Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Unibet.com: "Barcelona" favorīte Milānā, "Arsenal" un "Borussia" vienādas izredzes

Unibet.com
Unibet.com

Unibet.com: "Barcelona" favorīte Milānā, "Arsenal" un "Borussia" vienādas izredzes
Ignacio Abate un Pedro Rodrigess pēdējā savstarpējā spēlē
Foto: AP/Scanpix

Šovakar ar astoņām spēlēm atsāksies UEFA Čempionu līgas grupu turnīrs. Skaļākā spēle notiks Milānā, kur tiksies Itālijas un Spānijas grandi "Milan" un "Barcelona", taču kvalitātes un spriedzes ziņā galvenā spēle varētu būt Londonā, kur tiksies ļoti līdzvērtīga līmeņa komandas, kurām turklāt patīk demonstrēt skatāmu futbolu - "Arsenal" pret Dortmundes "Borussia".

"Milan" un "Barcelona" pēdējo divu sezonu laikā savā starpā tikās pat sešas reizes. Lai arī katalāņiem gandrīz katrā spēlē nācās pamatīgi pasvīst, visos trīs savstarpējos mikrodueļos "Barcelona" bija pārāka – 2:2 un 3:2, 0:0 un 3:1 un 0:2 un 4:0. Šovakar izteiktas favorītes lomā būs "Barcelona" (@1.56), kas pēc astoņu uzvaru sērijas Spānijas čempionātā beidzot zaudēja pirmos punktus - 0:0 pret "Osasuna". Tikmēr "Milan" (uzvara @6.25, dubultiespēja @2.50) A Sērijā ieņem tikai astoto vietu un šovakar spēlēs bez virknes futbolistu – iespējams, ierindā tomēr būs Mario Balotelli, taču noteikti nebūs Džampaolo Pacīni, Stefana El Šāravi, Matijas De Šiljo un citu.

Milāniešiem nespēlēs arī pamatvārtsargs Kristians Abjati, turklāt viņa dublieris Gabriels nemaz nav pieteikts Čempionu līgas grupu turnīram – līdz ar to pēc ilga pārtraukuma vārtos būs Marko Amēlija. Viesiem ierindā ir gandrīz visi – Karless Pujols atgriezās pēc septiņu mēnešu pauzes, Lionels Mesi Pamplonā izgāja uz maiņu, un šodien nebūs tikai Džordi Albas. "Barcelona" septiņās izbraukuma spēlēs šosezon ir izcīnījusi piecas uzvaras un nav piedzīvojusi nevienu zaudējumu, bet tikai divas no tām beidzās ar vismaz trim gūtiem vārtiem – spēles kopējais "Under 2.5" šovakar ir ar koeficientu 2.06 ("Over 2.5" - @1.70).

Londonā tiksies Anglijas Premjerlīgas līdere "Arsenal" un Vācijas Bundeslīgas vicelīdere Dortmundes "Borussia", kuru izredzes uz uzvaru bukmeikeri vērtē absolūti vienādi - @2.60 (dubultiespēja - @1.50). "Arsenal", kam nevarēs palīdzēt Teo Volkots un Matjē Flaminī, mājās uzvarējis pēdējās piecās spēlēs, savukārt "Borussia", kas spēlēs bez Lukaša Piščeka, Ilkaja Gindogana un Sebastiana Kēla, pamatlaikā nav spējusi uzvarēt pēdējās četrās izbraukuma spēlēs. Lai arī no tām trīs beidzās ar ne vairāk kā diviem gūtiem vārtiem, tas pārsvarā noticis pretinieku uzbrukuma potenciāla dēļ – domājams, ka pret "Arsenal" vismaz trīs vārti mačā ir ļoti reāls iznākums ("Over 2.5" - @1.57). Koeficients uz to, ka abas komandas gūs vārtus, ir 1.52.

Vēl viens Vācijas un Anglijas duelis notiks Gelzenkirhenē, kur pret vietējo "Schalke" (@3.20) favorītes lomā iejutīsies Londonas "Chelsea" (@2.30). Mājiniekiem sastāvā vajadzētu atgriezties Džermeinam Džounsam, Kevinam Prinsam Boatengam un Timo Hildebrandam, bet viesiem joprojām nebūs Ešlija Koula. Kaut arī pēdējās izbraukuma spēlēs "Chelsea" kopumā guva septiņus vārtus, izbraukumā pret līdzīga līmeņa komandām reti, kad abas komandas kopā ir guvušas vairāk nekā divus vārtus – šovakar kopējais "Under 2.5" ir novērtēts ar 1.96 ("Over 2.5" - @1.78).

Citā spēlē Marseļā tiksies pēdējā laika neveiksminieces "Olympique" un "Napoli", kuras zaudējušas nesenās svarīgās spēles – Francijas klubam ir trīs zaudējumi pēc kārtas, bet "Napoli" trīs mačos piedzīvoja divus zaudējumus. Neliela favorītes loma šovakar būs "Napoli" (@2.60, Marseļas uzvara - @2.80).

Portugāles un Krievijas čempionātu līderu duelī stabila favorītes loma ir "Porto" (@1.62), kas uzņems savu bijušo zvaigzni Halku un viņa tagadējo klubu Sanktpēterburgas "Zenit" (@6.00).

Pirmo zaudējumu sezonas 13 spēlēs piedzīvoja Madrides "Atletico", taču Spānijas klubs izbraukumā būs izteikts favorīts (@1.33) – Vīnes "Austria" (@11.25) nav uzvarējis jau piecās spēlēs pēc kārtas.

     [+] [-]

, 2013-10-22 12:35, pirms 11 gadiem
"..Vīnes "Rapid" (@11.25) nav uzvarējis jau piecās spēlēs pēc kārtas...."

Vispār jau Toto speciālistiem būtu jāzina, ka ČL spēlē Austria Vienna nevis Rapid Vienna
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-10-22 14:35, pirms 11 gadiem
neēd to ēdienu, kas tiek rekalmēts pa TV, tāpat ar likmēm. Neliec uz to, kuru reklamē kantoris...

  +1 [+] [-]

, 2013-10-22 15:13, pirms 11 gadiem
V I S T A rakstīja: Par zaudeju barselonai
Par to, lai VISTA iemācās rakstīt, pirms tiek laista pie datora.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-22 20:27, pirms 11 gadiem
loģiski, Es ar par Barcas uzvaru!