Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL viesizrādes Stokholmā noslēdzas ar zviedru zvaigznes Nīlandera uzvaras vārtiem

Agris Suveizda

NHL viesizrādes Stokholmā noslēdzas ar zviedru zvaigznes Nīlandera uzvaras vārtiem
Viljams Nīlanders un Ostons Metjūzs. Foto: AFP/Scanpix

Zviedrijas galvaspilsēta Stokholma ceturto dienu pēc kārtas uzņēma Nacionālās hokeja līgas regulāro sezonu, un tūres noslēgumā Viljams Nīlanders nokārtoja Toronto "Maple Leafs" uzvaru pagarinājumā pār Minesotas "Wild" (4:3).

• Toronto "Maple Leafs" uz agri ielaistiem vārtiem atbildēja ar 3:1 trešās trešdaļas ievadā, Minesotas "Wild" dažu minūšu laikā atspēlējās, tomēr pagarinājumā ar 4:3 līksmoja Kanādas komanda.

• Ar uzvaras vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās "Maple Leafs" zviedru uzbrucējs Viljams Nīlanders, "Wild" rindās 1+1 norvēģim Matsam Sukarello, bet par spēles pirmo zvaigzni ar 1+2 kļuva Toronto aizsargs Morgans Railijs.

• Minesota sāncenšus nomētāja ar 36:25, tomēr piedzīvoja piekto zaudējumu pēc kārtas. Toronto svinēja ceturto panākumu pēc kārtas.

• Stokholmas tūrē četrās dienās tika aizvadītas četras spēles ar četru komandu līdzdalību – pa divām uzvarām izcīnīja "Maple Leafs" un Otavas "Senators", "Wild" par spīti diviem zaudējumiem tika pie diviem punktiem, bet Detroita – pie viena punkta.

• Stokholmas mačos Nīlanders izcēlās ar 3+2, bet Detroitas zviedram Lūkasam Reimondam divi precīzi metieni.

• Šosezon Nīlanderam 17 spēlēs ir 27 (12+15) punkti, kas viņam ļauj pakāpties uz līgas ceturto vietu un vairs tikai par punktu atpalikt no rezultatīvākā zviedra Elīasa Petešona (8+20) no Vankūveras "Canucks".

NHL spēles

SpēleRez.
Wild – Maple Leafs3:4 P
Flyers – Blue Jackets00.30
Penguins – Golden Knights01.00
Blackhawks – Sabres02.00
Ducks – Blues03.00