Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Ortizs: "Es iznīcināšu Meivezeru"

Jānis Pārums

Ortizs: "Es iznīcināšu Meivezeru"
Viktors Ortizs
Foto: wbanews.com

WBC pasaules čempions boksā svara kategorijā līdz 66.7 kilogramiem, amerikānis Viktors Ortizs (29-2-2, 22KO), kurš septembrī cīnīsies pret bijušo WBC čempionu Floidu Meivezeru junioru (41-0, 25KO), paziņojis, ka gūs uzvaru ar nokautu.

"Vienkāršā patiesība slēpjas tajā, ka grūta cīņa būs Meivezeram, bet ne man. Es gatavojos viņu iznīcināt. Nesteidzoties... raundu pēc raunda... līdz nokautam," pārliecinoši paziņoja Ortizs.

"Meivezers nebija tas bokseris, kurš manī radīja cieņu, kad es vēl biju mazs zēns," piebilda Ortizs. "Viņš nekad nebija viens no maniem mīļākajiem bokseriem. Domāju, ka Meivezeram jau ir pāris zaudējumi, taču tie nav ierakstīti viņa statistikā. Hosē Luiss Kastillo un Oskara De La Hoija viņu pieveica. Jā, viņš bija labs [bokseris], taču tas bija svarā līdz 59 kilogramiem."

Ortiza un Meivezera juniora cīņa notiks 18.septembra agrā rītā (pēc Latvijas laika) Nevadas štata Lasvegasā (ASV).

Izmantotie resursi:
allboxing.ru

     [+] [-]

, 2011-08-22 18:41, pirms 13 gadiem
Nu nu... Prognozeju ka ar vienbalsigu tiesneshu lemumu uzvares Meivezers.
Ar Kastilio pirma cina bija loti tuva, godigi tur butu bijis neizshkirts. Toties atbildes cina Meivezers uzvareja 100%. Bet cina ar Delahoju mana skatijuma ari vineja Meivezers ar kadu 2 punktu parsvaru.

     [+] [-]

, 2011-08-22 20:12, pirms 13 gadiem
no fkn way, meiveters ir pārāk ātrs , pieredzējis, labākā aizsardzība pasaulē, milzīgs ringa IQ, spēja pielāgoties. vienīgais uz ko ortizs var cerēt lucky shot

     [+] [-]

, 2011-09-11 13:13, pirms 13 gadiem
Ortizs,man gan liekas ka vinēs Meivezers!