Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Biolars" šovakar viesos pie Caica un Lomakina Tartu

Jānis Celmiņš

"Biolars" šovakar viesos pie Caica un Lomakina Tartu
Valērijs Lomakins
Foto: skduo.ee

Šovakar „Schenker” volejbola līgā tiks aizvadīta viena spēle. Jelgavas „Biolars” komanda dosies uz Tartu lai eksaminētu Latvijas volejbolistu Valērija Lomakina un Arta Caica pārstāvēto „Pere leib” vienību. Mača sākums pulksten 19.00.

Līdzšinējās trijās sezonas spēlēs „Biolars” komanda tikusi pie viena panākuma, un turnīra tabulā ar četriem punktiem ieņem piekto vietu. Izcīnīta uzvara pār „Rakvere Grossi TK” komandai devusi trīs punktus, bet divi uzvarētie seti pret „Parnu” devuši punktu. Tartu klubs pagaidām aizvadījis tikai divas spēles – uzvara (3:0) pār „Voru” un zaudējums (1:3) pret „Selver”.

„Biolars” pirmssezonas pārbaudes spēlēs potenciālu līdera cienīgai spēlei rādīja no „Lāses” pārnākušais Artjoms Andiļevko, taču līdzšinējās Jelgavas spēlēs „Schenker” līgā tā arī laukumā nav devies. Esot bijis apslimis… Tikmēr Tartu komandas rindās līdera cienīgu sniegumu pret „Voru” demonstrēja Valērijs Lomakins, taču pret „Selver” tika apturēts. Otrs mūsējais – Artis Caics jau no sezonas sākuma kļuvis par „Pere leib” pamatsastāva cēlāju un arī šovakar, visticamāk, tāds būs.

Mačs Tartu sāksies pulksten 19.00. Teksta tiešraide: Livestats