Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Makmilans: "Laika zonas maiņa nedaudz, bet tomēr traucē"

Krišs Upenieks

Makmilans: "Laika zonas maiņa nedaudz, bet tomēr traucē"
Brendons Makmilans
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas ''Dinamo'' uzbrucējs Brendons Mamilans, kurš vakar uzvarā pret Vladivostokas ''Admiral'' guva divus vārtus, neslēpa, ka šodien pret Habarovskas ''Amur'' noteikti būs fiziski grūta spēle.

“Šodien aizvadījām ļoti labu maču. Ļoti gribējām parādīt labāku sniegumu nekā Šanhajā. Šodien labi spēlējām jau ar pirmo uzbrukumu, jo spējām ātri atspēlēties pēc zaudētajiem vārtiem. Pildījām treneru uzstādījumus, tāpēc arī sasniedzām kāroto,'' tā pēc spēles pret ''Admiral'' sacīja Brendons Makmilans.

“Protams, arī laika zonas maiņa nedaudz, bet tomēr traucē. Lai arī mēs dzīvojam šeit pēc Rīgas laika, ir dīvaina sajūta. Bet negribētu ar to meklēt attaisnojumu. Šanhajā mačs bija nesekmīgs ne laika zonas dēļ, bet pašu pieļauto kļūdu dēļ. Tāpēc šodien gribējām uzvarēt, jo zinām, uz ko esam spējīgi,'' turpināja uzbrucējs.

Jau šodien komandai spēle pret Habarovskas ''Amur'': ''Nemelošu, ka gan jau būs sagurums, bet tas nebūs nekas traģisks. Ziemeļamerikā esmu tā aizvadījis mačus. Jāpaguļ, jāatpūšas un jāiet cīnīties.''

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...