Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ozoliņš: "Pirmā spēle aizmirsta, gribam iet tālāk"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ozoliņš: "Pirmā spēle aizmirsta, gribam iet tālāk"
Sandis Ozoliņš pret tiesnešiem mačā ar SKA
Foto: ska.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Rietumu ceturtdaļfināla pirmajā spēlē trešdien bija drāma Sanktpētērburgā, kur mača vienīgos vārtus Sanda Ozoliņa komanda ielaida skaitliskajā mazākumā papildlaika beigās. "Atlant" kapteinis par piešķirto noraidījumu ilgi diskutēja ar tiesnešiem, tomēr tie savu lēmumu nemainīja.

Papildlaikā mitiščiešu spēlētājs Oļegs Jašins saņēma noraidījumu ar ļoti retu formulējumu "par spēli ar salauztu nūju"… Interesanti, ka ar tieši ar salauzto nūju viņš nespēlēja. Pamatojoties uz noteikumiem, pēc nūjas salaušanas spēlētājs nedrīkst ar to spēlēt, pieskarties ripai un aktīvi piedalīties mačā. Pēc nūjas salaušanas Jašins iespēra pa ripu, tāpēc tika noraidīts.

Ozoliņa komentārs pēc zaudējuma: "Par noraidījuma momentu neatceros, neprasiet. Viss, aizmirsām, noiets etaps, diena beigusies. Tiesnesis iedeva noraidījumu, SKA realizēja skaitlisko vairākumu, tas viņiem ir labs - mēs to zinājām. Nu ko, tagad viņiem jāizcīna trīs uzvaras, lai tiktu nākamajā kārtā, bet mums - četras. Gatavojamies nākamajai spēlei. Mēs zinām, kā lai nospēlē labāk. Drīz būs jauns mačs."

Sanktpēterburgas SKA šajā sērijā tiek uzskatīts par neapstrīdamu favorītu… "Tas ir ekspertu un žurnālistu viedoklis. Mēs to zinām, tomēr tas mūs neietekmē," norāda Mitišču komandas kapteinis Sandis Ozoliņš. "Zinām, uz ko esam spējīgi, kur ir vājās un stiprās vietas. Ja kāds kaut ko par to runā, tad lai runā... Esam sasnieguši to, ko gribējām, un tagad ejam tālāk. Iekļūšana izslēgšanas spēlēs nebija mūsu vienīgais mērķis šajā sezonā."

Ceturtdaļfināla otrais mačs notiek šodien, atkal Sanktpēterburgā.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru