Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Malkinam atkal vārti, "Penguins" piektā uzvara pēc kārtas

Andrejs Siliņš

Malkinam atkal vārti, "Penguins" piektā uzvara pēc kārtas
Jevgēņijs Malkins, gūstot uzvaras vārtus pēcspēles metienos
Foto: AFP/Scanpix

Čikāgas "Blackhawks" vienībai izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas aizvadītajā naktī (3:1 pret Floridas "Panthers"), 2010. gada Stenlija kausa ieguvēja kļuvusi par Nacionālās Hokeja līgas (NHL) līdervienību. Tikmēr piekto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Pitsburgas "Penguins", ar 5:4 bullīšos pārspējot Monreālas "Canadiens".

Patriks Keins atdeva rezultatīvu piespēli pirmajā vārtu guvumā un pats guva trešos komandas vārtus otrās trešdaļas vidū, aizvedot Čikāgu līdz trešajam panākumam pēc kārtas. Tas bija 29. panākums komandai šajā sezonā un ar 64 punktiem tā pārņēma līderpozīcijas visā NHL. Tuvākā sekotāja ir Ņujorkas "Rangers", Austrumu konferences līdere, kurai ir par diviem punktiem mazāk, taču arī par trim mačiem mazāk, tāpēc potenciāli jau pavisam drīz "Blackhawks" savas pozīcijas atkal var zaudēt.

Piekto uzvaru pēc kārtas aizvadītajā naktī izcīnīja Pitsburgas "Penguins", kas pēcspēles metienos savā laukumā ar rezultātu 5:4 pārspēja Monreālas "Canadiens". Trīsminūtes pirms pamatlaika beigām "Penguins" vēl atradās iedzinējos (3:4), taču Jevgēņijs Malkins mirkli vēlāk guva 25. vārtus sezonā (vārti jau piecās spēlēs pēc kārtas), bet pēcspēles metienos tieši šī krievu uzbrucēja raidījums bija vienīgais precīzais, palīdzot Pitsburgai svinēt uzvaru ar 5:4.

Dalasas "Stars" piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas, mājās ar 1:2 atzīstot Tampabejas "Lightning" pārākumu. Tampai šī bija otrā uzvara pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2012-01-21 09:51, pirms 12 gadiem
Malkins ir vienkārši zvērs! Ceru ka viņš arī šosezon būs rezultatīvākais visā līgā nevis H. Sedins ar savām piespēlēm. Ja nezinātu kas ir H. Sedins un paskatītos viņa statistiku nodomātu ka viņš ir labs aizsargs. Bet kā nu nebūtu LET'S GO CAPS, HAWKS un PENS!!!

  +3 [+] [-]

, 2012-01-21 10:17, pirms 12 gadiem
Nu Pingvini ir ieskrejusies un Malkins vel savu naudu atstrada, tagad Penguins ir tikai viena liela nelaime...

     [+] [-]

, 2012-01-21 10:36, pirms 12 gadiem
Lūk atklājas viņa patiesā meistarība, jo visas iespējas sakrāt daudz punktus viņam atņam lielā mērā Krosbijs, bet taad Malkins pierāda, ka ir spēlētājs, kuram ir jābūt patiesam vienam līderim komandā- nevis diviem tādiem( Malkinam un Krosbijam), galvenais, ka tas nostrādā!

     [+] [-]

, 2012-01-21 10:47, pirms 12 gadiem
Malkins stabils 100-115 punktu sezonā hokejists NHL. Jautājums tikai traumās...diemžēl

     [+] [-]

, 2012-01-21 10:50, pirms 12 gadiem
Žeņa is back.

     [+] [-]

, 2012-01-21 11:22, pirms 12 gadiem
Pagaidām NHL rezultativitātes līderi nedaudz atpaliek no 100 punktu robežu sasniegšanas grafiku. Izskatās,ka Malkins protams to šosezon varētu izdarīt,ja nemocītu traumas un nenāktos izlaist spēles.Rezultativitāte joprojām turpinās kristies NHL.Šobrīd līgā nav tādu zvaigžņu plejāde,kāda bija pāris desmit gadus atpakaļ.

     [+] [-]

, 2012-01-21 12:45, pirms 12 gadiem
Deila Hantera hokejs ir garlaicīgs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-01-21 23:33, pirms 12 gadiem
ovechkin8thebest rakstīja: Malkins ir vienkārši zvērs! Ceru ka viņš arī šosezon būs rezultatīvākais visā līgā nevis H. Sedins ar savām piespēlēm. Ja nezinātu kas ir H. Sedins un paskatītos viņa statistiku nodomātu ka viņš ir labs aizsargs. Bet kā nu nebūtu LET'S GO CAPS, HAWKS un PENS!!!
Labs aizsargs? Uzbrūkošais aizsargs ar tādu statistiku diez vai skiatītos tikai "labs".

     [+] [-]

, 2012-01-21 23:35, pirms 12 gadiem
buzmarito! rakstīja: Lūk atklājas viņa patiesā meistarība, jo visas iespējas sakrāt daudz punktus viņam atņam lielā mērā Krosbijs, bet taad Malkins pierāda, ka ir spēlētājs, kuram ir jābūt patiesam vienam līderim komandā- nevis diviem tādiem( Malkinam un Krosbijam), galvenais, ka tas nostrādā!
Jā, atņem iespējas, traumas arī viņam uztaisīja Krosbijs, utt.
Tā ir komandas spēle. Un Malkins savu augsto meistarību iepriekš ir rādījis gan situācijās, kad Krosbijs ir sastāvā, gan situācijās, kad nav.