Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Čīles līdzjutēji šturmē mediju centru

Čīles līdzjutēji šturmē mediju centru
Foto: AFP/Scanpix

Čīles futbola līdzjutēji iebrukuši Pasaules kausa finālturnīra mediju centrā "Maracana" stadionā, sagādājot pamatīgas galvassāpes čempionāta rīkotājiem.

Pirms dažām Pasaules kausa finālturnīra rīkotāju modrība tika pārbaudīta Argentīnas un Bosnijas/Hercegovinas spēlē, kad vairāki argentīniešu līdzjutēji pamanījās iekļūt spēlē bez biļetēm. Tas incidents gan ir nieks salīdzinājumā ar to, ko šodien piedzīvojuši mediju darbinieki "Maracana" stadionā – mediju centra telpās ielauzās vairāki simti Čīles līdzjutēju.

Incidents notika nepilnu stundu pirms Čīles-Spānijas mača sākuma. Līdzjutēju pūlis ielauzās pa žurnālistiem paredzēto drošības zonas ieeju, mediju centrā saplēšot vairākus stiklus un kaitējot telpu interjeram. Apsardze tikai ar lielām grūtībām izstūma pūli no telpām – ārā (pie stadiona) jau dežūrēja policijas un armijas vienības, turpat esot bijusi arī ugunsdzēsēju brigāde.

Kā ziņo Goal.com reportieri no notikuma vietas, līdzjutēji nebūt neesot tiekušies pēc kārotā mērķa, kas, visticamāk, bija ātrāka nokļūšana stadionā, bet gan bijuši diezgan nevaldāmi un haotiski. Aptuveni 30 čīlieši vēlāk tika aizturēti, pārējie izklīda.

FIFA ar "Twitter" konta starpniecību vēstīja, ka aizturēti un nodoti vietējo varasiestāžu rokās ir vismaz 85 līdzjutēji. Mediju centrā iebrukušajiem atbalstītājiem nav bijis biļešu, bet līdz skatītāju vietām viņi tā arī nav nokļuvuši. FIFA norādīja, ka šajā lietā vēl gaidāmas turpmākas sankcijas.

Jāpiebilst, ka šī incidenta rezultātā daudziem tūkstošiem līdzjutēju bija ilgāk jāstāv rindās, lai tiktu uz savu komandu spēli. Par laimi, cietušo neesot daudz – kādam stadiona darbiniekam ir savainota roka.

Izmantotie resursi:
Goal.com

  -3 [+] [-]

, 2014-06-19 00:52, pirms 10 gadiem
babuīni pēc banāniem lauzās. diezgan debīla rīcība.

     [+] [-]

, 2014-06-19 10:19, pirms 10 gadiem
Pirms dažām Pasaules kausa finālturnīra rīkotāju modrība tika pārbaudīta Argentīnas un Bosnijas/Hercegovinas spēlē, kad vairāki argentīniešu līdzjutēji pamanījās iekļūt spēlē bez biļetēm.

Kaut kāds neloģisks teikums

     [+] [-]

, 2014-06-20 01:36, pirms 10 gadiem
Cirvji