Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Aļaskas brigādei sagrāve NCAA, Šilovs rezervē kapitulācijā OHL mačā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Aļaskas brigādei sagrāve NCAA, Šilovs rezervē kapitulācijā OHL mačā
Gustavs Grigals. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

ASV Koledžu sporta asociācijas (NCAA) hokeja čempionāta 1. divīzijā smagu sakāvi piedzīvojusi vārtsarga Gustava Grigala, uzbrucēja Ērika Žohova un aizsargu Roberta Kaļķa, Markusa Komula un Kristapa Jākobsona Aļaskas-Fērbenksas universitātes vienība "Nanooks", kas savā laukumā ar 0:7 kapitulēja "Penn State" komandai.

Kārļa Zirņa trenētās "Nanooks" sākumsastāvā maču uzsākušais vārtsargs Grigals atvairīja tikai sešus no pirmajiem desmit pretinieku izdarītajiem metieniem pa viņa sargātajiem vārtiem, tiekot nomainīts. Kaļķis un Žohovs spēlēja pirmajā, bet Komuls - "Nanooks" ceturtajā maiņā. Savukārt Jākobsons palika rezervē.

Komuls šajā cīņā nopelnīja noraidījumu par bloķēšanu. Kaļķis šonakt izdarīja trīs precīzus metienus pa vārtiem, kā arī divus raidījumus garām vārtiem, vienā no tiem trāpot pa stabu.

Ontario hokeja līgas (OHL) ietvaros otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja vārtsarga Artūra Šilova Berijas "Colts", kas savā laukumā bez ierunām ar 1:5 atzina Sārnijas "Sting" pārākumu. "Sting" komandai šie bija pirmie divi punkti aizvadītajās astoņās spēlēs. "Colts" deviņos mačos ieguvusi 11 punktus.

"Colts" šonakt izdarīja par 26 metieniem (50:24) vairāk, taču Šilova konkurents "Colts" vārtos Džets Grīvss spēja atvairīt tikai 19 no 24 raidījumiem.

Izmantotie resursi:
https://ontariohockeyleague.com/gam...
https://wp-admin.uscho.com/gameday/...