Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

NBA pārceļ piecas cīņas, tai skaitā nākamās divas "Nets" spēles

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

NBA pārceļ piecas cīņas, tai skaitā nākamās divas "Nets" spēles
Džeimss Hārdens un Kevins Durents 2021. gada 3. decembrī. Foto: USA Today/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija svētdienas, 19. decembra, pusdienlaikā paziņoja par "Cavaliers" – "Hawks" un "Nets" – "Nuggets" spēļu pārcelšanu uz vēlāku laiku. Stundas laikā tika pārceltas vēl trīs 19.-21. decembrī paredzētās cīņas (Pelicans – 76ers, Raptors – Magic, Nets – Wizards).

Līga nedēļas sākumā informēja, ka pārceltas Čikāgas “Bulls” spēles pret Toronto “Raptors” un Detroitas “Pistons”. Svētdienas pusdienlaikā pienāca ziņa, ka pārcelta “Cavaliers” cīņa pret Atlantas “Hawks”, jo Klīvlendas vienībā novērojams spēlētāju trūkums vīrusa uzliesmojuma dēļ.

Drīz pēc tam atklātībā parādījās ziņas, ka NBA plāno vēl vairāku spēļu pārcelšanu, pavēstīja “The Athletic” apskatnieks Šems Šaranja. Viņa kolēģis no ESPN apstiprināja aizdomas, informējot, ka pārceltas Bruklinas “Nets” spēles pret Denveras “Nuggets” (19. decembrī) un Dāvja Bertāna pārstāvēto Vašingtonas “Wizards” (21. decembrī).

Pašizolācijā atrodas 10 Ņujorkas kluba spēlētāji, tai skaitā tādas zvaigznes kā Kevins Durents, Džeimss Hārdens un Kairijs Ērvings. Pēdējā nokļūšana NBA veselības un drošības protokolā bija paredzama – lai pievienotos komandas treniņiem, nevakcinētajam aizsargam piecas dienas pēc kārtas jāuzrāda negatīvi testi.

Līdz otrdienas, 14. decembra, rītam 51 NBA spēlētājs tika pakļauts veselības un drošības protokolam, tai skaitā 41 basketbolists izlaida spēles. Trīsdesmit seši no minētajiem gadījumiem reģistrēti pēdējo divu nedēļu laikā, tostarp desmit Čikāgas “Bulls” un pieci Bruklinas “Nets” rindās.

NBA 10. un 11. decembrī pārcēla divas “G-līgas” spēles, savukārt 13. decembrī paziņoja par divu “Bulls” spēļu pārcelšanu.

Izmantotie resursi:
Jannis un Hārdens pašizolācijā, NBA pāri veļas vīrusa vilnis

  +1 [+] [-]

, 2021-12-19 21:01, pirms 2 gadiem
Pēctam būs sviests,kāds būs mīnusā 5 spēles kāds atkal mazāk...Bet atkal klapēt pavisam ciet arī stulbi,jo tie kuri var spēlēt bez problēmam kāpēc gan ne...stulba situācija!!!Silvers varēs domāt!

  +2 [+] [-]

, 2021-12-19 21:08, pirms 2 gadiem
Šogan NBA ir paveicies,ka kalendārus kāds ir taisījis totālā pālī.
Ir daudz back to back spēļu komandām,bet tajā pašā laikā ir daudz randomā 3 atpūtas dienas.

  -1 [+] [-]

, 2021-12-19 21:18, pirms 2 gadiem
vakcinēto pandēmija kārtējais apliecinājums, ka vakcīnam nav nekāda sakara ar virusa aizsardzību, vai ari tiek uz lielas skatuves uznesta zinja, gatavojot augsni būsteriņam.

  -1 [+] [-]

, 2021-12-19 21:56, pirms 2 gadiem
sandza rakstīja: vakcinēto pandēmija kārtējais apliecinājums, ka vakcīnam nav nekāda sakara ar virusa aizsardzību, vai ari tiek uz lielas skatuves uznesta zinja, gatavojot augsni būsteriņam.
Iet šitas mēsls divi gadi vai vairāk,un joprojām nesaprot vakcīnas jēgu

  -3 [+] [-]

, 2021-12-19 21:57, pirms 2 gadiem
sandza rakstīja: vakcinēto pandēmija kārtējais apliecinājums, ka vakcīnam nav nekāda sakara ar virusa aizsardzību, vai ari tiek uz lielas skatuves uznesta zinja, gatavojot augsni būsteriņam.
Moron Alert!!!!

     [+] [-]

, 2021-12-19 21:59, pirms 2 gadiem
Jāskrien pēc desmitās potes

     [+] [-]

, 2021-12-19 22:16, pirms 2 gadiem
Bostonietis rakstīja: Iet šitas mēsls divi gadi vai vairāk,un joprojām nesaprot vakcīnas jēgu
Un kāda tad ir vakcīnas jēga,ja jāslēdz līga ciet?

  +1 [+] [-]

, 2021-12-19 22:32, pirms 2 gadiem
Covida afeera

  +1 [+] [-]

, 2021-12-19 22:35, pirms 2 gadiem
kas pa vīrusu piemeklējis spēlētājus?

     [+] [-]

, 2021-12-19 22:40, pirms 2 gadiem
Narkomāns Koļa sacīja, ka no viņa šļurām vismaz pirmajā brīdī kaifs un eiforija ir, a no šitām nekāda poļza, tik koļī un koļī un sūdīgāk paliek, un vēl visus ķurķī štopē iekšā ar to lokdauņu politiku. ';

     [+] [-]

, 2021-12-19 22:42, pirms 2 gadiem
Tas jau ir progress, ka nu beidzot arī "sporta centra" auditorijai sāk dalekt, ka ar to kovidšļurošanos nekas prātīgs nav sanācis un tas vēl maigi sacīts... Afēra paliek afēra!

     [+] [-]

, 2021-12-19 22:43, pirms 2 gadiem
loģoski ka atceļ, jo irvings brauc

  +1 [+] [-]

, 2021-12-19 22:48, pirms 2 gadiem
marexs rakstīja: Tas jau ir progress, ka nu beidzot arī "sporta centra" auditorijai sāk dalekt, ka ar to kovidšļurošanos nekas prātīgs nav sanācis un tas vēl maigi sacīts... Afēra paliek afēra!
Tieši to pašu novēroju. Vajadzēja gan 1.5 gadu, bet nu arī labi. Labāk vēlāk, nekā nekad.

     [+] [-]

, 2021-12-19 22:51, pirms 2 gadiem
basis89 rakstīja: Un kāda tad ir vakcīnas jēga,ja jāslēdz līga ciet?
Visi asimptomātiski.Drīz izdomās,ka varēs ar pozitīvu spēlēt.
Neviens neko netaisīs ciet.Saliks atpakaļ vecos testēšanas noteikumus.
NBA vnk nolaida reālu luni.NFL tiem sekoja.Atcēla testēšanu vakcinētajiem un viss aizgāja pilnīgā pakaļā.

     [+] [-]

, 2021-12-19 22:55, pirms 2 gadiem
800 miljardus nopelniit 2 gados , tur jebkuram naudas kaaram netikai pfizeram un modernai pie dasras ko poteet slimajas aitas..

     [+] [-]

, 2021-12-19 23:04, pirms 2 gadiem
PraporšiksPingvins3 rakstīja: butu klausijushi profesionalus arstus ka pavljutu un karinju nebu tu slimi kaa cuukas.. DESMIT potes! nekadu iznejmumu..

vairak poteto vairak spragusho ... potetie jus smirdesiest kapaa jau nakoshgad.. un tik un taa vainosiet unvakserus
Sorry, emocijas ir emocijas, bet tik skarbi gan nevajadzētu sacīt! Daudzi tiešām akli uzticējās, noturot politiku un propagandu par zinātni un žēl cilvēkus! Vieni padevās ērtību dēļ citi savā labticībā un naivumā, vēl citi propagandas radītā stulbumā un dullumā, bet liela daļa neizturēja politisko spiedienu, bailes zaudēt darbu, iztiku utt., īsi sakot, izdzīvošanas baiļu dēļ. Lai ko esmu rakstījis agrāk un arī tagad, īstenībā man ir žēl šos pieviltos cilvēkus, kurus tik viegli varēja apmānīt un pielauzt! p.s. Labāk domāsim par to, kā palīdzēt vakcinēto, nevakcinēto Latvijas ģimenēm; ja kāds šo vēl nesaprot, tad pateikšu priekšā - atgriešanās vecajā dzīvē nebūs, kamēr šī laika noziedznieki ir pie vadības stūres... Tas tika atgādināts jau 2020.gadā.

https://www.youtube.com/watch?v=f-i...

     [+] [-]

, 2021-12-19 23:15, pirms 2 gadiem
Ziniet par to covid... es biju baigais skeptiķis un neticēju nekam, jo 1x saslimu viegla formā un viss pagāja daudz maz normāli. Šogad oktobra beigas saslimu es 2x un tad vairs nebija tik smieklīgi, 3 nedēļas temperatūra ap 39*, pēc tam saslima sieva .. bija tik slikti ka nācās saukt ātros, trūka elpa un negulētas naktis kopā 6 dienas bez miega, no bezmiega gan man gan sievai jau bija halucinācijas, nevarējām atšķirs realitāti no sapņa. Mums paveicās un pēc 4 nedēļu cīņas izarstējamies. Neesam veci 30-40 gadu gruppā nesmēķējam, nedzeram, neslimojam ne ar kādām kaitēm.

     [+] [-]

, 2021-12-19 23:18, pirms 2 gadiem
Neesmu nekāds pasūtijumu rakstu skribelētājs, sākumā ap.irsu visus kuri vakcinējās, protams ja esi jauns un vesels, pofig, bet ja ir veselības problēmas un vecums, tad gan lkm tomēr vajadzētu to šļirci 🤣 tā kā mēs izslimojām, es iedomajos ja es būtu vecs, lkm nosprāgtu jau pirmajā nedēļā, slodze organismam un sirdij ir nenormāla, svara zudums, nenormālas galvas sāpes un temperatūra kuru nevar dabūt lejā... elle

     [+] [-]

, 2021-12-19 23:34, pirms 2 gadiem
Bostonietis rakstīja: Visi asimptomātiski.Drīz izdomās,ka varēs ar pozitīvu spēlēt.
Neviens neko netaisīs ciet.Saliks atpakaļ vecos testēšanas noteikumus.
NBA vnk nolaida reālu luni.NFL tiem sekoja.Atcēla testēšanu vakcinētajiem un viss aizgāja pilnīgā pakaļā.
Jautājums vairāk bija par to,ko un no kā viņi sargā ar tiem drošības protokoliem?

  -1 [+] [-]

, 2021-12-19 23:46, pirms 2 gadiem
Edyy55 rakstīja: Ziniet par to covid... es biju baigais skeptiķis un neticēju nekam, jo 1x saslimu viegla formā un viss pagāja daudz maz normāli. Šogad oktobra beigas saslimu es 2x un tad vairs nebija tik smieklīgi, 3 nedēļas temperatūra ap 39*, pēc tam saslima sieva .. bija tik slikti ka nācās saukt ātros, trūka elpa un negulētas naktis kopā 6 dienas bez miega, no bezmiega gan man gan sievai jau bija halucinācijas, nevarējām atšķirs realitāti no sapņa. Mums paveicās un pēc 4 nedēļu cīņas izarstējamies. Neesam veci 30-40 gadu gruppā nesmēķējam, nedzeram, neslimojam ne ar kādām kaitēm.
2019.gada pavasarī esmu pieredzējis pirmo reizi mūžā identiskus satricinājumus veselībā, kas ir ļoti līdzīgi tiem simptomiem, par ko liecina ne viens vien šī laika kovidnieks. Man nav nekādu šaubu, ka tas, ko sauc par kovid, ka cēloņi tam ir citi. Taču ar propagandas mediju palīdzību akcenti ir pārlikti uz maldinošiem faktoriem. Esmu arī no tiem, kas nesmēķē, nedzeru grādīgos nu jau 29gadus, sportoju, veselīgi ēdu un daudz ko citu darīju, lai produktīvas dzīves un spēka kvalitātes saglabātos maksimāli ilgi.

Pateikšu vienu no vadlīnijām, informāciju, kuru daudzi cilvēki vēl nav gatavi pētīt un apzināties - mēs atrodamies elektromagnētisko starojumu piesātinātā, kaitīgā vidē. Tas viss nenotiek uzreiz, kad noplīst mūsu dabīgā nestspēja un imunitāte; daudzi ar to saskaras šajā laikā, bet veselības krīzes cēloņi ir daudz senāki nekā sākās kovidafēra. Par šo jautājumu esmu runājis ar kādu agrāko PVO darbinieci no Kanādas Olgu Sheean; viņai ir daudz informācijas par patreiz notiekošo un to, kurp tiek virzīta pasaule. Zinu, lielākajai daļai šī būs sveša tēma, jauna ābece, citiem muļķības un kārtējā sazvērestības teorija, taču diemžēl, pat ja to nosauktu par sazvērestības teoriju - visas iepriekšējās, kā to liecina dzīve un fakti - lielā mērā ir piepildījušās, un te būs vairāk nekā tikai minējumi un pieņēmumi; materiālu daļēji iztulkoju arī latviešu auditorijai. Youtube Latvijas cenzistiem šī informācija nepatika, izdzēsa, tādēļ ievietoju citā platformā -
https://rumble.com/vfjlu7-5g-afra.-...

  +1 [+] [-]

, 2021-12-19 23:46, pirms 2 gadiem
marexs rakstīja: Sorry, emocijas ir emocijas, bet tik skarbi gan nevajadzētu sacīt! Daudzi tiešām akli uzticējās, noturot politiku un propagandu par zinātni un žēl cilvēkus! Vieni padevās ērtību dēļ citi savā labticībā un naivumā, vēl citi propagandas radītā stulbumā un dullumā, bet liela daļa neizturēja politisko spiedienu, bailes zaudēt darbu, iztiku utt., īsi sakot, izdzīvošanas baiļu dēļ. Lai ko esmu rakstījis agrāk un arī tagad, īstenībā man ir žēl šos pieviltos cilvēkus, kurus tik viegli varēja apmānīt un pielauzt! p.s. Labāk domāsim par to, kā palīdzēt vakcinēto, nevakcinēto Latvijas ģimenēm; ja kāds šo vēl nesaprot, tad pateikšu priekšā - atgriešanās vecajā dzīvē nebūs, kamēr šī laika noziedznieki ir pie vadības stūres... Tas tika atgādināts jau 2020.gadā.

https://www.youtube.com/watch?v=f-iOSk2zCJo
Savadak vairs nevar.. lamer cilveki aitas akli tices un paklausies visaam shiim komunistu/nacistu izdaribam tikmeer nebus ne brivibas ne demokratijas. ivermektins un citas zales sen jau izarstejushas miljoniem covidnieku , bet nee , propagandisti turpina dziedat pfizer dziesmu..

  -1 [+] [-]

, 2021-12-19 23:47, pirms 2 gadiem
SC.COM komentāru sadaļā vairums tupeņi antivakseri, kas dodas uz Rododendriem. Primatus antivakserus.

     [+] [-]

, 2021-12-19 23:54, pirms 2 gadiem
eevelee rakstīja: SC.COM komentāru sadaļā vairums tupeņi antivakseri, kas dodas uz Rododendriem. Primatus antivakserus.
Un, ko spēj bez apsaukāšanās un argumentēti pateikt? Apliecini savu atbildīgo izvēli vai pārākumu, ja tev tā patīk iedomāties!?

     [+] [-]

, 2021-12-20 00:08, pirms 2 gadiem
basis89 rakstīja: Jautājums vairāk bija par to,ko un no kā viņi sargā ar tiem drošības protokoliem?
Nu droši jau tos kuri ir apkārt komandai.Treneri personāls utt.
Nav taču viņi nekādi jaunie.
Tāpēc NFL sāks testēt pozitīvo kovida ciparu.Ķipa no kaut kāda cipara tu vairs īsti viņu nevari pārnest citam.
Kās tas beigsies redzēs.Nedomāju,ka baigi daudzi gribēs skraidīt blakus pozitīvajiem un vēl uz māju aizvilkt.

     [+] [-]

, 2021-12-20 01:00, pirms 2 gadiem
Bostonietis rakstīja: Nu droši jau tos kuri ir apkārt komandai.Treneri personāls utt.
Nav taču viņi nekādi jaunie.
Tāpēc NFL sāks testēt pozitīvo kovida ciparu.Ķipa no kaut kāda cipara tu vairs īsti viņu nevari pārnest citam.
Kās tas beigsies redzēs.Nedomāju,ka baigi daudzi gribēs skraidīt blakus pozitīvajiem un vēl uz māju aizvilkt.
Nu bet tur tak viss personāls ir nopotēts. Attiecīgi ja ar visu to kāds ir jāmēģina vēl speciāli sargāt, rodas loģisks jautājums, kāda jēga vakcīnai? Tikai nevajag pārprast,neko nenoliedzu un zemi neuzskatu par plakanu. Ja visi potēti un vakcīna itkā pasargājot no nāves ,tad kas vēl te ko sargāt?
Un vēl izcili debīli liekas tas,ka visa komanda,personālu ieskaitot,sēž maskās,bet skatītāji tieši aiz muguras mauc bez.