Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Daičs noraizējies par ''Everton'' traumu likstām: ''Pieejami ir 14 pirmās komandas spēlētāji''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Daičs noraizējies par ''Everton'' traumu likstām: ''Pieejami ir 14 pirmās komandas spēlētāji''
Šons Daičs. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Anglijas augstākās līgas futbola kluba Liverpūles ''Everton'' galvenais treneris Šons Daičs sarunā ar medijiem atklājis, ka dažādu savainojumu dēļ pašlaik esot pieejami vien 14 pirmās komandas spēlētāji.

''Diemžēl esam nonākuši situācijā, kad pašlaik pieejami ir tikai 14 pirmās komandas spēlētāji. Tas nav perfekti. Mūs sagaida liels izaicinājums,'' sacīja kolorītais angļu stratēģis.

''Everton'' komandas lazaretē pašlaik ir trīs malējie aizsargi – komandas kapteinis Šeimuss Koulmens, Neitans Patersons un pieredzējušais Ešlijs Jangs. Tāpat traumēts ir pussargs Džeimss Gārners, kurš var aizpildīt arī labās malas aizsarga pozīciju, un divi centra aizsargi – Džeimss Tarkovskis un Džereds Brentveits. Potītes trauma ir arī Jusefam Šermiti.

Liverpūles klubs jauno Premjerlīgas sezonu sāka ar sakāvi mājās 0:3 pret Braitonu. Sestdien ''Everton'' viesosies Londonā, aizvadot maču pret ''Tottenham Hotspur''.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...