Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

''Schalke'' fani pēc izkrišanas no Bundeslīgas apmētā futbolistus ar olām

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Schalke'' fani pēc izkrišanas no Bundeslīgas apmētā futbolistus ar olām
''Schalke04'' futbolisti pēc zaudējuma ''Arminia''. Foto: Reuters/Scanpix

Otrdien no Vācijas Bundeslīgas pirmo reizi 30 gadu laikā izkrita ''Schalke 04'', kura izbraukumā piekāpās ''Arminia'' ar 0:1. Pēc atgriešanās Gelzenkirhenē komandu sagaidīja ap 600 neapmierinātiem faniem, kuri futbolistus apmētāja ar olām un rupji apsaukāja.

Otrdien ar zaudējumu Vācijas Bundeslīgas 30. kārtas spēlē izbraukumā ar 0:1 pret ''Arminia'' noskaidrojās, ka no spēcīgākā čempionāta izkritīs ''Schalke''. Vienība 30 spēlēs izcīnījusi tikai divas uzvaras, kopsummā iegūstot tikai 13 punktus. Šī ir pirmā reize 30 gadu laikā, kad ''Schalke'' izkrīt no Bundeslīgas.

Atgriežoties no spēles, pie ''Veltins Arena'' futbolistus gaidīja ap 600 sarūgtinātu fanu, kuri savu vilšanos bija gatavi izrādīt uz spēlētājiem. Kad futbolisti izkāpa no autobusa un devās uz arēnu, tie no fanu puses tika apmētāti ar olām un rupji apsaukāti, teikts policijas paziņojumā. Tiek ziņots, ka neviens no futbolistiem gan no šiem uzbrukumiem necieta.

''Klubs saprot fanu vilšanos par izkrišanu uz otro Bundeslīgu, taču mēs nepieņemsim fizisku izrēķināšanos ar mūsu spēlētājiem un darbiniekiem,'' teikts kluba paziņojumā. Tikmēr ''Schalke'' lielākie oponenti - Dortmundes ''Borussia'' ultras netālu ''Veltins Arena'' svinēja ''Schalke'' izkrišanu no Bundeslīgas ar salūtu.

Šodien Vācijas Bundeslīgā turpināsies 30. kārtas izspēle. Līderi ar 71 punktu ir Minhenes ''Bayern'', kas par desmit apsteidz ''RB Leipzig''.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/schalke...

     [+] [-]

, 2021-04-21 20:21, pirms 3 gadiem
Lieldienu neapēstajām olām vismaz bija pielietojums

     [+] [-]

, 2021-04-21 20:30, pirms 3 gadiem
pilnigi pareizi. Ja sanemat tadu naudu un nejedz spelet, ir jasanem sankcijas!