Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Eiropas čempions Merino atgriežas Anglijā, par 33,5 miljoniem pievienojoties ''Arsenal''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Eiropas čempions Merino atgriežas Anglijā, par 33,5 miljoniem pievienojoties ''Arsenal''
Mikels Merino. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

2024. gada Eiropas čempions Mikels Merino 33 ar pusi miljonu eiro vērtā transfērā no ''Real Sociedad'' pārcēlies uz Londonas ''Arsenal'', ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Deivids Ornstīns un Fabricio Romano.

28 gadus vecais centra pussargs Anglijā atgriezies pēc sešu gadu pārtraukuma. Iepriekš viņš 2017./2018. gada sezonā pārstāvēja Ņūkāslas ''United'', bet pēc tam spēlējis tikai ''Real Sociedad''.

Aizvadītajā ''La Liga'' sezonā Merino piedalījās 32 spēlēs, izceļoties ar pieciem vārtiem un trīs rezultatīvām piespēlēm.

Karjeras laikā spānis, kurš ''Euro 2024'' ceturtdaļfināla pagarinājumā guva uzvaru nesošos vārtus pret Vāciju, spēlējis arī Dortmundes ''Borussia'' un Pamplonas ''Osasuna''.

''The Athletic'' ziņo, ka Merino ilgstoši bijis ''Arsenal'' transfēra mērķis. Nedēļas nogalē viņš izlaida pirmo ''La Liga'' spēli pret ''Rayo Vallecano'', tuvojoties potenciālajai pārejai.

Anglijas vicečempione Londonas ''Arsenal'' jaunās sezonas pirmajā mačā ar 2:0 uzveica Vulverhemptonas ''Wanderers''. Sestdien lielgabalnieki viesosies Birmingemā pie ''Aston Villa''.

Izmantotie resursi:
https://www.nytimes.com/athletic/57...