Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Panthers" turpina vajāt savainojumi – spēli nepabeidz kapteinis Barkovs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Panthers" turpina vajāt savainojumi – spēli nepabeidz kapteinis Barkovs
Aleksandrs Barkovs. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Floridas "Panthers" bez latviešu aizsarga Uvja Balinska ierindā viesos ar 2:1 pieveica Anaheimas "Ducks". Savainojuma dēļ spēli nepabeidza komandas kapteinis Aleksandrs Barkovs.

Floridas "Panthers" galvenais treneris Pols Morīss pēc uzvaras norādīja, ka lielāka skaidrība par Aleksandra Barkova veselības stāvokli būs pēc komandas atgriešanās mājās. Florida ar uzvaru noslēdza trīs spēļu izbraukumu pa Amerikas Savienoto Valstu rietumiem. Izbraukuma ietvaros tika pieveiktas Sanhosē "Sharks" un Anaheimas "Ducks", bet minimāli zaudēts Losandželosas "Kings".

Barkovs laukumā pavadīja 12:55 minūtes, izdarīja divus metienus un uzvarēja 50% iemetienu. Trešā perioda ievadā Barkova ceļgals cieta sadursmē ar "Ducks" aizsargu Džeksonu Lakombu, kurš sākotnēji saņēma piecu minūšu sodu, bet pēc video atkārtojuma tas tika aizstāts ar divu minūšu noraidījumu par klupināšanu.

Barkovs pēc epizodes laukumā vairs neatgriezās. Komandas kapteinis 16 spēlēs sakrājis 17 punktus.

Pret "Ducks" sezonas pirmo spēli aizvadīja komandas vislabāk apmaksātie aizsargi Ārons Ekblads un Brendons Montūrs, kuriem pēc pagājušās sezonas tika veiktas pleca operācijas. Tādējādi ārpus sastāva palika Uvis Balinskis, bet viņa ierastais aizsardzības pārinieks Džošs Mahura pret "Kings" gūtās traumas dēļ ievietots savainoto spēlētāju sarakstā.

Izmantotie resursi:
https://www.sportsnet.ca/nhl/articl...