Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Maskavas "Dynamo" Rīgā, visticamāk, atpūtinās pamatvārtsargu Jerjomenko

Agris Suveizda

Maskavas "Dynamo" Rīgā, visticamāk, atpūtinās pamatvārtsargu Jerjomenko
Aleksandrs Jerjomenko
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas kluba Maskavas "Dynamo" vārtsargu treneris Rašīts Davidovs atklājis, ka nākamajā spēlē Rīgā, visticamāk, vārtus nesargās pirmais numurs Aleksandrs Jerjomenko. Davidovs sacīja, ka tas bija plānots jau iepriekš un noliedza, ka tas ir saistīts ar vakardienas zaudējumu pret Maskavas CSKA (3:6).

"Mums ir noteikts vārtsargu izmantošanas plāns. Vēl pirms spēles pret CSKA par to tika spriests, un mēs pieturēsimies šim plānam. Plānojām izbraukumā izmantot citu vārtsargu, tā kā Jerjomenko ceturtdien, visdrīzāk, nespēlēs," teica Rašīts Davidovs.

"Ņemam vērā to, ka ir aizvadīts noteikts spēļu skaits un ir jādod atpūta. Vakardienas spēle patiesībā neko daudz nemainīja. Šī situācija noteica cita vārtsarga iziešanu laukumā "nedaudz agrāk" vai "nedaudz vēlāk". Izbraukumā bijām plānojuši citu vārtsargu - vai nu rīt, vai nākamajā spēlē," Davidovs turpināja. "Uzreiz pēc spēles pret CSKA veicām ekspresanalīzi: tur pietrūka nedaudz, šeit - arī nedaudz. Varbūt pietrūka svaiguma."

Divkārtējā Gagarina kausa ieguvēja Maskavas "Dynamo" jauno regulāro sezonu sāka ar piecām uzvarām piecās spēlēs, taču vakar cieta pirmo neveiksmi - 3:6 pret Maskavas CSKA. Aleksandrs Jerjomenko "Dynamo" vārtus ir sargājis visos sešos mačos. Pirmajos četros rezerves vārtsargs bija Ivans Bočarovs, bet pēdējos divos - Kirils Barzmans.

Maskavas "Dynamo" trīs izbraukuma spēļu sēriju sāks ar maču rītvakar "Arēnā Rīga", bet pēc tam dosies uz Prāgu un Bratislavu. Mārtiņa Karsuma, Harija Vītoliņa un Oļega Znaroka pārstāvētais klubs ar 15 punktiem sešās spēlēs Rietumu konferencē ieņem otro vietu. Tikpat punktu ir arī Sanktpēterburgas SKA, kas gan ir aizvadījusi par spēli mazāk.

Izmantotie resursi:
Р-Спорт. Все главные новости спорта

  +2 [+] [-]

, 2013-09-18 18:04, pirms 11 gadiem
neticu ka Jerjomenko nestāvēs vārtos, un it sevišķi pret Dinamo Rīga.....

  +3 [+] [-]

, 2013-09-18 18:08, pirms 11 gadiem
Tādā gadījumā jāpagarina Maskavas zaudējumu sērija!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2013-09-18 18:23, pirms 11 gadiem
spēle tāpat solās būt ļoti grūta, jo nejau Znaroks pēc zaudējuma ļaus spēlētājiem atslidināt 60 minūtes uz Arēnas Rīgas ledu

  +5 [+] [-]

, 2013-09-18 18:34, pirms 11 gadiem
Polaks solīja uzmest pa vārtiem, tā kā jāliek vien Jerjomenko!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-09-18 20:28, pirms 11 gadiem
Te dažs labs laikam uzskata, ka ja 2. vārtsargs, tad kaut kāds caurums. Tas tomēr ir Maskavas Dinamo.

  +1 [+] [-]

, 2013-09-18 21:09, pirms 11 gadiem
manis peec vinji var atpuutinaat kaut vai visu komandu; muuseejie vakar pieraadiija, ka speej ciiniities ar divu gk ieguveejiem.