Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Nenotiks nedēļas nogalē paredzētās HK "Rīga" mājas spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Nenotiks nedēļas nogalē paredzētās HK "Rīga" mājas spēles
Rūdolfs Polcs. Foto: HK Rīga

Sestdien un svētdien HK “Rīga” bija paredzētas mājas spēles Krievijas Jaunatnes hokeja līgā pret Čerepovecas “Almaz”, tomēr pretiniekiem radušās problēmas ar sastāva nokomplektēšanu, tādēļ mači pārcelti uz vēlāku laiku.

Vakar un aizvakar HK “Rīga” aizvadīja mājas spēles pret Jaroslavļas “Loko”, bet nedēļas nogalē bija plānoti mači pret Čerepovecas “Almaz”. Taču viesu komanda nav ieradusies Rīgā, jo tā nav spējusi nokomplektēt sastāvu, tāpēc sestdien un svētdien paredzētās spēles nenotiks.

Abām komandām izdevies vienoties par spēļu pārcelšanu uz vēlāku laiku - dueļi no 21. un 22. novembra pārcelti uz 24. un 25. februāri. Tādējādi Čerepovecas “Almaz” nācies pārcelt spēles pret Jaroslavļas “Loko”, kas bija plānotas februārī - no 25. un 26. februāra spēles pārceltas uz 27. un 28. datumu.

Tādējādi HK “Rīga” nākamās spēles aizvadīs 25. un 26. novembrī Piņķos pret Habarovskas “Amurskie Tigry”. Visas mājas spēles skatāmas Sportacentrs.com tiešraidēs. Rīdzinieki Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem desmito vietu.

Izmantotie resursi:
https://mhl.khl.ru/news/4172/1004556/