu (1,1/1,9).

Izmantotie resursi:
Markelle Fultz's agent says no trade request...

     [+] [-]

, 2018-11-22 14:34, pirms 5 gadiem
biedriņš labāk sodus meta nekā šitais flops

  +2 [+] [-]

, 2018-11-22 14:40, pirms 5 gadiem
Kam tad viņu šobrīd vairs vajag?
To vajadzēja darīt, pirms visādos veidos tika parādīts, ka viņš nevar normāli pa grozu uzmest.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-22 15:05, pirms 5 gadiem
Raitcha rakstīja: Kam tad viņu šobrīd vairs vajag?
To vajadzēja darīt, pirms visādos veidos tika parādīts, ka viņš nevar normāli pa grozu uzmest.
Nav jau tā,ka viņam vērtības vairs nav..
Bet reāli ar tās komandas ārstiem kaut kas īsti nav kārtībā..Reku tas čalis kuru šogad draftā no Suns ieguva arī jau jaunas problēmas dabūjis.Salauza kāju vasara,bet tgd jau citi mēsli.Pēķšņi šim alerģija atklāta,kas mistiski visu pasliktinājusi
Visi draftētie ir tikuši pie nopietnām traumām.

     [+] [-]

, 2018-11-22 16:21, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Nav jau tā,ka viņam vērtības vairs nav..
Bet reāli ar tās komandas ārstiem kaut kas īsti nav kārtībā..Reku tas čalis kuru šogad draftā no Suns ieguva arī jau jaunas problēmas dabūjis.Salauza kāju vasara,bet tgd jau citi mēsli.Pēķšņi šim alerģija atklāta,kas mistiski visu pasliktinājusi
Visi draftētie ir tikuši pie nopietnām traumām.
Pilnīgi nekāds sakars te nav ar ārstiem... Fultz pats nolohojās ar savu treneri mēģinot mainīt savu metienu un sa*isa visu pirmo sezonu... Tagad čali moca psihiskas problēmas... neviens eksperts tā īsti pat nezin kas notiek ar Fultzu, to zin tikai viņš un 76ers vadība... bet tā jau puika talantīgs un nevaig aizmirst, ka viņam ir tikai 20 gadi...

  +2 [+] [-]

, 2018-11-22 17:27, pirms 5 gadiem
Nesaprotu, kā var tik fatāli sajāt metienu, ja tev ir 24/7 pieejama visa NBA komandas infrastruktūra, ieskaitot visus iespējamos trenerus, mediķus, psihologus utt. Un nav arī skaidra Sixers nostāja šajā jautājumā - kāpēc tad vajadzēja iztērēt drafta 1. numuru, ja pēc tam tā īsti par viņu neviens vairs nerūpējas. Par flopu viņu negribētos saukt - talants viņam bija/ir, fiziski ļoti labi attīstīts, ar labu augumu priekš 1./2. nr pozīcijas. Es Fulcu salīdzinātu ar neapstrādātu dimantu, kurš, nevis tiek apstrādāts, bet gan nomests kaut kur, ar cerību, ka gan jau pats kaut kā noslīpēsies.
Kas attiecas uz maiņu - nekādā gadījumā! Sixers ir vienīgā vieta, kur viņš reāli varēti izaugt par augstas klases spēlētāju - vienīgā vieta kurā kādam vajadzētu satraukties par viņa likteni. Maiņas darījumā pārceļoties citur, ar to arī viss viņam beigtos un tā arī paliktu kaut kur, starp pelēko masu.

     [+] [-]

, 2018-11-22 18:36, pirms 5 gadiem
General Francisco Franco rakstīja: Pilnīgi nekāds sakars te nav ar ārstiem... Fultz pats nolohojās ar savu treneri mēģinot mainīt savu metienu un sa*isa visu pirmo sezonu... Tagad čali moca psihiskas problēmas... neviens eksperts tā īsti pat nezin kas notiek ar Fultzu, to zin tikai viņš un 76ers vadība... bet tā jau puika talantīgs un nevaig aizmirst, ka viņam ir tikai 20 gadi...
Takš skaidri pateica, ka jāiet pie ārstiem apraudzīt plecu. Kāpēc psihiskas problēmas? Vnk sačakatēja plecu un nemāk izārstēt. Tāpat kā ar Lenardu. Kkas mistisks.