Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Klops: "Priecājos, ka spēlē mana komanda pret Zidāna, nevis es pret Zidānu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Klops: "Priecājos, ka spēlē mana komanda pret Zidāna, nevis es pret Zidānu"
Jirgens Klops
Foto: AFP/Scanpix

Nedēļas nogalē tiks noskaidrots Eiropas spēcīgākais futbola klubs – UEFA Čempionu līgas finālā spēkosies Madrides "Real", kas trofeju ieguvusi divas reizes pēc kārtas, un "Liverpool". Anglijas kluba galvenais treneris Jirgens Klops pirms dueļa sacīja, ka pretinieku treneri Zinedinu Zidānu apbrīnoja kā spēlētāju un respektē kā kolēģi.

"Esam aizvadījuši pietiekami daudz svarīgu spēļu, daudzas no tām uzvarot. Man ir skaidrs – šajā klubā ir iespējams izcīnīt lielas trofejas," pirms sestdien gaidāmā fināla teica Jirgens Klops. "Tas nav viegli, taču ir iespējams. Papildus odziņu piešķir spēlēšana pret Madrides "Real". Titula aizstāvētāja, uzvarējusi divus gadus pēc kārtas, un Zinedina Zidāna vadībā komanda spēlē ļoti labi."

"Viņš ir viens no desmit, viens no pieciem labākajiem spēlētājiem vēsturē. Un tagad viņš ir Madrides "Real" – komandas, kas laukumā var lepoties ar lielu pieredzi – treneris. Tas būs interesants izaicinājums," turpināja Klops. "Priecājos, ka nespēlēsim viens pret otru. Es pret viņu, mēģinot nosegt... Ļoti priecājos, ka laukumā dosies mani futbolisti," norādīja ar labu humora izjūtu apveltītais Klops.

Zidāns spēlētāja karjeras laikā uzvarēja Pasaules kausā, tiekot atzīts par fināla labāko spēlētāju, un kļuva par Eiropas čempionu, tiekot atzīts par visa turnīra labāko futbolistu. Tāpat trīs reizes Zidāns tika atzīts par FIFA gada spēlētāju. Tikmēr Klopa, kurš spēlēja kā aizsargs, karjeras augstākais punkts bija "Mainz 05" pārstāvēšana Vācijas otrajā Bundeslīgā.

"Zidāns futbola pasaulē ir īpašs tēls. Novērtēju viņa ieguldījumu. Apbrīnoju viņu kā spēlētāju un respektēju viņu kā kolēģi. Neticami, ko viņš paveicis kopā ar Madrides "Real". Tāpēc nevaru sagaidīt finālu. Taču turp nedosimies apmainīties ar krekliem. Nebraukšu uz Kijevu, lai paspiestu Zidāna roku," kaujinieciski noskaņots bija Klops.

Izmantotie resursi:
Jurgen Klopp impressed by 'incredible' Real...

  +5 [+] [-]

, 2018-05-21 13:58, pirms 6 gadiem
Jācer, ka Real nebūs sadomājušies, ka Liverpool ir 2. ešelona komanda un ka kauss jau gandrīz ir rokā. Bez 100 % atdeves var sanākt ziepes.

  -3 [+] [-]

, 2018-05-21 18:30, pirms 6 gadiem
Beidziet.ja liverpool vinnēs-tad zidanam ir japamet real.un to viņš nepieļaus.