Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Pakjao: "Ļaujiet man atpūsties, tad arī domāšu par nākotni"

Rolands Eliņš

Pakjao: "Ļaujiet man atpūsties, tad arī domāšu par nākotni"
Menijs Pakjao. Foto: AP/Scanpix

Leģendārais bokseris Menijs Pakjao aizvadītajā naktī piedzīvoja zaudējumu cīņā par WBA pasaules čempiona titulu, piekāpjoties kubietim Jordenisam Ugasam. Pēc cīņas Pakjao saņēma jautājumu, vai grasās vēl turpināt boksera karjeru, uz ko viņš atbildēja nenoteikti.

"Nākotnē jūs varbūt vairs neredzēsiet Meniju Pakjao ringā," sacīja Pakjao, kuram drīz paliks 43 gadi. "Nezinu. Ļaujiet man vispirms atpūsties, ievilkt elpu, un tad pieņemšu lēmumu par to, vai turpināšu karjeru vai nē."

Filipīnu senators Pakjao tiek piesaukts kā iespējamais kandidāts valsts prezidenta vēlēšanās nākamajā gadā. Šī bija viņa pirmā profesionālā boksa cīņa kopš 2019. gada, turklāt viņa pretinieks sākotnēji bija paredzēts Erols Spenss, kuram cīņu aizvadīt neļāva acs savainojums, un Ugass pieņēma izaicinājumu aizvietot Spensu.

Pakjao pēc zaudējuma neapstrīdēja tiesnešu lēmumu, kas bija vienbalsīgi par labu Kubas bokserim: "Apsveicu savu pretinieku un viņa komandu. Paldies visiem līdzjutējiem un arī medijiem. Vairākus gadus prese, žurnālisti un skatītāji sekoja līdzi manām gaitām boksā, atbalstīja. Paldies par to. Tieši tas man ļāva kļūt populāram un piepildīt savus sapņus kā bokserim."

Tikmēr Ugass pateicās Pakjao, ka pēc zaudējuma pretinieks nav centies izjaukt viņa lielisko brīdi, kā arī Ugass izteica savu cieņu pretiniekam. Ugass tagad cer aizvadīt titulu apvienošanas cīņu un pats izaicināt Erolu Spensu.

Izmantotie resursi:
https://www.boxingscene.com/pacquia...