Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Vīgners paceļas uz Francijas spēcīgāko līgu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vīgners paceļas uz Francijas spēcīgāko līgu
Rolands Vīgners
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Francijas spēcīgākās hokeja līgas klubam "Strasbourg" pievienojies 25 gadus vecais latviešu uzbrucējs Rolands Vīgners.

Rolands Vīgners 2009. gadā kļuva par Latvijas U18 izlases rezultatīvāko spēlētāju, piecos mačos izceļoties ar diviem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm. Viņš apsteidza divus uzbrucējus, kuri šajā pavasarī piedalījās pasaules čempionātā - Māri Bičevski un Ronaldu Ķēniņu.

Vīgners uzreiz pārcēlās uz Francijas trešās līgas klubu "Asnieres", 12 spēlēs izceļoties ar 18 vārtu guvumiem un 34 punktiem. Sekoja "Reims", kļūšana par U22 čempionāta rezultatīvāko spēlētāju, kā arī Francijas otrā līga, kurā latviešu uzbrucējs spēlēja līdz pat aizvadītajai sezonai (ar astoņu maču izņēmumu, kad viņš pārstāvēja Soļigorskas "Shakhter" Baltkrievijā, gūstot divus vārtus).

Pēdējos divus gadus viņš pavadīja "Mulhouse" rindās, pēdējā sezonā 22 spēlēs izceļoties ar deviņiem vārtiem un 25 punktiem, bet beidzot sekojis pakāpiens uz Francijas spēcīgāko čempionātu - Vīgners pievienojies "Strasbourg" komandai, kas 26 spēlēs sakrāja 38 punktus un regulārajā čempionātā ieņēma astoto pozīciju. Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā pretī stājās ar pirmo numuru izsētā "Gap", kurai zaudēts ar 1-4.

Izmantotie resursi:
Etoile Noire de Strasbourg

     [+] [-]

, 2016-06-18 17:14, pirms 8 gadiem
K.Ozols pievienojies Slovākijas augstākās līgas klubam un par to ne slova.

  +1 [+] [-]

, 2016-06-18 17:26, pirms 8 gadiem
misha111 rakstīja: K.Ozols pievienojies Slovākijas augstākās līgas klubam un par to ne slova.
Ja Martin klubs pagarinās līgumus ar Spruktu un Cipuli raksts būs uzreiz top ziņās

     [+] [-]

, 2016-06-18 18:33, pirms 8 gadiem
Sprukts teica, ja netiks Dinamo Rīga apsver domu beigt karjeru domāju, ka Martin viņš nepaliks ja nepiedāvās baigo līgumu. Bet Cipulis gan varētu palikt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-06-19 16:13, pirms 8 gadiem
Kāds vēl Spruktam un Cipulim līguma pagarināšana ar Martin klubu. Tie naudu parādā un Sprukts laiku atpakaļ meklēja rokā parādu piedzinējus,lai izsistu naudu.