Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

papildināts Sprukta CSKA uzvara pār Masaļska "Yugra", Rēdliha "Loko" pieveic Bārtuļa "Donbass"

Jānis Celmiņš

Sprukta CSKA uzvara pār Masaļska "Yugra", Rēdliha "Loko" pieveic Bārtuļa "Donbass"
Jānis Sprukts
Foto: ITAR-TASS / Scanpix

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēlē pie panākuma šodien tikusi Jāņa Sprukta pārstāvētā Maskavas CSKA komanda, kas viesos ar 4:1 pieveikusi cita latvieša Edgara Masaļska pārstāvēto Hantimansijskas „Yugra”. Citā mačā Miķeļa Rēdliha pārstāvētā Jaroslavļas "Lokomotiv" ar rezultātu 4:3 viesos apspēlēja Oskara Bārtuļa "Donbass".

Hantimansijskas „Yugra” vārtus šodien sargāja Mihails Birjukovs un vēl mača 54. minūtē rezultāta tablo vēstīja līdzsvaru (1:1), bet tad īsā laikā CSKA guva trīs bez atbildes vārtus un svinēja uzvaru ar 4:1. Jānis Sprukts laukumā pavadīja 11 minūtes un 22 sekundes, kuru laikā reizi apdraudēja pretinieku vārtus, kā arī uzvarēja trijos no deviņiem iemetieniem.

Mačā Omskā, kur Georgija Pujaca pārstāvētā „Avangard” komanda uzņēma Bratislavas „Slovan”, viss izšķīrās vien pēcspēles metienos, kuros veiksmīgāki bija vies – 3:2. Georgijs Pujacs uz ledus pavadīja lielāko laiku komandā (24:26) un pa pretinieku vārtiem meta trīs reizes.

Neveiksmi cietusi arī Prāgas „Lev”, kas viesos bez Mārtiņa Cipuļa un Aleksandra Ņiživija ar 1:5 kapitulēja Astanas „Barys” priekšā.

Doņeckā vietējā "Donbass" ar aizsargu Oskaru Bārtuli sastāvā uzņēma Jaroslavļas "Lokomotiv" ar uzbrucēju Miķeli Rēdlihu ierindā. Līdzjutēji tika lutināti jau no pirmajām minūtēm - pēc aptuveni septiņām spēlētām minūtēm jau 2:2. Vēlāk "Loko" izvirzījās vadībā, "Donbass" izlīdzināja un "Loko" vēlreiz, šoreiz pēdējo, pārņēma vadību - 4:3.

Miķelis Rēdlihs uzvarētāju sastāvā laukumā bija 14 minūtes un 36 sekundes, pie punktiem netika, pa vārtiem meta reizi, taču atradās laukumā jau pirmo vārtu zaudējumā, nopelnot negatīvu lietderības koeficientu (-1). Doņeckas komandas rindās Oskars Bārtulis uz ledus atradās 22 minūtes un 32 sekundes (lielākais spēles laiks starp aizsargiem komandā), pa vārtiem meta reizi un nopelnīja lietderības koeficientu +1, jo atradās laukumā, kad tika gūti pirmie vārti. Tāpat Oskars uz ledus piedzīvoja pirmo un trešo vārtu zaudējumus, taču tanī mirklī komanda spēlēja mazākumos.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-01-20 16:06, pirms 11 gadiem
Brāļi Radulovi atkal nokārtoja CSKA uzvaru!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-01-20 16:21, pirms 11 gadiem
Par Birjukovu prieks! Varbūt šī LEV neveiksme veicinās to, ka nākamajās spēlēs redzēsim Cipu un Sašu laukumā

     [+] [-]

, 2013-01-20 20:58, pirms 11 gadiem
Virsraksts nogalina Raksts arī graujoši izsmeļošs..

  -1 [+] [-]

, 2013-01-20 21:32, pirms 11 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Sprukts saprot, ka ar tādu spēli būs vajadzīgs tikai dinaburgai?
Rietumu vilciens saprot, ka ar saviem komentāriem vari iet di*st?

  +1 [+] [-]

, 2013-01-20 21:43, pirms 11 gadiem
Spruktam vajadzetu jau laicigi sazinaties ar RD menedzeri citadi vel bez darba paliks jo ar tadu speli diezvai ligumu sev nodrosinas CSKA nakosaja sezona.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja