Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pārkers: Nespēju noticēt, ka atkal jautājat par vecumu

Andrejs Siliņš

Pārkers: Nespēju noticēt, ka atkal jautājat par vecumu
Tonijs Pārkers
Foto: AFP/Scanpix

Pēc zaudējuma Maiami "Heat" Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) finālsērijā Sanantonio "Spurs" franču aizsargs Tonijs Pārkers jutās aizvainots pēc mediju pārstāvju uzdotā jautājuma par to, vai komandai ar gados vecajiem līderiem šī nav bijusi pēdējā iespēja tikt pie titula.

37 gadus vecais Tims Dankans pirms nu jau aizvadītās sezonas noslēdza jaunu līgumu ar "Spurs" uz trim sezonām, līdz ar to tas ir spēkā vēl uz nākamajām divām (par vairāk nekā 20 miljoniem dolāru). "Man ir līgums, kas nosaka, ka atgriezīšos," lakonisks, atbildot uz žurnālistu jautājumu par iespēju beigt karjeru, bija Dankans, krš visu karjeru kopš 1997. gada nospēlējis "Spurs" kreklā.

Argentīnietim Manu Džinobili, kurš aizvadītajā sezonā saņēma lielāko algu komandā (vairāk nekā 14 miljoni), līgums nu ir beidzies, un pieredzējušais aizsargs vēl nemācēja teikt, vai ir gatavs atgrieties "Spurs" vienībā. "Šis nav tas brīdis. Esmu ļoti sarūgtināts, ļoti bēdīgs. Tiešām šobrīd neko nevaru atbildēt uz šo jautājumu," sacīja Džinobili, kuram vasarā jāsagaida 36. dzimšanas diena. Arī Džinobili visu NBA karjeru kopš 2002. gada aizvadījis Sanantonio komandā.

No "Spurs" līderu trijotnes jaunākajam spēlētājam Tonijam Pārkeram ir 31 un līgums ar "Spurs" spēkā vēl uz nākamajām divām sezonām (par kopumā 25 miljoniem). Tomēr tieši Pārkers, kurš "Spurs" spēlē visu NBA karjeru kopš 2001. gada, visemocionālāk atbildēja uz jatājumu par vecumu. "Nespēju noticēt, ka atkal par to jautājat. Jau piecus vai pat sešus gadus jūs sakāt, ka esam pārāk veci. Neatbildēšu uz šo jautājumu," sacīja Pārkers.

No citiem kodola spēlētājiem līgumi ir spēkā visiem, taču francūzim Borisam Diāvam ir spēlētāja opcija, proti, iespēja vienpusēji pātraukt līgumu. Brazīliešu centram Tjago Spliteram rūkija līgums beidzies, taču viņam tiks piedāvāts kvalifikācijas līgums (gandrīz pieci miljoni sezonā).

  +2 [+] [-]

, 2013-06-22 09:29, pirms 11 gadiem
žurnālisti ir stulbi

neko kā debīlus jautājumus viņi nejēdz uzdot!

kāda sūda pēc viņi vispār ir vajadzīgi

  +5 [+] [-]

, 2013-06-22 09:44, pirms 11 gadiem
Un tagad pastamies uz so tris viru algas cipariem, nevienam nav pat tuvu max ligumam. Tas tikai parada ka vini ir isti komandas speletaji un nav egoisti kam galvenais ir sanemt cik vien daudz var. Vini zin kad tada gadijuma nav iespejams savakt nopietnu komandu. Ceru ka bus sim trio vel viena iespeja uz titulu

     [+] [-]

, 2013-06-22 09:52, pirms 11 gadiem
Pie mūsdienu medicīnas , atjaunošanās šis vēl rambas desmit gadus stabili.
Pārkeram vispār kāda nopietna trauma ir bijusi? Ja neskaita, ka klubiņā ar pudeli atrāva un gandrīz uz Eiropas chempi netika?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-06-22 11:38, pirms 11 gadiem
Kāds sakars atkal te pieminēt Lbj un Kobi kā nažus? Katrs spēlētājs ir personība un neviens nevar prognozēt kā katrs spēlēs 40 gados. Iespējams ka vēl labāk..

  +1 [+] [-]

, 2013-06-22 13:29, pirms 11 gadiem
Bioloģiskais vesums ar to kas ierakstīts pasē ļoti bieži atšķirās. Gan pozitīvā, gan negatīvā nozīmē. Novēlu šiem vīriem vēl pacīnīties par čempionu gredzeniem.

  -1 [+] [-]

, 2013-06-22 22:50, pirms 11 gadiem
Tās preses konferences NBA pēc spēlēm lielākoties ir pilnīgi bezjēdzīgas. Žurnālisti uzdod provokatīvus, bet retoriskus jautājumus, uz kuriem saņem adekvātas (t.i. nekādas) atbildes. Smieklīgi skatīties, reti kad kāds tiešām kaut ko jēdzīgu pasaka.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-22 23:02, pirms 11 gadiem
Dobleens rakstīja: Viens ir nospēlēt labi, otrs tikai nospēlēt - domāju šādi naži kā Kobe, Lebrons, šis trio utt varētu pat savos 45 spēlēt salīdzinoši normāli.
Jā varētu, bet es viņu vietā labāk aiziet kamēr esmu labs nekā normāls spelētājs! Tā teik pielikt punktu kamēr esi augšgalā!

     [+] [-]

, 2013-06-23 13:17, pirms 11 gadiem
BlackMamba8 rakstīja: žurnālisti ir stulbi

neko kā debīlus jautājumus viņi nejēdz uzdot!

kāda sūda pēc viņi vispār ir vajadzīgi
Es Tev pilnībā iekrītu. Viens no žurnālistiem pēcspēles preses konferencē Šeinam Batjē pajautāja, ko viņš ēdīs aizejot mājās.

     [+] [-]

, 2013-06-23 13:18, pirms 11 gadiem
hewlet rakstīja: Un tagad pastamies uz so tris viru algas cipariem, nevienam nav pat tuvu max ligumam. Tas tikai parada ka vini ir isti komandas speletaji un nav egoisti kam galvenais ir sanemt cik vien daudz var. Vini zin kad tada gadijuma nav iespejams savakt nopietnu komandu. Ceru ka bus sim trio vel viena iespeja uz titulu
Iespēja jau būs, tikai tā ir jāizmanto.