Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Šeja Pedija: "Lai apturētu Tērneri, būs jāiesaistās visai komandai"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Šeja Pedija:  "Lai apturētu Tērneri, būs jāiesaistās visai komandai"
Šeja Pedija un TTT: regulārās sezonas pēdējā spēle Eirolīgā. Foto: Renārs Koris

"(Pasaules čempione) Kendisa Duprī ir viena no Filadelfijas "Temple" leģendām. Mūs vieno tas, ka nākam no vienas skolas, bet pret Ivonnu Tērneri gaida saspēles vadītāju kauja," TTT pirmais numurs Šeja Pedija (Sheylani Peddy) norādīja, ka Eirolīgas mājas spēlē pret "Sopron Basket" skatītāji redzēs daudz aizraujošu divcīņu.

Pienākusi regulārās sezonas pēdējā spēle. Šopronai izbraukumā zaudējām, ko sagaidīt rīt?
Gaidu ļoti spraigu cīņu. Šopronas spēlētājas ir ļoti agresīvas un rāda labu komandas basketbolu. (Kendisa) Duprī šobrīd spēlē īpaši labi, arī (Ivonna) Tērnere. Domāju, ka mums jāspēlē tāpat kā viņas to darīja pirmajā aplī – jānosargā mājas laukums. Iespējams, ka spēle ies punkts punktā (dogfight).

Cik svarīgi ir iegūt mājas laukuma priekšrocības izslēgšanas spēlēs?
Tas ir ļoti svarīgi. Praktiski visas komandas mājās spēlē labi, smeļas enerģiju no saviem līdzjutējiem. Tas noteikti būs liels pluss (bonus), ja spēsim to nodrošināt.

Rītdienas spēle Tev arī būs diezgan īpaša. TTT garantējusi vietu “play-off”, bet pamatturnīra pēdējā cīņā uzņems komandu, kuras sastāvā spēlē “Temple” absolvente Kendisa Duprī.
Personīgi viņu nepazīstu, jo Filadelfijā mācījāmies dažādos gados. Neapšaubāmi, viņa ir viena no “Temple” leģendām. Sekoju līdzi viņas karjerai gan universitātē, gan profesionālajā sportā. Mūs vieno tas, ka nākam no vienas skolas.

Vai esi agrāk spēlējusi pret Šopronas saspēles vadītāju Ivonnu Tērneri?
Nē, neesam tikušās, izņemot pirmā apļa spēli Ungārijā. Viņa ir teicama aizsardze, ļoti agresīvi spēlē aizsardzībā. Ja viņa iespēlējas, arī komanda iespēlējas. Lai viņu apturētu, būs jāiesaistās visai komandai – es darīšu savu darbu, vienlaikus cenšoties, lai viņa nenobremzē mani. Tā būs saspēles vadītāju kauja.

Daudzas amerikāņu spēlētājas Eiropā tikušas pie otrās pases. Vai kādreiz esi saņēmusi līdzīgu piedāvājumu?
Cilvēki par to vienmēr runā, bet nekādu konkrētu piedāvājumu nav bijis. Kas zina, redzēsim.

Jānis Nešpors, TTT treneris

“Trešdien gaida viena no sezonas izšķirošajām spēlēm. Ļoti liela atšķirība – otrā vai ceturtā vieta B grupā piedāvā atšķirīgas iespējas cīnīties par iekļūšanu “Četru finālā”. Svarīgāko spēļu mums bijis daudz – pret Venēcijas “Reyer”, pret Stambulas “Fenerbahce”. Tagad svarīgākā spēle ir šī.

Izbraukumā Ungārijā aizsardzībā nospēlējām labi. Bija problēmas uzbrukumā. Šoprona ir ļoti sīksta komanda, kura labi strādā aizsardzībā. Mums ir sagataves, kā viņas pārsteigt un pārspēt.

Vairākās spēlēs esam redzējuši, ka Amanda Zahui spēlē diezgan “netīri”. Spēlē pret Kurskas “Dynamo” viņa ar elkoni trāpīja sejā Epifānijai Prinsai. Tāds ir spēlētājas rokraksts – esam gatavi agresīvai cīņai.

Šopronai ir daudz individuāli spēcīgu spēlētāju, ļoti stiprs garais gals. Ir 208 centimetrus gara spēlētāja Bernadeta Hatara. Nav pārāk tehniska, taču apveltīta ar labu pustālo metienu – pret viņu jāspēlē fiziski. Garajām spēlētājām parasti nepatīk fiziska spēle.”

  +1 [+] [-]

, 2019-02-20 01:24, pirms 5 gadiem
Go Go Go TTT!!!

  +1 [+] [-]

, 2019-02-20 06:16, pirms 5 gadiem
Visi uz spēli! Atbalstam jābūt satriecošam!

     [+] [-]

, 2019-02-20 22:05, pirms 5 gadiem
Īsti nesanāca apturēt Sopron līderes. Tērnerei 14 punkti un trīnīši, kas Sopron nodrošināja izšķirošo izrāvienu, Duprī 23 punkti.