Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš iemet, bet ''Torpedo'' zaudē, Kuldas un Bārtuļa duelī pārāks ''Admiral''

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Daugaviņš iemet, bet ''Torpedo'' zaudē, Kuldas un Bārtuļa duelī pārāks ''Admiral''
Kaspars Daugaviņš
Foto: hctorpedo.ru

KHL regulārās sezonas ietvaros šodien spēles aizvadījušas vairākas latviešu hokejistu un treneru pārstāvētās komandas. Pie rezultativitātes punktiem izdevās tikt vienīgi Kasparam Daugaviņam, kurš guva ''Torpedo'' komandas trešos vārtus zaudējumā.

Austrumu komandu duelī Ķīnā nūjas krustoja vietējā ''Red Star'' un Vladivostokals ''Admiral''. Otrās trešdaļas pašā ievadā rezultātu atklāja Pekinas "Kunlun Red Star". Mazākumā tika zaudēts iemetiens, taču Lūkass Lokhārts atbruņoja aizsargu un aizskrēja vienatnē pret vārtsargu. Viņš trāpīja pa stabu, bet pirmais pie atlēkušās ripas bija Korijs Keins, kurš iemeta tukšos vārtos – 1:0.

Vladivostokas "Admiral" izglābās pusminūti līdz beigām, kad vārtsargs bija nomainīts pret sesto spēlētāju. Ripu mājinieku vārtos tiešā nozīmē iestūma Viktors Aleksandrovs, un viņš panāca 1:1. Savukārt panākumu nodrošināja Roberta Saboliča un Aleksandrova realizētie bullīši, kā arī Igora Bobkova sniegums vārtos.

Artūrs Kulda, kurš spēlēja otrajā maiņā, izdarīja trīs metienus pa sāncenšu vārtiem, laukumā pavadot 23 minūtes un 37 sekundes, kas bija otrais ilgākais laiks laukuma saimnieku rindās. Tāpat aizsarga kontā arī viens bloķēts metiens.

Oskars Bārtulis veidoja Vladivostokas "Admiral" pirmo aizsardzības duetu un laukumā bija 26:23 minūtes, atpaliekot tikai no partnera Džonatona Blūma. Bārtulis vienu reizi meta pa vārtiem un bloķēja vienu metienu, kā arī divas reizes pārkāpa noteikumus – rupjība un pretinieka turēšana ar rokām.

Vladivostokas "Admiral" savācis 25 punktus un ieņem 12. vietu Austrumu konferencē, bet Pekinas "Kunlun Red Star" ar 36 punktiem ir astotā labākā komanda. Tiesa, Ķīnas vienība zaudējusi sešus no pēdējiem septiņiem mačiem.

Pētera Skudras trenētā Ņižņijnovgorodas ''Torpedo'' ar uzbrucēju Kasparu Daugaviņu ierindā savā arēnā uzņēma Astanas ''Baris'' ar Naidželu Dousu priekšgalā. Saspringtā cīņā latviešu pārstāvētā komanda nenosargāja vienu vārtu pārsvaru, piedzīvojot zaudējumu papildlaikā ar 3:4. 31. minūtē savu komandu vadībā izvirzīja Daugaviņš, panākot 3:2. Kaspars izpildīja precīzu metienu vārtu augšējā stūrī no kreisā iemetiena apļa.

Tomēr turpinājumā savu vārdu teica KHL labākais vārtu guvējs Naidžels Douss, kurš vispirms izrāva neizšķirtu, bet tad papildlaikā atveda uzvaru savai komandai. Daugaviņš laukumā pavadīja 16:32 minūtes, guva vienus vārtus ar diviem metieniem, kā arī uzvarēja septiņus no astoņiem iemetieniem. Kasparam 23 spēlēs 10 (4+6) punkti.

Maskavas ''Dynamo'' bez savainotā Mārtiņa Karsuma sastāvā viesos ar 5:1 pārliecinoši apspēlēja vietējo Podoļskas ''Vityaz''. Uzvarētāju rindās pirmie trīs vārti Mihailam Varnakovam. Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA sīvā cīņā pagarinājumā ar 4:3 pārspēja Helsinku ''Jokerit''. Uzvaru līgas līdervienībai izrāva Pāvels Dacjuks.

  +1 [+] [-]

, 2017-10-22 08:52, pirms 6 gadiem
žēl, ka pārtrūka Jokerit uzvaru sērija. Spēle mazākumā iegāza. Bija 3-2 vadība divarpus minūes līdz beigām, bet ielaida mazākumā