Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vengers: "Trīs spēles izbraukumā nedēļas laikā nav viegli"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vengers: "Trīs spēles izbraukumā nedēļas laikā nav viegli"
Arsēns Vengers
Foto: Reuters/Scanpix

"Arsenal" galvenais treneris Arsēns Vengers pēc viņa padoto zaudējuma Anglijas kausa astotdaļfinālā pret "Sunderland" (0:2) atzina, ka komandai ir bijis pārāk sarežģīts kalendārs, bez tam spēlēts uz nekvalitatīviem laukumiem.

"Jāpieņem kritika. Mums tagad galvenais uzdevums ir palikt vienotiem un jākoncentrējas nākamajai spēlei. Šobrīd ir grūti pateikt, ko spēsim tālāk izdarīt Premjerlīgā. Čempionu līgā iespējas arī ir niecīgas," pēc šodienas izstāšanās no Anglijas kausa sacīja Arsēns Vengers.

Vengers pēc 0:4 Milānā kritizēja savus futbolistus, pat sasauca īpašu sapulci treniņu bāzē. Pēc šodienas zaudējuma franču treneris bija mierīgāks, apzinoties, ka futbolistiem bija grūti savākties pēc sagrāves Itālijā.

"Šodien laukumā atdevām visu, kas mums bija palicis enerģijas ziņā. Mums nedēļas laikā bija trīs izbraukuma spēles. Uzskatu, ka kalendārs nebija pateicīgs – Čempionu līgā spēlēt izbraukumā un pēc tam uzreiz nākamo vietējo maču arī viesos. Abi laukumi bija sliktas kvalitātes, taču cīnījāmies," Vengers sūkstījās par kalendāru.

Vengers uzskata, ka viņa komandai nav iedots 11 metru soda sitiens: "Mums nepaveicās, jo Hovards Vebs neiedeva 100% "pendeli". Viņi iesita ar pirmo sitienu. Pēc tam jau mums bija grūti dzīties pakaļ rezultātam, tikām noķerti pretuzbrukumā. Bumbas kontrole bija milzīga, taču iespējas izveidot nespējām. Liela loma tam bija "Sunderland" lieliskajai aizsardzībai."

Izmantotie resursi:
ESPN

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-02-18 23:45, pirms 12 gadiem
tas gan, tur viņām piekrītu, Milānā bija drausmīgs laukums, milānieši labi uz tā jutās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2012-02-19 01:06, pirms 12 gadiem
Kaarteejo reizi Vengers vaino kadu citu ne sevi,laukums slikts,pendeli neiedeva utt. riebjas pilniigi lasiit vinja komentaarus. EPL 5 vieta,kas tur ar laukumi slikti???

  -1 [+] [-]

, 2012-02-19 13:00, pirms 12 gadiem
Budenjūns rakstīja: Nesaprotu kā tāds spēlētājs kā Van persie spēj kļūt par BPL labāko snaiperi. Ja paskatās uz viņa spēli tur nekas īpašs nav visa komanda spēlē uz viņu bet viņš tikai sit. Apmēram tāds pats spēlētājs kā Rudnev uz kuru visa komanda spēlē a šis 1:10 izdevībām realizē un tomēr tā pat gūst ap 1.5 vārtiem spēlē. Iespējams ka vērtīgāks spēlētājs komandai būtu kautkāds Jakubu vai Santa Krūzs. Ir diezgan jocīgi kautko tādu teikt par labāko vārtu guvēju premier league bet tā ir tīra patiesība.
Zāle laba?

     [+] [-]

, 2012-02-19 15:12, pirms 12 gadiem
ļoti neveiksmīga nedēļa priekš Arsenal. bet jācīnās tālāk. #COYG
Ox nebija pelnījis OG. :/