Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Biatlona trasē ''Smeceres sils'' uzsākti vērienīgi rekonstrukcijas darbi

Reinis Grundspeņķis
Reinis Grundspeņķis

Biatlona trasē ''Smeceres sils'' uzsākti vērienīgi rekonstrukcijas darbi
Rekonstrukcijas darbi ''Smeceres sils'' trasē. Foto: madona.lv

Madonā esošajā sporta un atpūtas bāzē ''Smeceres sils'', kas ir viena no sešām biatlona bāzēm Latvijā, pateicoties Izglītības un zinātnes ministrijas finansiālajam atbalstam, tiks veikti nopietni uzlabošanas darbi.

''Nupat uzsākusies biatlona šautuves rekonstrukcija, kas nepieciešama, lai Madonā varētu notikt ne tikai vietējā mēroga un Eiropas līmeņa, bet arī pasaules līmeņa biatlona sacensības. Uzlabojot biatlona šautuves apstākļus, tiks veicināta arī daudz lielāka sportistu plūsma uz treniņnometnēm šajā sporta bāzē,'' stāsta ''Smeceres sils'' trases vadītājs Gunārs Ikaunieks.

''Būvniecības rezultātā tiks mainīts biatlona šautuves virziens, šautuvē tiks uzstādīti mehāniski - elektroniski mērķi, kas, savukārt, dos iespēju pieslēgt šautuvi televīzijai, kā arī sportistiem un treneriem iegūt informāciju par šaušanas ātrumu un šāvienu precizitāti elektroniskā veidā. Tiks paplašināts starta-finiša laukums un starptautiskām biatlona sacensībām atbilstoša soda apļa izbūve. Tāpat notiks pazemes pārejas ēkas izbūve, pa kuru sportisti varēs nokļūt gan starta-finiša laukumā, gan šautuvē, nešķērsojot slēpošanas trasi. Ļoti iespējams, šautuve būs izmantojama jau šī gada Ziemassvētkos,'' atklāj Gunārs Ikaunieks.

Pirms aptuveni pusotras nedēļas (8. un 9. septembrī) šajā trasē norisinājās Baltijas kauss vasaras biatlonā, kas bija vienlaicīgi arī Lietuvas čempionāts (dalību tajā ņēma arī Latvijas izlases biatlonists Roberts Slotiņš, kā arī pazīstamais Lietuvas izlases biatlonists Toms Kaukēns un distanču slēpotājs Vitauts Strolia). Tāpat vasarā ''Smeceres sils'' trase rīkoja arī Pasaules kausa posmu rollerslēpošanā, kā arī Latvijas čempionātus motokrosā un vasaras biatlonā.

Izmantotie resursi:
madona.lv

     [+] [-]

, 2018-09-20 23:21, pirms 6 gadiem
Nu kā tad tā Broka tak neko nedarot

     [+] [-]

, 2018-09-21 07:35, pirms 6 gadiem
fanu klubs#13 rakstīja: Nu kā tad tā Broka tak neko nedarot
Dara, dara. Bildē var redzēt, ka Broka sēž pie traktora stūres. Šī ir laba ziņa. Pasaules kausa posms Madonā - tas skan vareni.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-21 07:44, pirms 6 gadiem
fanu klubs#13 rakstīja: Nu kā tad tā Broka tak neko nedarot
un kāds tieši te ir Brokas nopelns?

     [+] [-]

, 2018-09-21 10:17, pirms 6 gadiem
kasagrande rakstīja: un kāds tieši te ir Brokas nopelns?
Viņa jau steidz tev gatavot atskaiti!!!

     [+] [-]

, 2018-09-21 10:37, pirms 6 gadiem
otins rakstīja: Dara, dara. Bildē var redzēt, ka Broka sēž pie traktora stūres. Šī ir laba ziņa. Pasaules kausa posms Madonā - tas skan vareni.
PK posmu tur neviens netaisās rīkot.runa ir par Junioru posmu un pec tam Eiropas čempionātu