Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bārtuļa "Flyers" papildina divi aizsargi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bārtuļa "Flyers" papildina divi aizsargi
"Flyers" Stenlija kausā lieti noderēs Pavela Kubinas pieredze
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komanda Filadelfijas "Flyers", kuras paspārnē atrodas latviešu aizsargs Oskars Bārtulis, pēdējo trīs dienu laikā maiņu rezultātā sastāvu papildinājusi ar diviem pieredzējušiem aizsargiem.

Šonakt "Flyers" pievienojās 34 gadus vecais čehs Pavels Kubina, kurš pēdējās divas sezonas spēlēja Tampabejas "Lightning". Viņš laukumā nav devies kopš otrdienas, jo Tampa nevēlējās riskēt ar viņa veselību, proti, savainojums varētu atbaidīt potenciālos pircējus.

Kubinam labākās izvērtušās tieši pēdējās sezonas – 40,40, 38 un 23 punkti. "Flyers" pretī atdeva divas izvēles jauno spēlētāju draftā (otrā un ceturtā kārta) un centra uzbrucēju Džo Kalinski, kurš NHL aizvadījis 22 spēles.

Pirms divām dienām Filadelfija sastāvu papildināja ar zviedru Niklasu Grosmanu no Dalasas "Stars", arī pretī dodot divas izvēles draftā. 27 gadus vecais aizsargs nevienā sezonā nav guvis vairāk par diviem vārtiem un nopelnījis vairāk par 12 punktiem.

Vēlme pastiprināt aizsardzību saistīta ar vājo "Flyers" vārtsargu sniegumu. Uz deviņiem gadiem iegūto milzīgo līgumu nespēj atstrādāt Iļja Brizgalovs, viņa tautietis, krievs Sergejs Bobrovskis iekrājis vēl nedaudz sliktāku statistiku. Piemēram, vakardienas spēlē pret sīvo pretinieci Pitsburgas "Penguins" abi ielaida pa trim vārtiem, bet "Flyers" zaudēja ar 4:6.

Tāpat sezona savainojuma dēļ priekšlaicīgi beidzās pieredzējušajam "Flyers" kapteinim, aizsargam Krisam Prongeram.

Darbības spēlētāju tirgū ietekmējušas šobrīd savainotā latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa izredzes šosezon spēlēt NHL – tās kļuvušas praktiski nereālas.

Jāpiemin, ka "Flyers" vakar veica pārrunas ar Kolumbusas "Blue Jackets" par zvaigžņotā uzbrucēja Rika Neša iegūšanu. Taču pretī prasītais ir iespaidīgs – Bobrovskis, uzbrucējs Džeimss van Rīmsdaiks (38 spēlēs 23 punkti) un viens no kluba jaunajiem talantiem – Breidens Šens vai Šons Kuturjē.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  +1 [+] [-]

, 2012-02-19 13:43, pirms 12 gadiem
sūdīgi.

  +7 [+] [-]

, 2012-02-19 13:47, pirms 12 gadiem
Tas nozime kad ar mūsu Oskaru viņi nerēķinas

Bet gan jau vēl savu lielo iespēju nopelnīs!!

  +6 [+] [-]

, 2012-02-19 13:48, pirms 12 gadiem
Laikam jau Bārtulim arī vajadzētu aizmainīties uz citu klubu ja pagājušajā sezonā vēl tika spēlēt tad šosezon liekas ies secen, žēl tik tiešām žēl ka mūsējie marinējas pa to AHL. Bet veiksmi un veselību turpmāk!!!

 +11 [+] [-]

, 2012-02-19 13:49, pirms 12 gadiem
Oskaram ir jaapieprasa mainja cik var smirdeet tajaa AHL?!!
Slēpts komentārs: M

  -4 [+] [-]

, 2012-02-19 14:10, pirms 12 gadiem
Borbola rakstīja: Oskaram ir jaapieprasa mainja cik var smirdeet tajaa AHL?!!
Tu esi pilnīgi debils? Kurš viņu no AHL ņems, lai kāds to gribētu vajag vismaz pāris spēles atrādīties augšā, lai pārliecinātu potenciālo maiņas partneri (klubu). Turklāt tā ejot un prasot var palikt pilnīgi bez nekā, un sezonas beigās tas nav labākais variants, jo var cerēt uz jauno sezonu. Jo ja ar šādu sastāvu nebūs cerētie rezultāti kaut kas noteikti mainīsies.

 +36 [+] [-]

, 2012-02-19 14:16, pirms 12 gadiem
Ar dievu skaistā jaunība... Osi, meklē citu klubu!

     [+] [-]

, 2012-02-19 14:38, pirms 12 gadiem
''Flyers'' pastiprināti lāpa caurumu aizsardzībā! Šajā sakarā tas ir Kriss Prondžers!
Runājot par Oskaru, tad laikā, kad tika prognozēta atgriešanās uz ledus janvārī, Bārtulis minēja, ka Filadelfija viņu aizmainīšot uz citu organizāciju!

Lūk, citāts no Bārtuļa intervijas decembra nogalē:
''Diemžēl atgriešanās Filadelfijas "Flyers" rindās Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) neizskatās visai cerīga, taču interese par latviešu hokejistu esot diviem citiem līgas klubiem.

"Situācija ir diezgan sarežģīta. It kā ir pavīdējuši daži apmaiņas varianti, pēc kuru veikšanas es varētu nonākt citā organizācijā. Izskatās, ka tas nemaz nebūtu sliktākais variants," noteica Bārtulis.

Tagad tas viss ir kaut kā apstājies!Diemžēl!

  +4 [+] [-]

, 2012-02-19 15:36, pirms 12 gadiem
Protams novēlu viņam atgriezties NHL,bet ja nesanāk tad viņa 66 spēles NHL ir labs arguments normālam līgumam Eiropā.

  +2 [+] [-]

, 2012-02-19 16:29, pirms 12 gadiem
Neviens neņems zaļu aizsargu domājot par play-off. Visi grib veterānus ar PO pieredzi, tāpēc arī Flyers žigli paņēma šos divus spēlētājus. Bārtulim galvenais ir labi sagatavoties nākošās vasaras nometnei un censties aizķerties 6-7 aizsarga pozīcijā.

Gan Bārtulim, gan Kuldam pagājušā septembra nometne un pārbaudes spēles bija ļoti vājas, tāpēc viņi arī savu klubu sistēmā ir atkrituši visai zemu, pat savainojumu gadījumos no AHL tagad sauc citus čaļus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2012-02-19 21:08, pirms 12 gadiem
Lai brauc uz RD un Ozo lai brauc uz savu Magnitagorsku,nu tapat no Ozo nekada jega nav!

  +7 [+] [-]

, 2012-02-20 12:37, pirms 12 gadiem
Arsenich rakstīja: Lai brauc uz RD un Ozo lai brauc uz savu Magnitagorsku,nu tapat no Ozo nekada jega nav!
galigi debilsesi labaks kapteinis vspnav iespejamvins top3 dinamo spēletajs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja