Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

papildināts "Ak Bars" uzvar arī bez Dārziņa, Podziņam zaudējums

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"Ak Bars" uzvar arī bez Dārziņa, Podziņam zaudējums
Artūrs Kulda
Foto: hcsibir.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šodienas izbraukuma mačā "Ak Bars" bez latviešu uzbrucēja Laura Dārziņa pēcspēles metienos pieveica līgas pastarīti "Avtomobilist" (4:3).

Jekaterinburgas "Avtomobilist" - Kazaņas "Ak Bars"

Neskatoties uz šo klubu krasi atšķirīgajām vietām turnīra tabulā, spēles pirmajos divos periodos notika līdzvērtīga cīņa. Pirmajā trešdaļā komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, bet otrajā - guva pa diviem vārtiem (3:3). Trešajā periodā ritēja uzmanīga spēle, kurā bīstamu momentu bija maz. Pamatlaika pēdējās minūtēs iniciatīva bija kazaņiešu rokās, tomēr rezultāts nemainījās. Papildlaika sakumā aktīvāki bija viesi, savukārt divas minūtes pirms beigām mājinieki tika pie skaitliskā vairākuma, kuru ļoti centās realizēt, tomēr nespēja... Pēcspēles metienos veiksmīgāki bija viesi no Kazaņas, izšķirošo "bullīti" realizēja Nikolajs Žerdevs, kurš nesen ieradies no Mitiščiem (3:4).

Lauris Dārziņš nebija pieteikts šim mačam. Atšķirībā no iepriekšējās spēles, šodien trešajā uzbrucēju trijniekā kopā ar Žerdevu un Tereščenko latvieša vietā darbojās Petrovs.

"Ak Bars" ar 43 spēlēs izcīnītiem 88 punktiem ieņem trešo vietu KHL Austrumu konferencē. Dārziņš aizvadījis 25 mačus un guvis 12 rezultativitātes punktus (4+8), latvietis ir devītais rezultatīvākais uzbrucējs Kazaņas klubā.

Čehovas "Vityaz" – Novokuzņeckas "Metallurg"

Pirms šīs spēles abas komandas bija nopelnījušas pa 46 punktiem un savās konferencēs ieņēma, attiecīgi, 12. un 10.vietu. Arī mačs izvērtās kā līdzvērtīgiem pretiniekiem pienākas. Sestajā minūtē vadību ieguva viesi no Novokuzņeckas, bet Jevgeņijs Timkins trešdaļas vidū rezultātu izlīdzināja. Pirmo trešdaļu "Vityaz" gan noslēdza iedzinēju lomā (1:2), bet 36.minūtē otro reizi panāca izlīdzinājumu. Pavisam nedaudz pietrūka, lai otrais periods tiktu pabeigts līdzsvarā, tomēr vien 11 sekundes līdz pārtraukumam "Metallurg", izmantojot vairākumu, atkal nostādīja mājiniekus iedzinēju lomā – 2:3. Trešā perioda sākumā rezultāts kļuva jau 2:4, bet vairāk par vieniem vārtiem "Vityaz" atspēlēt nespēja – 3:4.

Ainārs Podziņš laukumā pavadīja 14 minūtes un piecas sekundes un vienreiz meta pa pretinieku vārtiem.

Čerepovecas "Severstal" – Novosibirskas "Sibir"

Lai arī laukumā saimniekoja mājinieki, visā spēlē izdarot 54 (!) metienus, teicams "Sibir" vārtos bija Džefs Glāss, kurš spēja tikt galā ar 53 metieniem, tādejādi pamatlaiks noslēdzās neizšķirti – 1:1. Arī pagarinājumā rezultāts nemainījās, savukārt pēcspēles metienos pārāki izrādījās Čerepovecas hokejisti, kam uzvaru nesošo bullīti iemeta Ignats Zemčenko – 1:2.

Artūrs Kulda spēlēja 23 minūtes un deviņas sekundes, nopelnīja divas soda minūtes, trīsreiz meta pa pretinieku vārtiem (visai "Sibir" komandai mačā 21 metiens).

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +5 [+] [-]

, 2013-01-19 15:53, pirms 11 gadiem
nav jau slikti katrā otrajā mačā pa punktam

  +2 [+] [-]

, 2013-01-19 15:59, pirms 11 gadiem
Nekas, driz bus Olimpiska atlase, tad gad Darzins, gan Sprukts, gan Redlihs uspeles!

  +9 [+] [-]

, 2013-01-19 16:03, pirms 11 gadiem
Pavlin2011 rakstīja: Nekas, driz bus Olimpiska atlase, tad gad Darzins, gan Sprukts, gan Redlihs uspeles!
negribētos lai viņi tikai uzspēlē.gribētos lai viņi cīnās par katru laukuma cm.pie kā ir novedusi uzspēlēšana spilgti parāda Rīgas Dinamo piedāvājums

  -3 [+] [-]

, 2013-01-19 16:08, pirms 11 gadiem
Pavlin2011 rakstīja: Nekas, driz bus Olimpiska atlase, tad gad Darzins, gan Sprukts, gan Redlihs uspeles!
Kas Tev liek domāt, ka viņus visus klubi atlaidīs?

 +11 [+] [-]

, 2013-01-19 16:09, pirms 11 gadiem
nepatīk šādi pliki boxscore izvilkumu raksti! ja jau sc.com sevi pozicionē kā lielāko sporta portālu lv, tad jau autori varēja ievākt mazliet sīkāku info, piemēram, kāpēc Dārziņš nebija pieteikts - trauma, netiek sastāvā vai kas cits. bet nu izskatās, ka te autoriem maksā par kvantitāti, nevis kvalitāti (tas attiecas ne tikai uz šo rakstu)!

     [+] [-]

, 2013-01-19 16:10, pirms 11 gadiem
tas ir nenormālāki ārprātīgākais pārsteigums !

  +2 [+] [-]

, 2013-01-19 16:14, pirms 11 gadiem
nikneims rakstīja: Kas Tev liek domāt, ka viņus visus klubi atlaidīs?
Kas Tev liek domāt ka viņus drīkstētu neatlaist?

  +1 [+] [-]

, 2013-01-19 16:18, pirms 11 gadiem
edza87 rakstīja: nepatīk šādi pliki boxscore izvilkumu raksti! ja jau sc.com sevi pozicionē kā lielāko sporta portālu lv, tad jau autori varēja ievākt mazliet sīkāku info, piemēram, kāpēc Dārziņš nebija pieteikts - trauma, netiek sastāvā vai kas cits. bet nu izskatās, ka te autoriem maksā par kvantitāti, nevis kvalitāti (tas attiecas ne tikai uz šo rakstu)!
Viņi jau var sevi pozicionēt kā vien ienāk prātā, bet mēs jau redzam kā kritusies tā saucamo žurnālistu kvalitāte, intervētājus bez smiekliem vispār nevar klausīties.

  +1 [+] [-]

, 2013-01-19 16:23, pirms 11 gadiem
Agris 77 rakstīja: Viņi jau var sevi pozicionēt kā vien ienāk prātā, bet mēs jau redzam kā kritusies tā saucamo žurnālistu kvalitāte, intervētājus bez smiekliem vispār nevar klausīties.
piekrītu, man pat ar žurnālistiku un valodniecību galīgi nesaistītam cilvēkam reizēm kauns lasīt tos rakstus un muļķīgās stilistikas un gramatikas kļūdas, par saturu un faktiem nemaz nerunājot. autoru līmenis ir ļoti zems. bet nu alternatīvas lv pagaidām neredzu, jālasa vien šo "žurnālistiņu" veikums, kaut gan apskatot boxscore no pirmavota es iegūtu vēl lielāku info, nekā izlasot šo rakstu, jo te nav pilnīgi nekas cits, kā vien izvilkti pāris fakti no protokola!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-01-19 16:32, pirms 11 gadiem
Agris 77 rakstīja: Kas Tev liek domāt ka viņus drīkstētu neatlaist?
Driikst pierunaat negribeet pievienoties izlasei... Sezona ir gara, nogurums sakraajies, zilumi, nobraazumi, sastiepumi, nav laika aiziet ne pie friziera, ne zobaarsta, ne mieriigi aprunaaties ar sievinju...

  +1 [+] [-]

, 2013-01-19 16:50, pirms 11 gadiem
slikti nav bet pietiekoshi ar nav... jāmet vairāk

  +1 [+] [-]

, 2013-01-19 16:56, pirms 11 gadiem
nikneims rakstīja: Kas Tev liek domāt, ka viņus visus klubi atlaidīs?
Atlaidīs,jo būs pārtraukums.
Slēpts komentārs: Karter

     [+] [-]

, 2013-01-19 17:54, pirms 11 gadiem
Kādam no mūsējiem kauss ir jāņem, bez šaubām!!! Veiksmi!!!

  +2 [+] [-]

, 2013-01-19 17:56, pirms 11 gadiem
Karter rakstīja: Atzīsi, ka tavs citāts ir stilistiski nebaudāmāms. Kā Tu vari vērtēt citu stila kļūdas, ja pats raksti trešās klases līmenī? Vai arī gribas kritizēt bez nopietniem iemesliem?
Es jau nemaz nepretendēju uz kaut kādu stilistikas etalonu, turklāt par maniem komentāriem neviens naudu nemaksā, atšķirībā no raksta autora. kā jau teicu, neesmu galīgi saistīts ar valodniecību. taču pat man, tehniskam inženierim, reizēm šķiet galīgi aplami tie savārstījumi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja