Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Vīriešu Virslīgā sešas spēles, trīs no tām – interneta tiešraidē

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šodien savas kārtējās Latvijas Florbola čempionāta spēles aizvadīs 12 no 14 vīriešu Virslīgas komandām. Mači notiks Ķekavā, Ulbrokā, Cēsīs, Kocēnos, Lielvārdē un Valmierā, pēdējos trīs no tiem interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com.

Pulksten 14:00 "Ķekavas Bulldogi" – SK "Pārgauja" (Ķekavas sporta namā)
"Ķekavas Bulldogi" (12.v.) sešās spēlēs izcīnījuši tikai vienu punktu. Savā iepriekšējā mačā ķekavieši viesos ar 3:12 atzina FK "Rīga" pārākumu. Ķekavas komandas rezultatīvākajam spēlētājam Matīsam Jansonam ir 11 (7+4) punkti, bet vārtsargs Edgars Gailītis atvairījis 78.82 % metienu.
Stalbes SK "Pārgauja" (14.v) piecās spēlēs piedzīvojis piecus zaudējumus, pēdējais no tiem – viesos pret "Ķekavu" – 1:15. Rezultatīvākais starp stalbiešiem ar 6 (4+2) punktiem ir Lauris Ābols, bet vārtsargam Ģirtam Priedītim izdevies atvairīt 72.37 % pretinieku metienu.

Pulksten 16:00 "Rubene" – "Bauska" (Kocēnu sporta namā)
Kocēnu "Rubene" (2.v.) sezonu sāka ar piecām uzvarām, bet iepriekšējā spēlē savā laukumā ar 3:6 atzina "Ķekavas" pārākumu. Pa 13 punktiem Kocēnu komandas labā guvuši Reinis Mirkšs un Atis Stepāns, bet vārtu vīrs Āris Aldiņš atvairījis 84.56 % metienu.
"Bauska" (7.v.) četrās spēlēs svinējusi trīs uzvaras, pēdējā no tām bija viesos pār "Talsi/Triobet" – 6:5. Baušķeniekam Pēterim Zeltiņam pūrā jau 16 (10+6) punkti, bet vārtsargs Reinis Kirilko atvairījis 79.73 % metienu.
Spēles tiešraide: ŠEIT.

Pulksten 19:00 "Ulbroka/FS Masters" – FK "Rīga" (Ulbrokas sporta kompleksā)
"Ulbroka/FS Masters" (8.v.) ir palikusi vienīgā komanda, kurai vēl nav zaudējumu. Ulbrokieši uzvarējuši abās savās spēlēs, pēdējā no tām bija pret FBK "Valmiera/ViA" – 7:5. Pa pieciem punktiem Ulbrokas komandas labā guvuši Ainārs Juškēvičs un Kaspars Šķēls, bet vārtsargs Edgars Augstkalns atvairījis 84 % pretinieku metienu.
FK "Rīga" (3.v.) jauno sezonu sāka ar diviem zaudējumiem, bet turpinājumā sekoja nu jau piecas uzvaras pēc kārtas. Vakar rīdzinieki savā laukumā ar 6:4 pieveica "Madonu".
Rīdzinieks Alvis Dāle ar 25 (23+10) punktiem ir rezultatīvākais visā Virslīgā. Rīgas komandas vārtsargs Edgars Jemeļjanovs atvairījis 87.22 % pretinieku metienu.

Pulksten 19:00 "Lielvārde" - "Ķekava" (Lielvārdes novada sporta centrā)
"Lielvārde" (10.v.) četrās spēlēs izcīnījusi divas uzvaras. Pēdējā no tām bija viesos pār "RTU/Inspecta" – 6:5 (pēcspēles metienos). Rezultatīvākais ir Juris Gribusts ar 7 (2+5) punktiem, bet vārtsargs Armands Puķītis ir labākais visā līgā – 90.20 % atvairītu metienu.
"Ķekava" (1.v) septiņās spēlēs izcīnījusi piecas uzvaras, kā arī cietusi divus zaudējumus. Pēdējais no tiem piedzīvots vakar savā laukumā – 4:8 pret "RTU/Inspecta". Rezultatīvākais spēlētājs – Ēriks Akulovs ar 18 (14+4) punktiem, bet vārtsargs Ivars Dišereits atvairījis 85.54 % metienu.
Spēles tiešraide: ŠEIT.

Pulksten 19:30 "Lekrings" - "Talsi/Triobet" (Cēsu sporta kompleksā)
Cēsu "Lekrings" (4.v.) piecās spēlēs piedzīvojusi vienu zaudējumu, kā arī izcīnījusi četras uzvaras. Pēdējā no tām – savā laukumā ar 12:4 pār "Ķekavas Bulldogiem" (vēl pirms cēsnieki izcīnīja EuroFloorball kausu). Rezultatīvākais ar 12 (6+6) punktiem ir Mārtiņš Rajeckis, bet vārtsargs Normunds Krūmiņš ticis galā ar 82.02 % pretinieku metienu.
"Talsi/Triobet" (13.v) sešās spēlēs piedzīvojusi sešus zaudējumus, pēdējais no tiem – pret "Bausku" (5:6). Rezultatīvākais starp talseniekiem ar 7 (5+2) punktiem ir Amirs Alsaids, bet vārtsargs Markuss Plūdums atvairījis 81.05 % metienu.

Pulksten 19:30 FBK "Valmiera/ViA" - "Kurši" (Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā)
FBK "Valmiera/ViA" (9.v.) piecās spēlēs izcīnījis divas uzvaras, kā arī piedzīvojis divus zaudējumus. Pēdējā neveiksme bija savā laukumā pret "Ulbroka/FS Masters" – 5:7. Valmierieši Mārtiņš Kājiņš un Gatis Liepiņš guvuši pa septiņiem punktiem, bet vārtsargs Renārs Arājs atvairījis 78.57 % metienu.
Liepājas "Kurši" (5.v) sezonu sāka ar četrām uzvarām, bet pēdējā mačā savā laukumā ar 8:11 piekāpās "Bauskai". Rezultatīvākais starp liepājniekiem ar 14 (6+8) punktiem ir Gints Siliņš, bet vārtsargs Mārtiņš Saulītis neitralizējis 86.11 % pretinieku metienu.
Spēles tiešraide: ŠEIT.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2013-10-19 21:04, pirms 11 gadiem
Un kas tie par Ulbrokas miskastniekiem, kas čakarē online teksta pārraidi? Vienu brīdi bija uzlikts, ka Ulbroka 3 vārtus guvusi minūtes laikā un rezultāts 9:8 nevis , kā patiesībā 5:8. Kas tur? bērnudārzs pie taustiņiem?