Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Mārcis Ošs atgriežas "Jelgavā"

Andrejs Siliņš

Oficiāli: Mārcis Ošs atgriežas "Jelgavā"
Mārcis Ošs
Foto: Raitis Supe

Latvijas izlases aizsargs Mārcis Ošs, kurš pagājušās sezonas otrajā pusē aizvadīja deviņas spēles Polijas Ekstraklasē, oficiāli atgriezies sava iepriekšējā kluba "Jelgava" rindās, liecina Latvijas Futbola federācijas (LFF) sniegtā informācija.

25 gadus vecais Ošs Jelgavas komandā spēlēja no 2010. gada un sešu sezonu laikā kļuva par neatņemamu komandas vērtību. Pagājušā gada decembrī Ošs parakstīja divu gadu līgumu ar Polijas Ekstraklases klubu Zabžes ''Gornik'' un komandas sastāvā aizvadīja deviņas spēles, no kurām astoņas pamata sastāvā.

Komandai gan nesekmējās un tā izkrita uz pēc spēka otro līgu un, lai gan līgums bija noslēgts pēc sistēmas 2+1, Ošs nevēlējās spēlēt otrajā līgā. Abas puses pēc ilgām pārrunām vienojušās par līguma izbeigšanu, un nu Ošs var atgriezties komandā, kur aizvadījis lielāko savas karjeras daļu.

Martā Ošs pirms pārbaudes spēlēm pret Slovākiju un Gibraltāru pirmo reizi saņēma oficiālu izsaukumu uz Latvijas valstsvienību. Tiesa, laukumā Ošs nedevās ne šajos mačos, ne vēlāk Baltijas kausa spēlēs pret Igauniju un Lietuvu.

Nākamā "Jelgavas" spēle "SynotTip" Virslīgā paredzēta jau trešdien, kad izbraukumā jātiekas ar turnīra tabulas pastarīti "Daugavpili".

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Futbola federācija

  +7 [+] [-]

, 2016-08-22 20:34, pirms 8 gadiem
Šobrīd izlasē centra aizsarga amats vakants, taču Mārcis pārāk ilgi nav spēlējis, grūti cerēt, ka uzreiz būs formā...

  +1 [+] [-]

, 2016-08-22 20:50, pirms 8 gadiem
Labāk sezonas beigas pavadīt virslīgā, nekā nespēlēt vispār.

P.S. Žēl, ka viņa Polijas klubs pagājušosezon izkrita no Extraklasas, jo esmu pārliecinats, ka tādā gadījumā viņš turpinātu leģionāra gaitas.

  +4 [+] [-]

, 2016-08-22 23:13, pirms 8 gadiem
olga rakstīja: Šobrīd izlasē centra aizsarga amats vakants, taču Mārcis pārāk ilgi nav spēlējis, grūti cerēt, ka uzreiz būs formā...
Labāks par to Gorkšu, kuru redzam Liepājas rindās jau nu viņš būs..

  +2 [+] [-]

, 2016-08-22 23:39, pirms 8 gadiem
Cerams, ka atgūs formu ātri, lai varbūt jau ziemā atkal atrastu labu klubu, labākā līmenī (tai pašā Polijā kaut vai)

  +2 [+] [-]

, 2016-08-23 06:38, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y rakta-P.S. Žēl, ka viņa Polijas klubs pagājušosezon izkrita no Extraklasas, jo esmu pārliecinats, ka tādā gadījumā viņš turpinātu leģionāra gaitas.

Nezinu īsto iemeslu Oša nepalikšanai Zabžes klubā,jo nedomāju,ka Polijas 1.līga daudz atpaliek no Latvijas virslīgas,Un viss parējais ap futbolu ir droši daudz augstākā līmenī,jo Polijā futbolu mīl.Tā kā Ošim solis atpakaļ,manuprāt.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-23 09:18, pirms 8 gadiem
Jebkurā gadījumā prieks Mārci atkal redzēt Jelgavas rindās un novēlēt labu veselību un vēl labāku klasi, kā pirms aiziešanas, lai piepildītu augstākus mērķus. Sen arī pie pretinieku vārtiem nav bijis tāds haoss pēc auta iemetieniem. Veiksmi Mārcim un komandai ceļā pēc medaļām.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-23 09:40, pirms 8 gadiem
olga rakstīja: Šobrīd izlasē centra aizsarga amats vakants, taču Mārcis pārāk ilgi nav spēlējis, grūti cerēt, ka uzreiz būs formā...
Drīz jau būtu jāziņo izsaucamie uz septembra izlases spēlēm. Gan jau Pahars paskatīsies arī uz Māri.

  -4 [+] [-]

, 2016-08-23 12:16, pirms 8 gadiem
Polijas pirmā līga nav vājāka par Ektraklasi,to jau var redzēt kā veicās Plockas Wislai un Arkai,kas ir jaunpienācēji .Nezinu īsto iemeslu,bet šī atgriešanās Mārcim noteikti ir solis atpakaļ
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-08-23 14:19, pirms 8 gadiem
Polijas 1. līgā ir veiksmīgi spēlējuši futbolisti, kas Latvijas Virslīgā bija mazliet virs vidējā (bet izlasei ne tuvumā), piem., Nikolajs Kazačonoks [nejaukt ar Kazačoku], Polijas 1. līgā atkopās Rakels krīzes brīdī. Tātad futbola līmenis tur nebūt tik augsts nav, cita lieta -- skatītāju interese, tā gan noteikti ir lielāka nekā par Virslīgu, un arī infrastruktūra pārāka.
Pēc debitantu snieguma augstākajā līmenī neko spriest nevar, mēs jau nezinām, cik tie ir starpsezonā pastiprinājušies (bet noteikti, ka ir).

     [+] [-]

, 2016-08-23 16:12, pirms 8 gadiem
Cilvēks Parastais rakstīja: Labāks par to Gorkšu, kuru redzam Liepājas rindās jau nu viņš būs..
Nekad nav bijis un nebūs

     [+] [-]

, 2016-08-23 18:16, pirms 8 gadiem
Zabžes Gornik sastāvs,izņemot treneri praktiski nav mainījies.Uz Ošu klubs lika lielas cerības un vieta pamatsastāvā būtu garantēta.Sezona iesākta neveiksmīgi un klubs atrodas turnīra tabulas lejasgalā.,tai pat laikā no Polijas kausa izsista Legia,kas spēlēs grupu turnīrā čempionlīgā.