Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rubīna ''Marlies'' mača izskaņā cieš zaudējumu, Mitens netiek pieteikts AHL spēlei

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Rubīna ''Marlies'' mača izskaņā cieš zaudējumu, Mitens netiek pieteikts AHL spēlei
Kristiāns Rubīns. Foto: Toronto Marlies

Šonakt Amerikas hokeja līgā (AHL) spēli Kristiāna Rubīna pārstāvētā Toronto ''Marlies''. Klubs viesos ar 4:5 piekāpās Belevilas ''Senators''. Mareks Mitens tikmēr netika pieteikts spēlei pret Jūtikas ''Comets''.

Kristiāns Rubīns punktus šoreiz neguva un noslēdza spēli ar neitrālu lietderības koeficientu.

• ''Marlies'' pirmajā periodā guva divus vārtus, taču otrajā trešdaļā nosēdās savā aizsardzības zonā un trīs ielaida. Perioda izskaņā gan rezultātu klubam izdevās izlīdzināt.

• Trešajā trešdaļā abas komandas ar sākotnēji vienu vārtu guvumu apmainījās. Uzvaras vārtus ''Senators'' guva nepilnu pusotru minūti līdz pamatlaika beigām.

• Toronto ''Marlies'' ar 74 punktiem 67 spēlēs ieņem pirmspēdējo vietu Ziemeļu divīzijā. Komanda nākamo spēli aizvadīs naktī uz sestdienu, kad viesosies Lavalā pie ''Rockets''.

• Latviešu vārtsargs Mareks Mitens tikmēr netika pieteikts Jūtikas ''Comets'' sastāvā spēlei pret Klīvlendas ''Monsters''.

Komētas Klīvlendā ar 4:3 izcīnīja panākumu. Komanda guva trīs vārtus trešajā periodā un tas spēlēja lielu lomu uzvarā.

• Jūtikas ''Comets'' ar 91 punktu 69 mačos jau ir garantējusi pirmo vietu Ziemeļu divīzijā un vietu izslēgšanas spēlēs. Nākamo spēli klubs aizvadīs naktī uz sestdienu, kad savā laukumā uzņems Ročesteras ''Americans''.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com
https://lscluster.hockeytech.com/ga...

     [+] [-]

, 2022-04-21 08:03, pirms 2 gadiem
Ne pa tēmu ,bet... Ļoti grūtu,bet vērtīgu uzvaru tikko izcīnīja Vegasa,overtaimā pārspējot Vašingtonu ,tādejādi samazinot punktu starpību līdz Dallasai,kura šonakt zaudēja Edmontonai,līdz diviem punkties.Izskatās,ka cīņa rietumos par iekļūšanu plovos būs līdz pēdējai kārtai.

  -1 [+] [-]

, 2022-04-21 09:17, pirms 2 gadiem
Vispar ir iespeja ka Rubins netiks playoff skatoties uz turniru tabulu un pret kadam komandam speles bus,pedeja spele regularaja sezona ir 30 Aprili ja netiek playoff domaju ka varetu tikt uz izlasi mierigi,vienigais jautajums vai Maples Leafs laidis vinu? iespejams siem vajag garaku solinu prieks playoff.

     [+] [-]

, 2022-04-21 12:37, pirms 2 gadiem
Schneider' rakstīja: Vispar ir iespeja ka Rubins netiks playoff skatoties uz turniru tabulu un pret kadam komandam speles bus,pedeja spele regularaja sezona ir 30 Aprili ja netiek playoff domaju ka varetu tikt uz izlasi mierigi,vienigais jautajums vai Maples Leafs laidis vinu? iespejams siem vajag garaku solinu prieks playoff.
Loģiski, ka Maple Leafs viņu pieturēs. Jautājums vien, cik tālu TML tiks, ja izkritīs 1. kārtā, mierīgi uz PČ var paspēt.