Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Azārs noraida trenera komplimentu: "Es neesmu pasaules elites futbolists"

Rolands Eliņš

Azārs noraida trenera komplimentu: "Es neesmu pasaules elites futbolists"
Edens Azārs (pa labi) spēlē pret Alžīriju
Foto:AP/Scanpix

Beļģijas izlases pussargs Edens Azārs bijis ļoti izbrīnīts, kad uzzinājis par valstsvienības galvenā trenera Marka Vilmotsa viedokli, ka viņš varētu iekļūt pasaules labāko futbolistu pieciniekā. Azārs atzinis, ka viņam vēl daudz jāstrādā un šobrīd viņš nav pasaules elites spēlētājs.

"Nopietni? Viņš tiešām tā pateica?" Edens Azārs bija pārsteigts par savas izlases trenera Marska Vilmotsa teikto, ka Azārs var kļūt par vienu "Top-5" spēlētājiem pasaulē. "Nu, es parasti nekad nerunāju par sevi tādos toņos, jo, ja godīgi, nedomāju, ka šobrīd esmu to nopelnījis. Lai tiktu uzskatīts par vienu no pieciem labākajiem pasaulē, man sākumā būtu jāiesit vairāk vārti."

Intervijā Fifa.com Beļgijas 23 gadus vecais pussargs arī atklāja, ka salīdzinājums ar Ronaldu un Mesi pagaidām viņam ir neaptverams: "Man patiešām tad būtu jāgūst vārti teju katrā spēlē, jo tieši to labākie pasaules futbolisti dara. Piemēram, Mesi un Ronaldu to dara katru sezonu. Viņi ir kā mērķis, uz kuru tiekties pārējiem. Ir jauki, ka treneris par tevi saka šādas lietas, taču es pats tā vis neteiktu."

Azārs karjeru uzsāka Francijas "Lille" sastāvā, taču pēdējās divās sezonā spēlē "Chelsea", kuras sastāvā Premjerlīgā guvis 23 vārtus. Izlases rindās viņam pagaidām seši vārti 46 spēlēs, un izcelties neizdevās arī PK atklāšanas mačā pret Alžīriju, tiesa, Azārs šajā faktā lielu nopelnu atvēlēja alžiriešu spēlei.

"Noteikti varu nospēlēt labāk (nekā pirmajā spēlē), un arī komanda kopumā var nospēlēt labāk. Taču tas bija tikai sākums, turklāt tāpat guvām uzvaru. Domāju arī, ka jāaplaudē Alžīrijas izlasei, jo viņi mums laukumā lika justies patiesi nekomfortabli. Šādās situācijās svarīgi nekrist panikā un piemēroties situācijai, ko mēs, manuprāt, arī tīri labi izdarījām."

Beļģijas nākamā spēle būs pret Krieviju svētdien 19:00, un uzvara tajā nodrošinās beļģu vietu astotdaļfinālā.

Izmantotie resursi:
The Official Website of the FIFA World Cup™ -...

  +4 [+] [-]

, 2014-06-19 14:11, pirms 10 gadiem
Visu cieņu par paškritikas esamību.

Galvenais tikai, lai nākotnē nepiečakarē visu Chelsea sistēmu, līdzjutējus un neaizmūk kaut kur.

Maxvell, Tu vari nemaz nesākt... nedomāju Manchester City, jo, jo ilgāk Azārs spēlēs, jo lielākas riebums viņam pret Jums radīsies.
Biju domājis Real Madrid

  -1 [+] [-]

, 2014-06-19 14:27, pirms 10 gadiem
Galvenais lai Chelsea nepiečakarē viņu
DaMarcus rakstīja: Visu cieņu par paškritikas esamību.

Galvenais tikai, lai nākotnē nepiečakarē visu Chelsea sistēmu, līdzjutējus un neaizmūk kaut kur.

Maxvell, Tu vari nemaz nesākt... nedomāju Manchester City, jo, jo ilgāk Azārs spēlēs, jo lielākas riebums viņam pret Jums radīsies.
Biju domājis Real Madrid

  +3 [+] [-]

, 2014-06-19 14:36, pirms 10 gadiem
Mouriņjo pirms laika Azāru nokritizēja, ielika domāšanu vietā!

     [+] [-]

, 2014-06-19 14:45, pirms 10 gadiem
Ja Azārs nav elites spēlētājs, tad labi ja 2 tādi ir uz pasaules.

  -1 [+] [-]

, 2014-06-19 17:00, pirms 10 gadiem
Kas tad pēc viņa domām ir pasaules klases spēlētājs?

  +2 [+] [-]

, 2014-06-19 17:17, pirms 10 gadiem
Azāram vēl ir kur augt un attīstīties. Progress ir jūtami cēlies. Bet galvenais, lai nedomā aiziet prom! Un prieks, ka pats to saprot! Cerams bračka tuvāko 2 gadu laikā arī manāmi progresēs!